احتمالا دومین خوبی ثبت و یا خریداری نموده اید و وبلاگ خودتان را روی آن آپ کرده اید. و شاید مبلغ زیادی را هم خرج طراحی سایت و قالب آن کرده اید. بنابراین وبلاگ و وبسایت شما تا حد امکان جذاب به نظر میرسد. اما پس از مدتی فعالیت متوجه میشوید که وبلاگ و وبسایت شما به موفقیت چشم گیری دست پیدا نکرده است. مهمترین و اولین دلیلی که میتوان برای این شکست ذکر کرد مطالب و محتوای سایت و وبلاگ شماست.
قبل از هر چیزی توجه داشته باشید که بازدید کنندگان و کاربران در هنگام بازدید از سایت و وبلاگ شما در بار اول مدت زمان بسیار کمیرا در وب شما میگذرانند. در این مدت زمان آنها میتوانند به این نتیجه برسند که آیا وبلاگ شما مفید است یا خیر.
۵ دلیل عمده برای بهینه کردن و بهبود بخشیدن به مطالب و محتوای یک وبلاگ وجود دارد که در ادامه ی مطلب به آنها میپردازیم.
1-حرف جدیدی برای گفتن ندارید:
درصد زیادی ار وبلاگنویس ها به کپی برداری از وبلاگهای دیگر میپردازند و انتظار رشد و موفقیت از وبلاگ خودشان را نیز دارند! برای برطرف کردن این مورد شما بعنوان یک وبلاگنویس باید در حوزه ای بنویسید که درآن حوزه تجربه ی کافی را دارید و از آن مهمتر به آن علاقه نیز دارید. برای مثال اگر حوزه ی تخصصی شما مارکتینگ است نباید در حوزه ی طراحی وب مطلب بنویسید.
2-درباره ی مطالبتان تحقیق کنید:
حتی اگر در حوزه ی خودتان هم بسیار خبره هستید قبل از اینکه اقدام به انتشار یک مطلب کنید درباره ی محتویات آن تحقیق کنید. توجه داشته باشید که اگر اطلاعات نادرست و غلط به کاربرانتان بدهید عملا وجهه ی وبلاگ و وبسایتتان را خدشه دار کرده اید.
برای این منظور میتوانید از سایتها و وبلاگهای برتر در آن حوزه ی خاص استفاده کنید. ضمن اینکه امروزه اکثر افراد مشهور و صاحب نظر در دنیای وب نیز حضور دارند. با کمیجستجو میتوانید آنها را پیدا کنید و از آنها نیز کمک بگیرید.
3-ساده و صریح بنویسید:
سعی کنید تا حد امکان ساده و صریح بنویسید. از لغتهای خاص و ویژه و بسیار ادبی دوری کنید مخصوصا از بکار بردن واژههای سنگین عربی و فارسی بسیار اصیل ! اگر درک مطالب وبلاگ شما سخت , پیچیده و نامفهوم باشد کاربران و بازدید کنندگان زیادی را از دست خواهید داد.
4-غلطهای نگارشی را اصلاح کنید:
سعی کنید با دقت بهتری تایپ کنید و قبل از انتشار مطلب حتما نگاهی به نگارش و املای کلمات بکار رفته بیاندازید. غلطهای نگارشی را به حداقل برسانید. وجود اشتباهات نگارشی دید بدی به کاربر نسبت به محتوای وبلاگ میدهد. برای مثال تصور کنید که شما دارای مدرک معتبر دانشگاهی در حوزه ی مثلا اقتصاد باشید ولی مطالبتان حاوی اینگونه غلطها باشد! بازدید کننده چه فکری میکند؟
5-تمیز و مرتب بنویسید:
در هنگام تنظیم کردن مطالبتان حتما به مرتب بودن آنها توجه داشته باشید. برای این منظور از پاراگراف بندی های صحیح , لیست بندیهای درست , تیترهای به موقع و … استفاده نمایید. ضمن اینکه قسمتهای مهم و مختلف یک مطلب باید از بخشهای دیگر قابل تمایز باشد. برای مثال سرفصلهای مختلف باید بولد یا ایتالیک باشند و مواردی از این قبیل. با استفاده از این علائم کاربران سایت درک بهتری نسبت به محتوای یک مطلب پیدا میکنند.