وال استریت ژورنال در تازهترین گزارش خود ادعا میکند که شیائومی به دنبال توسعه چیپست Pinecone ساخت خود است تا به جای تراشههای ساخت شرکت کوالکام و مدیاتک از آن در گوشیهای آینده خود استفاده کند.
رقابت بین اندروید و آی او اس، یکی از داغترین مباحثی است که در صنعت تکنولوژی وجود دارد و وسعت انتخاب یکی از مهمترین مواردی است که پلتفرم موبایلی گوگل را نسبت به پلتفرم اپل برتر میسازد. علاوه بر این یکی دیگر از مزیتهای اندروید نسبت به آی او اس، ارتباط بینقص بین عملکرد سخت افزار و نرم افزار است.
این طبیعیست که پلتفرم متنباز اندروید اجازه میدهد تا رنج وسیعتری از سخت افزارها در گوشیهایی با این پلتفرم استفاده شود، اما همین قضیه باعث شده است تا چیپستهای مختلفی نیز در آنها استفاده شود. کوالکام و مدیاتک، دو تولیدکننده محبوب چیپهای موبایلی حال حاضر بازار هستند و در حالی که پکیجهای پردازشی آنها روز به روز با پلتفرم اندروید بهینهتر میشوند، یک شرکت دیگر قادر به ایجاد سیلیکون اختصاصی است که میتواند مزایای زیادی را همراه با چیپست Apple A10 به ارمغان آورد. گفتنیست که این چیپست هم اکنون بر روی گوشیهای آیفون 7 و آیفون 7 پلاس به کار رفته است.
ماه ژانویه بود که برای نخستین بار خبر عرضه گوشی شیائومی می 6 (Xiaomi Mi 6)، پرچمدار آینده کمپانی شیائومی، به عنوان نخستین محصول حاوی چیپست اسنپدراگون 835 منتشر شد. حالا پس از گذشت یک ماه، وال استریت ژورنال گزارش میدهد که این کمپانی چینی قصد دارد با کنار زدن کمپانیهای کوالکام و مدیاتک، از چیپست طراحی شده توسط خود در این گوشی استفاده کند. در حال حاضر چیپست Pinecone تازهترین دستاورد شیائومی است که برای نخستین بار کمتر از یک ماه پیش نام آن را شنیدیم. اگر این گزارش صحیح باشد، شاهد عملکرد قدرتمندانه این چیپست همراه با گوشی شیائومی می 6 خواهیم بود که در کنگره جهانی موبایل بارسلونا رونمایی خواهد شد. هرچند در این بین گزارش دیگری نیز شنیده میشود که به نقل از آن، گوشی شیائومی می 5 سی (Xiaomi Mi 5C) نخستین گوشی حاوی چیپست Pinecone این شرکت خواهد بود.
البته صحبت مشغول کار بودن شیائومی بر روی ساخت یک چیپست به سال 2015 بازمیگردد، اما تا پیش از امروز هیچ خبری در خصوص عملکرد و یا حتی نام آن به بیرون درز پیدا نکرده بود. بدون شک این میتواند یک دستاورد بسیار عالی برای کمپانی چینی شیائومی به حساب آید. اگر عملکرد این تراشه موفقیتآمیز باشد، شیائومی را باید دومین تولیدکنندهی چینی بدانیم که موفق شده چیپستهای قدرتمند همرده با تراشههای ساخت کوالکام را در محصولات خود به کار ببرد.
به نقل از برخی گزارشها چیپست Pinecone در ابتدا بر روی گوشیهای میانرده شیائومی استفاده خواهد شد
هرچند هنوز هیچ جزئیات دقیقی از قدرت و عملکرد چیپست Pinecone منتشر نشده است، اما ما میتوانیم حدس بزنیم که این چیپ از قدرت مناسبی برخوردار خواهد بود. این دستاورد باعث میشود شیائومی، هم زمان و هم هزینهی بیشتری را ذخیره کند و به طبع سوددهی خود را ارتقا ببخشد. هرچند این احتمال وجود دارد که در ابتدا شاهد حضور این تراشه در گوشیهای میانرده و مقرونبهصرفه برند شیائومی باشیم تا پس از اطمینان حاصل کردن از موفقیت آن، چینیها نسخه قدرتمندتری از آن را برای پرچمداران خود توسعه دهند. شیائومی هنوز هم یک برند جوان و نوپا در چشمانداز وسیع گوشیهای هوشمند است، اما این حرکت همانند ارسال یک پیام بزرگ به صنعت موبایل است که از سمت چین به گوش میرسد.