در ادامه قصد داریم تا شما را با فرزندان ثروتمندان حوزه تکنولوژی آشنا کنیم؛ با ما در بررسی بخشهایی از زندگی این نوجوانان و کودکان ثروتمند همراه باشید.
هر چقدر هم که زندگی فرزندان بیل گیتس (Bill Gates)، بنیانگذار مایکروسافت، عادی باشد، باز هم تفاوتهای انکار نشدنی بین امکانات در اختیار یک کودک عادی با دختر یا پسری که فرزند دومین مرد ثروتمند جهان است و یا هر یک از بچه های ثروتمندان حوزه فناوری، وجود دارد.
این افراد کم سن و سال و نسبتا جوان که به اعتقاد عده زیادی بسیار خوششانس هستند، همانند سایرین حساب اینستاگرام دارند، به مدرسه و دبیرستان میروند و در تیمهای ورزشی معمولی و آماتور فعالیت دارند؛ اما همانطور که اشاره شد، خواهناخواه زندگی در خانوادهای که مشکلات مالی جزو آخرین دغدغههای آن است، تاثیرات خاص خود را دارد. این شما و این هم شماری از فرزندان ثروتمندان حوزه تکنولوژی:
بیل گیتس و همسرش ملیندا که مدتهاست به خاطر انجام اقدامات انسان دوستانه و تاسیس بنیاد خیرهای به نام خودشان، محبوبیت اجتماعی زیادی کسب کردهاند، سه فرزند به نامهای جنیفر، روری و فیبی دارند؛ والدین این خانواده فوق ثروتمند تصمیم گرفتهاند که بیشتر دارایی 90 میلیارد دلاری خود را تا پیش از مرگ صرف اهداف انسان دوستانه کنند، اما با این حال بخش قابلتوجهی از ثروت جمعآوریشده قرار است که در حسابهای پسانداز این فرزندان قرار بگیرد.
بزرگترین دختر این خانواده، یعنی جنیفر گیس، هم اکنون یکی از دانشجویان سال آخر در دانشگاه استنفورد است و علاوه بر این، در تیم اسبسواری آمریکا فعالیت دارد. با وجودی که بیل گیتس از بنیانگذاران یکی از مطرحترین غول های تکنولوژی جهان است، جنیفر تا زمان که به سن مشخصی نرسیده بود به وسایل ارتباطی مانند تلفنهای همراه دسترسی نداشت.
یکی دیگر از بچه های ثروتمندان حوزه تکنولوژی، جوانترین دختر خانواده گیتس یعنی فیبی 15 ساله بوده که در حال حاضر در دبیرستان خصوصی لیک ساید (Lakeside High School) با شهریهای معادل 33 هزار دلار، مشغول تحصیل است.
تنها پسر بیل گیتس هم روری نام دارد که به تازگی از دبیرستان لیک ساید فارغالتحصیل شده است؛ در بالا تصویری از ملیندا گیتس در کنار روری 18 ساله را میبینیم.
در ادامه لیست فرزندان ثروتمندان حوزه تکنولوژی، با یکی دیگر از غول های فناوری جهان یعنی لری الیسون (Larry Ellison)، بنیانگذار شرکت اوراکل، آشنا میشویم. الیسون تا به حال چهار بار ازدواج کرده، دو فرزند دارد و هر دوی این فرزندان در دوران کودکی خود توسط مادرشان و با امکانات محدود بزرگ شدهاند. این سرمایهدار بزرگ در حال حاضر 59 میلیارد دلار ثروت دارد.
در روز تولد 25 سالگی مگان، تنها دختر لری الیسون، این میلیاردر بزرگ چیزی در حدود 25 میلیون دلار سرمایه را به دخترش هدیه کرد و مگان هم با استفاده از این پول، کمپانی خود با نام “Annapurna Pictures” را به راه انداخت.
مگان الیسون در حال حاضر 31 سال دارد و به عنوان یکی از پرنفوذترین تهیهکنندگان فیلمهای مستقل در هالیوود شناخته میشود.
این مورد از افراد لیست فرزندان ثروتمندان حوزه تکنولوژی که زمانی تحصیلات خود در مدرسه فیلمسازی را رها کرده بود، به دفعات نامزد جایزههای مختلف برای تهیهکنندگی فیلمهای بزرگ شده است. در سال 2014 هم مگان الیسون در میان لیست 100 فرد بانفوذ جهان از مجله تایمز قرار داشت.
پسر دیگر لری الیسون دیوید 34 ساله است که او هم کمپانی تهیهکنندگی فیلمی با نام “Skydance Media” را تاسیس کرده و پشتیبانی مالی از فیلمهای معروفی مانند جنگ جهانی زد، جی آی جو، ترمیناتور جنسیس، ماموریت غیر ممکن و چند فیلم دیگر را در کارنامه دارد.
دیوید که قبل از تولد 16 سالگیاش یاد گرفت که چگونه با هلیکوپتر پرواز کند، در حال حاضر گواهی پرواز دارد. با وجود اینکه موارد حیف و میل شدن داراییها توسط فرزندان ثروتمندان حوزه تکنولوژی کم نیست، دیوید الیسون جز آن دسته افرادی است که کودکی پر باری داشته و به نسبت کودکان دیگر با شرایط مشابه، اقدامات مفیدی انجام داده است.
یکی دیگر از ثروتمندان این فهرست جف بزوس (Jeff Bezos)، بنیانگذار وب سایت آمازون و ثروتمندترین مرد جهان است که با همسرش مکنزی، چهار فرزند را بزرگ کردهاند؛ سه پسر و یک دختر که بین سنهای 12 تا 17 سال هستند و با وجود ثروت باورنکردنی پدر و مادر خود، خانوادهای صمیمی و به نسبت معمولی دارند.
مکنزی بزوس در مصاحبهای گفته است که برای تربیت فرزندان خود با همسرش استراتژیهای مختلفی را به کار بسته و از بسیاری از فعالیتهای معمولی برای آموزش کودکان بهره برده است.
سرگئی برین (Sergey Brin)، یکی از بنیانگذاران گوگل و همسر سابقش ان وجسکی (Anne Wojcicki)، صاحب دو کودک 9 و 6 ساله هستند. با وجود اینکه این غول فناوری، ثروتی در حدود 47 میلیارد دلار دارد، وجسکی در مصاحبهای اعلام کرده است که کودکانش در شرایط عادی بزرگ میشوند و تمامی تلاش او بر این متمرکز خواهد بود که دارایی عظیم پدر فرزندان باعث محروم شدن کودکان از شرایط معمولی تحصیل و زندگی نشود.