Excoino

انتشار نسخه دمو جنجالي ترين بازي دنيا Resident Evil 6

جنجالی ترین بازی دنیا به عقیده ی بعضی ها بازی Resident Evil 6  خواهد بود که در حدود ۱ ماه دیگر عرضه می شود. Capcom روی پروژه ی Resident Evil 6  حسابی برنامه ریزی کرده  و فروش خوبی برای این بازی تخمین زده است.يک نسخه ی قابل بازی از Resident Evil 6  قرار است در تاریخ ۸ سپتمبر وارد Xbox live و PSN شود.

متاسفانه این دموی قابل بازی را فقط کسانی می توانند دانلود و بازی کنند که جدیدترین بازی نقش آفرینی Capcom یعنی بازی Dragon’s Dogma را خریداری کرده باشند.
در بازی Resident Evil 6، تمام شخصیت ها دور هم جمع هستند  و دشمنان از نسخه های قبلی بسیار ترسناک تر و صد البته باهوش تر شده اند.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.