با توجه به اینکه کنفرانس خبری و معرفی محصولات جدید سونی امروز 12 شهریور در ساعت 18:45 در IFA Berlin برگزار می شود، از همه علاقه مندان دنیای گجتی و خوانندگان گجت نیوز دعوت می کنیم تا در وبلاگ نویسی زنده این رویداد با گجت نیوز همراه باشند. منتظر شما هستیم!
امیدواریم که مراسم سامسونگ سر وقت به پایان برسد تا تداخلی بین دو رویداد صورت نگیرد.فردا 12 شهریور در ساعت 18:45 و اندکی پس از مراسم سامسونگ ، سونی هم مراسم رونمایی از محصولات جدید خود را آغاز خواهد کرد. طبق شنیده ها، علاوه بر معرفی یک اسمارت فون پرچم دار از سوی سونی ، میبایست منتظر معرفی 2 اسمارت فون جدید دیگر از این شرکت باشیم.
وبلاگ نویسی زنده گجت نیوز از این مراسم ، راس ساعت 18:45 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد . امیدواریم با همراهی شما عزیزان کنفرانس های بعدی را نیز به همین روال پوشش دهیم.با گجت نیوز همراه باشید و ما را از نظرات سازنده خود محروم نکنید.
سلام خدمت تمام عزیزان کسی شبکه ماهوارهای سراغ داره مراسم رو به شکل مستقیم پخش کنه
باز هم سپاسگذاریم خدا قوت خسته نباشید
مراسم به صورت پخش زنده از سایت زیر لطفا از ف…شکن استفاده کنید
http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/sony-xperia-z3-launch-live-video-stream-from-berlin-586313?pfrom=home-gadgetstop
سونی اونقدر قویه و به خودش اطمنان داره که هر شش ماه یه پرچمدار ارائه میده. کاری که هیچ شرکت دیگه ای حتّی اپل هم جرأت ریسکشو نداره. ایول سونی
هه
حرفتون خنده داره
سونی کشکی گوشی میده بیرون
سامسونگ یا نمیده یا اگه میده یه غول میده
امروز دیدیم تفاوت سامسونگ و سونی و چقدری که سامسونگ ابر قدرت تره
بحث به زود یا دیر نیست جانم بحث به ابتکاره خلاقیت کیفیت و….
واقعا ممنون
خیلی زحمت میکشین
ای کاش اگه جایی مراسم رو به صورت تصویری زنده پخش میکنه معرفی میکردین
اون 1394 چی میگه؟ تو عکس تصحیحش کنید
ای ول بابا
بیصبرانه منتظرم
دمتون گرم موفق باشید