۶ حقیقتی که احتمالا در مورد اندروید نمی دانید!

حیات اندروید، در سپتامبر ۲۰۰۸ و با اسمارت فون T-Mobile G1 / HTC Dream آغاز شد، بنابراین، اکنون ۶ سال و ۱ ماهه است. چه کسی ۶ سال پیش فکر می کرد که این پلتفرم تا قبل از سال ۲۰۱۰، به بزرگترین پلتفرم اسمارت فون ها تبدیل شود؟! تقریباً هیچ کس! اما این امر با قدرت مالی و تاثیرگذاری گوگل، اتفاق افتاد.

اگر چه اندروید، گسترده ترین سیستم عامل روی زمین است، اما حقیقت های زیادی در مورد آن وجود دارد؛ که مردم عادی از آن بی اطلاعند. در این مقاله، در مورد ویژگی های نرم افزاری پنهان یا چیزهایی مثل آن صحبت نمی کنیم، بلکه در مورد حقایق کلی که احتمالاً شما از آن بی خبرید، بحث خواهیم کرد که امیدوارم لذت ببرید. این ۶ حقیقت در زیر لیست شده اند:

Android-was-initially-planned-to-be-an-OS-for-digital-cameras.

۱- در ابتدا، اندروید برای سیستم عامل دوربین های دیجیتال، در نظر گرفته شده بود

گوگل، اندروید را در سال ۲۰۰۵، ساخت،  زمانیکه، این پلتفرم توسط «اندی رابین» به عنوان پلتفرمی اپن سورس(متن باز) معرفی شد. هرچند یک سال قبل از آن، رابین، اندروید را به عنوان سیستم عاملی برای دوربین های دیجیتال، توسعه داده بود.  اما، او فهمید که آینده در دستان اسمارت فون ها (و نه دوربین ها)، رقم خواهد خورد،  بنابراین، این پلتفرم را برای اسمارت فون ها، توسعه بخشید. با این حال، اندروید، جای پای خود را در بازار دوربین ها هم باز کرد، به طوریکه ، دوربین های مستقل مختلفی (مثل Samsung Galaxy NX ، شکل بالا) بر اساس این پلتفرم ساخته شدند.

In-the-beginning-big-players-didnt-see-Android-as-a-threat.

۲- در آغاز، سازندگان دیگر سیستم عامل، اندروید را تهدیدی محسوب نمی کردند

سال ۲۰۰۷، سالی بود که گوگل و شرکایش، پلتفرم متن باز را، که به طور رسمی به نام اندروید، معرفی شد، شکل دادند. یک سیستم عامل موبایلی متن باز مبتنی بر لینوکس. در آن سال، سیمبیان، بلک بری، پالم و ویندوزموبایل، بزرگترین بازیگران عرصه ی سیستم عامل موبایل بودند، در حالیکه اپل، درست نخستین مدل آیفونش را ارائه کرده بود. اکثر مردم، معتقد بودند که اندروید، ارزش زیادی ندارد. یکی از سخنگویان نوکیا گفت : این کمپانی، اندروید را به عنوان خطر و تهدیدی تلقی نمی کند!

همچنین، یک عضو رسمی سیمبیان، اعلام کرد : «ما ۹ سال است که این راه را پیموده، و تا به حال، شاید نزدیک به دوجین از این پلتفرم های جدید را دیده ایم ، که برخی، آنها را تهدیدی برای ما می دانند. ما آنها را جدی می شمریم، اما این ما هستیم که با گوشی های واقعی و حجم وسیعی از ثروتی که طی این چند سال بدست آمده، سروکار داریم…»

«چندین بار، تلاش برای ایجاد استاندارهایی بر اساس لینوکس را دیده ایم، اما لینوکس، به طور بنیادی ناقص است، لینوکس، غیرقابل مدیریت و غیر قابل کنترل است و بنابراین این کار خنده دار است!!»

Android-is-the-worlds-fastest-growing-OS-and-the-fastest-growing-tech-product.

۳- اندروید، سریع ترین سیستم عامل در حال رشد  و نیز سریع ترین محصول در حال رشد تکنولوژی است

بنابر داده هایی که در سال ۲۰۱۳، فاش شد، اندروید، دارای ۱ بیلیون، کاربر فعال است، آن هم تنها طی ۵ سال! بنابراین، سریع ترین سیستم عامل در حال رشد لقب می گیرد. در حقیقت، اندروید، به عنوان سریع ترین محصول در حال رشد تکنولوژی شناخته می شود، زیرا هیچ چیزی، در سرعت افزایش کاربر، حتی به آن نزدیک هم نشده است. به طور مقایسه ای، اپل، ۷۰۰ میلیون کاربر IOS را تقریباً طی ۶ سال بدست آورد، در حالیکه سیمبیان، ۴۵۰ میلیون کاربر را طی ۱۱ سال، بدست آورد( و پس از آن مسیر انحطاط را پیمود)

Among-the-three-major-smartphone-platforms-Android-can-run-on-the-largest-and-most-diverse-number-of-devices.

