پیشرانه

بهترین موتورهای خودرو در سال 2016؛ 10 پیشرانه برتر

به اواخر سال میلادی نزدیک می‌شویم و لیست 10 تای برتر دوباره بازگشته‌اند؛ سال 2017 برای صنعت خودرو و علی‌الخصوص سیستم انتقال قدرت از موتور به چرخ‌ها یک تغییر و تحول است. در لیست پیش روی شما موتورهای 4 و 6 سیلندر به همراه برخی از موتور‌های هیبریدی وجود دارند. 6 مورد از این 10 موتور توربو شارژ هستند و یکی از آن‌ها به دو توربو شارژ مجهز شده و برای بار نخست، هیچ موتور 8 سیلندری در لیست ما جای نگرفته است؛ این شما و این 10 پیشرانه برتر امسال!

برترین پیشرانه های سال!

درو وینتر (  Drew Winter ) سردبیر مجله در خصوص این لیست می‌گوید: کمپانی‌های تولیدکننده خودرو در حال کوچک‌ کردن سایز پیشرانه‌ها، اضافه کردن توربو شارژر و همچنین الکتریکی کردن‌ آن‌ها به جهت کاهش مصرف هستند و این همان استراتژی است امسال که به وضوح روی آن تاکید شده است.

BMW M240i

پیشرانهخودرو بی‌نظیر بی ام و M240i یکی از هیجان‌انگیزترین کوپه‌هایی است که تاریخ این کمپانی تا کنون به خود دیده. در قلب این وحشی آلمانی یک قلب تپنده 3 لیتری توربوشارژ 6 سیلندر با توان 335 اسب بخار قرار دارد.

پیشرانهپیشرانه‌ی بی ام و B58 بسیار تندوتیز است و از طرفی مصرف سوخت آن بسیار کم‌تر از مدل‌های سابق شده تا به این ترتیب پیشرانه‌ی بی ام و جزو بهترین‌ موتورهای چهار سیلندر جهان قرار گیرد. این مدل همچنین از معدود پیشرانه‌هایی است که از سال گذشته جایگاه خود را در لیست حفظ کرده.

Chevrolet Volt

پیشرانه‌ دومین برنده‌ ما خودرو هیبریدی کمپانی شورلت است که از یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر نفع می‌برند.

پیشرانه‌نظر داوران تحت تاثیر سیستم الکتریکی این موتور قرار گرفت و به گفته آن‌ها این نوآورانه‌ترین پیشرانه‌ای است که تا کنون تولیدشده.

Chrysler Pacifica Hybrid

پیشرانه‌خودرو بعدی این لیست کرایسلر پاسیفیکا هیبریدی است. درحالی‌که طی دهه‌ گذشته انواع و اقسام مدل‌های ترکیبی وارد بازار شدند اما این اولین ون هیبریدی دنیاست! زیر کاپوت پاسیفیکا یک موتور 3.6 لیتری 6 سیلندر به همراه دو موتور الکتریکی جا خوش کرده است.

پیشرانه‌پاسیفیکا هیبریدی تجربه رانندگی بی‌نقص و کارآمد به همراه فضای داخلی بزرگ و همچنین سواری راحتی را ارائه می‎‌‌کند و همین موضوع باعث شده کاندید برترین پیشرانه سال شود.

Ford Focus RS

پیشرانه‌علت موفقیت این مدل از خودروهای فورد، یک موتور 2.3 لیتری توربو شارژ 4 سیلندر به توان 350 اسب بخار است که قدرت و شکوه را به این خودرو می‌بخشد.

پیشرانه‌در تمام تست‌هایی که از این خودرو گرفته شده یک نقطه اشتراک دیده می‌شود و آن هم کاربرد بالای سیستم قدرت است. نهایتا می‌توان گفت در این لیست هیچ چیزی هیجان‌انگیزتر از رانندگی با فوکوس آر اس نبود!

