گزارش مالی هواوی از نیمه اول سال 2017

گزارش مالی هواوی از نیمه اول سال ۲۰۱۷ منتشر شد؛ عرضه ۷۳ میلیون گوشی موبایل

گزارش مالی هواوی از نیمه اول سال ۲۰۱۷ که دیروز منتشر شد، از ارسال ۷۳ میلیون گوشی موبایل و افزایش قابل توجه درآمد نسبت به همین زمان در سال گذشته خبر دارد.


ایرانیکارت

به گفته این کمپانی چینی، طی این دوره ۸.۵ میلیون دستگاه هواوی میت ۹ و میت ۹ پرو و شش میلیون دستگاه هواوی پی ۱۰ و پی ۱۰ پلاس روانه بازار شده است. به علاوه، سازندگان یک میلیون دستگاه آنر ۹ که تنها یک ماه از زمان عرضه آن می‌گذرد را طی این دوره فروخته‌اند.

درآمد بخش کسب و کار مصرف‌کننده شرکت هواوی در مقایسه با نیمه نخست سال گذشته، با افزایش ۳۶ درصدی حالا به ۱۰۵.۴ میلیارد یوان (حدود ۱۵.۴ میلیارد دلار) رسیده است. هرچند، علیرغم این آمار امیدوارکننده و همین‌طور افزایش ۲۰.۶ درصدی میزان عرضه تلفن های هوشمند، مدیر ارشد اجرایی این بخش چنین ارقامی را رضایت‌بخش نمی‌داند. به هر صورت هواوی قصد دارد طی سه سال آینده، سهم خود از بازار چین را به ۳۰ تا ۴۰ درصد (در حال حاضر ۲۱ درصد است) برساند.


افراک

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*