یکی از تغییرات اساسی در آیفون ۷ که شاید اپل تصور آن را هم نمیکرد که تا این حد برای کاربران مهم باشد، حذف جک ۳.۵ میلیمتری هدفون است. این جک که از اولین نسل آیفون تا به حال در این گجت وجود داشته است و کاربران از آن برای اتصال هدفونهای سیمی خود استفاده میکردند، حالا جای خود را به پورت لایتنینگ داده است و دیگر بر روی اسمارت فونهای اپل حضور نخواهد داشت.
اپل برای این که کاربران بتوانند هنوز هم از هدفونهای قدیمی خود استفاده کنند، مبدلهایی را به طور رایگان درون جعبهی آیفون ۷ قرار داده است که پورت لایتنینگ را به جک ۳.۵ میلیمتری هدفون تبدیل میکند. علاوه بر این موضوع و عرضهی هدفونهای دارای پورت لایتنینگ، اپل هدفونهای ایرباد خود را هم به صورت وایرلس و با نام ایرپاد عرضه کرده است تا کاربران روشهای مختلفی را برای شنیدن موسیقی از طریق هدفونهای خود داشته باشند.
اما خب گویا این روشها هم نتوانسته است تعدادی از کاربران را راضی کند و آنها به دنبال یک روش بهتر بودهاند. اینجاست که آنها با خود فکر کردهاند که حالا که اپل این جک را حذف کرده است، چه روشی برای احیای آن وجود دارد؟ آهان! سوراخ کردن بدنهی آیفون با استفاده از یک دریل برقی! یکی از حسابهای کاربری یوتیوب به نام TechRax که در گذشته نیز سابقهی ساخت ویدیوهای طنز و ترولی را دربارهی محصولات مختلف اپل داشته است، این بار نیز با رویکردی «طنزآمیز» به سراغ آیفون ۷ رفته است و با سوراخ کردن لبهی پایینی آن نشان داده است که چگونه میتوانید یک جک ۳.۵ میلیمتری هدفون را بدون درد و خونریزی برای خود بسازید!
لطفا آیفون ۷ خود را سوراخ نکنید!
اما گویا تعدادی از کاربران این ویدیو را جدی گرفتهاند و خودشان هم تصمیم گرفتهاند که از این روش زیرکانه برای ساخت یک پورت هدفون برای خود استفاده کنند! البته امکان دارد که آنها نیز در حال شوخی باشند و تنها قصد ارسال کامنتهای طنزآمیزی را داشته باشند، اما خب اینجا اینترنت است و شما هرگز نمیتوانید قصد و نیت اصلی افراد را از یک نظر و از یک صحبت متوجه شوید. بنابراین امکان این وجود دارد که تعدادی از این کاربران که شاید سن کمتری داشته و یا اطلاعات محدودی از سخت افزاری و نحوهی عملکرد محصولات الکترونیکی داشته باشند، به سراغ امتحان این روش در خانه رفته و با دریل به جان آیفون گرانقیمت خود افتاده باشند!
در تصویر زیر میتوانید دو نمونه از این نظرها را مشاهده کنید که به نظر میرسد کاملا هم جدی ارسال شدهاند و از منتشرکنندهی این ویدیو به دلیل فریب دادن آنها شاکی هستند!
نکتهی مهم این جاست که همهی شما عزیزان گجت نیوزی باید توجه داشته باشید که انجام اینگونه تعمیرات در خانه (چه تعمیرات واقعی و تکنیکهای سخت افزاری و چه ویدیوهای طنزی شبیه به کلیپ مورد نظر ما) باعث باطل شدن گارانتی و وارانتی محصول شما خواهد شد و بهتر است که به جای انجام آنها بر روی دیوایس خود، به سراغ یک تعمیرکار معتبر بروید!