Honda Accord Hybrid

پیشرانه‌آکورد هیبریدی، برای سال‌هاست که زیر سایه‌ی رقبای قابل‌تحسین‌تر خود نظیر تویوتا زندگی می‌کند؛ اما امسال داوران به دلیل قدرت 212 اسب بخاری و مصرف سوخت به‌صرفه‌اش، این خودرو را در لیست 10 تایی ما جا دادند.

پیشرانه‌سیستم قدرت آکورد آن‌قدر خوب و قابل‌توجه است که رانندگان را در هیبریدی بودن آن به شک می‌اندازد. از تمام خودروهای لیست، خودرو هوندا موفق شده بهترین تعادل را میان عملکرد و مصرف سوخت اقتصادی ایجاد کند.

Hyundai Elantra Eco

پیشرانه‌اگر صنعت خودرو به دنبال اقتصادی کردن مصرف سوخت به‌وسیله هیبریدی کردن خودروهاست، پس هیوندای موفق شده بدون این کار به موفقیت دست پیدا کند. هیوندای الانترا دوستدار محیط‌زیست دارای یک موتور غیر هیبریدی 1.4 لیتری 4 سیلندر است.

پیشرانه‌هیوندای الانترا ساکت و آرام، بسیار توانا، مقرون‌به‌صرفه و با سوخت کارآمد است و چنین عواملی باعث شده شایستگی جا گرفتن در لیست ما را داشته باشد.

Infinity Q50

پیشرانه‌به دنبال 16 تلاش ناموفق نیسان برای کسب جایگاهی در این لیست، امسال در نهایت یکی از نوادگان آن یعنی اینفینیتی کیو 50 جدید وارد 10 تایی‌ها شده است. یک موتور 6 سیلندر با دو توربو شارژ و 500 اسب بخار قدرت در زیر کاپوت اینفینیتی قرارگرفته است.

پیشرانه‌رانندگی با این خودرو همانند ابریشم صاف است با وجود مصرف سوخت اقتصادی‌اش، بسیار باشکوه به نظر می‌رسد. وقتی پا را روی گاز فشار می‌دهید، پس باید آماده کوبیده شدن به صندلی باشید!

Mazda CX-9

پیشرانه‌

CX-9 جدید یک شاسی‌بلند 7 نفره است که با پیشرانه 2.5 لیتری 4 سیلندر به قدرت 250 اسب بخار روانه بازار شده و برای اولین بار به توربو شارژ مجهز شده است. پیشرانه‌ی اسکای اکتیو مزدا، جرعه‌جرعه‌ی سوخت را به انرژی تبدیل می‌کند.

پیشرانه‌قرار دادن پیشرانه 4 سیلندر برای یک اس یو وی 7 نفره معمولا روزنامه‌نگاران حوزه خودرو را هیجان‌زده نمی‌کند اما مزدا واقعا با موتور 2.5 لیتری جدیدش جادو کرده!

Mercedes Benz C-Class, E-Class, GLC

پیشرانه‌رویه‌ی صنعت خودرو به سمت کوچک کردن حجم موتور پیش می‌رود و بنابراین مرسدس بنز نیز گرفتار جریان رود شده است. موتور جدید 2 لیتری آن‎ها با توان 241 اسب بخار توربوشارژ و 4 سیلندر خطی طیف وسیعی از مدل‌های مرسدس را در بر گرفته است.

پیشرانه‌مصرف سوخت 26 مایل بر گلان در کلاس سی، از جمله مواردی بود که داوران این لیست را بسیار تحت تاثیر قرار داد.

Volvo V60

پیشرانه‌در طول تاریخ خودرو، هیچ‌وقت پیشرانه‌های شرکت ولوو آن‌چنان مطرح نبوده‌اند، اما اکنون قاعده بازی کاملا تغییر کرده است. کمپانی سوئدی با معرفی مدل وی 60 به همراه پیشرانه سوپر شارژ جدید و سیستم درایو- ای، حالا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

خروجی 364 اسب بخار از یک موتور 2.0 لیتری توانایی است که از آن به عنوان جواهر 4 سیلندر یاد می‌شود. ولوو وی 60 قادر است 0 تا 100 را در عرض 4.5 ثانیه طی کند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*