5. تویوتا کرولا (Toyota Corolla)
برخلاف سایر خودروهای حاضر در این لیست، تویوتا در دهه 60 میلادی خودرویی را معرفی کرد که از تکنولوژی زیرپوستی برخوردار نبود اما در عوض در زمینهی تولید، انقلابی به پا کرد. بیشتر خودروهای امروزی در کارخانههای بزرگ و با سرعت زیاد و هزینهی کم تولید میشوند. تویوتا کرولا از سال 1966 در خط تولید قرار گرفت و به طور میانگین در هر سال 850 هزار دستگاه از آن فروخته شد. این خودرو با فروش بیش از 40 میلیون دستگاه تا سال 2013 به پرفروشترین خودروی تاریخ تبدیل شد و همچنان تقاضای زیادی برای آن وجود دارد.
6. فورد مدل تی (Ford Model T)
ایدهی تولید انبوه فورد در اوایل قرن بیستم مانند یک لطیفه بود اما فورد به همه ثابت کرد که خودروها میتوانند جایگزین اسبها شوند!! فورد مدل T اولین خودرویی است که به صورت انبوه تولید شد و به همین دلیل تاثیر بسیاری بر صنعت خودروسازی مدرن گذاشت. در آن زمان با افزایش تولید، قیمت کاهش پیدا کرد و تقاضا بالا رفت و به این ترتیب همه میتوانستند یک خودروی فورد مدل T بخرند. این مدل 14 نوع شاسی متفاوت داشته و از طراحیهای گوناگونی برخوردار بود.
7. ساب جی تی 750 (Saab GT750)
ایمنی یکی از مهمترین فاکتورهای صنعت خودروسازی است و کمربند ایمنی به عنوان ابتداییترین قابلیت امنیتی، در زمان جنگ جهانی اول ساخته شد. اما ساب GT750 به طور رسمی اولین خودرویی بود که از کمربندی استاندارد بهره میبرد و به تولید انبوه رسید. این خودرو در فاصلهی سالهای 1958 تا 1962 با قدرت 50 تا 55 اسب بخار ساخته شد. بعدها خودروی ساب 96 با پیشرانهای قدرتمندتر و ترمزهای دیسکی، جایگزین جی تی 750 شد.
8. جیپ ویلیز (Willys Jeep)
همزمان با جنگ جهانی دوم، ارتشها به خودرویی نیاز داشتند که در عین سادگی، ارزانی و بادوام بودن، بتواند هر چیزی را در نواحی صعبالعبور جابجا کند. جیپ ویلیز ریشهی این مدل خودروها بود که از یک پیشرانهی 4 سیلندر 2.2 لیتری با قدرت 60 اسب بخار استفاده میکرد. این خودرو کمی بیشتر از یک تن وزن داشت و به همین دلیل فرز و چابک بود. افراد غیرنظامی نیز از سال 1945 میتوانستند خودروی جیپ ویلیز را خریداری کنند و به این ترتیب ویلیز به اولین خودروی 4 در 4 تبدیل شد که به تولید انبوه رسید.