۴- در میان اکثر پلتفرم های اسمارت فون، اندروید، دارای بزرگترین و متنوع ترین دیوایس هاست

اگرچه اسمارت فون ها و تبلت ها، اکثریت دیوایس های اندرویدی را تشکیل می دهند، اما این OS، در شمار زیادی از محصولات دارای نمایشگر یا بدون نمایشگر دیگر نیز ، به کار می رود، مثلاً تلویزیون ها، دوربین های دیجیتال، اپلیکیشن های خانگی، عینک های هوشمند، سیستم های لوازم ماشین، کنسول های بازی و …

Anyone-can-freely-develop-for-Android.

۵- هرکسی می تواند به طور رایگان، اندروید را توسعه دهد

بر خلاف IOS، که باید ۹۹ دلار برای توسعه ی آن، پرداخت کنید، توسعه ی بازی ها و اپلیکیشن های اندروید، رایگان است( و البته برای ویندوز فون هم رایگان است). اما، اگر بخواهید محتوای تولیدی خود را از طریق Google Play منتشر سازید، باید ۲۵ دلار پرداخت کنید، که البته مبلغ زیادی نیست.

The-story-of-the-Android-robot-logo

۶- داستان لوگوی ربات اندروید

ربات آیکونیک اندروید، در سال ۲۰۰۷، خلق شد. خالق آن، ایرینا بلوک، (متولد روسیه) طراح سان فرانسیسکویی است که در گوگل کار می کرد. لوگو، باید ساده و دارای یک ربات می بود. نکته ی جالب این است که، ایرینا، این شکل را از طرح درهای دستشویی های عمومی، الهام گرفت! البته، طرح نهایی او، ربات اندروید مشهوری است که به خوبی با آن آشناییم.

منبع :phonearena

 

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

22 دیدگاه

  1. آرزو میکنم همیشه موفق باشید دوست خوبم و ممنون از زحماتتان.

  2. شما ترجمه کرديد از خودتون که مقاله نذاشتيد, باقيه سايتها هم ترجمه کردن فک کنم, چرا فک ميکنيد از شما کپى کردن؟ در ضمن از اينکه نظر قبليمو پاک کردين ممنون, اين نشون ميده تا چ حد انتقاد پذيريد و همچنين باعث ميشه همون روزى يک بار هم به اينجا سر نزنم, اينجورى پيشرفتى نخواهيد کرد.
    در هر صوزت آرزوى موفقيت دارم براتون.

    • ناهید سادات ریاحی

      دوست خوبم، متاسفم که در این کامننت شما، ذره ای منطق و استدلال به کار نرفته، ۱- من گفتم سایت هایی که “کپی برداری” می کنن. حالا کپی برداری یعنی چی؟؟؟ یعنی کلمات و جمله بندی های ما عینا تکرار بشه و با توجه به اینکه، امکان نداره، ترجمه ی دو نفر عینا مثل هم باشه، پس معلوم میشه، ترجمه ی ما رو کپی کردن.و الا ما خودمون میدونیم تیتر اخبار روز، یکسانه، و طبیعیه که هر سایتی اون رو ترجمه کنه. پس اول، در خوندن نظر دیگران، دقت کنید، بعد کامنت بذارین!
      ۲- شما خودتون دارین میگین انتقادپذیر، کامنت شما اصلا شبیه انتقاد نبود، فقط یه کامنت احساسی و هیجانی بود چرا که گفته بودین ” اول اخبار روز رو بذارین، بعد مثل این مقاله رو” ، و اونقدر به خودتون زحمت نداده بودین یه نگاه به سایت بندازین تا متوجه شین حداقل ۹۰٪ مطالب گجت نیوز، اخبار روزه! در نتیجه دلیلی برای تایید چنین کامنت بی مبنایی وجود نداشت
      پرحرفی کردم، ولی لازم بود توضیح بدم
      منم برای شما دوست عزیز ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم، خواننده گجت نیوز باقی بمونید ولی با نگاهی واقع بینانه تر

  3. ممنون بابت مطالب خواستم یه چیزی رو بگم بعضی از مطالبی که میذارید رو یه سایت معروف ایرانی که خیلی های دیگه میشناسن و خود من هم به اون سر میزنم با فاصله یه روزه یا بیشتر مطالبتون رو دقیا بدون اینکه چیزی رو تغییر بده کپی میکنه مثل همین مطلب که تو سایت مذکور به جای 6 حقیقت نوشتن 6 نکته
    بهرحال بازم موفق باشید

    • بله وب سایت های بسیاری هستن که این کار رو انجام میدن ، میشه بگید کدوم سایت منظور شما است ؟

    • دیگه نیازی نیست نام سایت رو بگید ، متوجه شدم منظورتون کدوم سایت هستش ، فقط میشه گفت متاسفم براشون

    • ناهید سادات ریاحی

      بله دوست خوبم، متاسفانه سایت ها و وبلاگهای زیادی وجود داره که مطلب رو بدون ذکر منبع و نویسنده، کپی برداری کرده و عملا دزدی می کنند، اما این کار، برای سایت های معروف و معتبر، دیگه واقعاً شرم آوره،من به شخصه مطالب خودم رو در چندتا از این سایتا دیدم، خواهشی که دارم اینه که اگه با این موارد روبرو شدین، حتما با کامنت گذاشتن، اونا رو متوجه این عمل زشت بکنید، چرا که کامنت شمای خواننده، خیلی تاثیرگذارتر از اعتراض من نویسندس. بازم ممنون از دقت نظرتون دوست خوبم

  4. البته يه سخت افزار به شدت قوي براي راحتي با اندرويد لازمه مثل رم ٣ گيگابايتي و پردازشگر ٢.٧گيگاهرتزي كه نقطه ضعف اصلي اين سيستم عامله و الا در آزادي عمل حرف اول رو ميزنه

  5. حتما بگين بخاطر اين كه اندرويد اپن سورسه سريع رشد كرده.

    • ناهید سادات ریاحی

      بله دوست خوبم، اپن سورس بودن، قطعاً یکی از دلایل رشد سریع اندروید بوده، ولی این وسط نباید از قدرت و وسعت و تاثیرگذاری شرکت ارائه دهندش، یعنی گوگل، غافل شد، که بی شک تاثیر زیادی در پذیرش این سیستم عامل از سوی مردم داشته

  6. مثل همیشه عالی. لطفا یک قسمت در سایت طراحی کنید که قیمت روز همه گوشی ها رو بنویسه. تشکر

  7. ممنون مقاله خوبی . اما به نطر من الان اندروید داره نزول میکنه دنیا فقط ویندوز فون که هنگی نداره سبکک سبکک سبکک ios هم حرفشو نزن که مفتش گرون هست ممنون ناهید خانم از مقالتون

    • ناهید سادات ریاحی

      سپاسگزارم دوست خوبم. بله من خودم کاربر وینفونم و تا به حال با هنگ، مواجه نشدم. خیلی ها با شما مخالفن و البته خیلی ها هم موافقن و معتقدن، اندروید همون طور که یکباره، رشد کرد، یکباره هم افول خواهد کرد، به هر حال هنوز نمیشه قطعی قضاوت کرد، زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد…

  8. ممنون.
    لطفا درباره ی ویندوزفون هم بنویسید.

  9. چرا درباره ios نمینویسید؟؟؟
    همش android
    خسته نشدید؟؟؟؟ :Worry:

    • ناهید سادات ریاحی

      دوست عزیز ریلکس لطفاً! کجا ما همش در مورد اندروید نوشتیم؟! اخبار اپل که به شدت در گجت نیوز، پوشش داده میشه، در ضمن گفتم که، قراره بزودی مقاله ای در مورد تاریخچه ی همه سیستم عامل ها بنویسم

      • حالا شما طوری نوشیتید ریلک انگار می خوام با شما دعوا کنم
        به هر حال ممنون از زحمات بی پایانتون

        • ناهید سادات ریاحی

          والا از نوشتنتون که، به نظر می می اومد عصبانی هستین. مرسی از لطفتون دوست خوبم، امیدوارم از اخبار گجت نیوز لذت برده و براتون مفید واقع بشه

  10. ممنون.عالی بود.مختصر و مفید.جالب تر میشد اگه نام نسخه های اندروید از تولد تا کنون هم در مقالتون می گنجوندین.

    • ناهید سادات ریاحی

      ممنونم دوست خوبم، ایشالا سعی میکنم یه مقاله در مورد اندروید و سایر سیستم عامل ها در چند قسمت بنویسم، بنابراین گجت نیوز رو دنبال کنید…