بنچمارک آنتوتو (تراشههای موبایل پرچمدار) اقدام به مقایسه اسنپدراگون ۸۵۵ با سایر تراشههای موبایل پرچمدار کرد. اسنپدراگون ۸۵۵ نام تراشه موبایل پرچمدار آتی کوالکام بوده و اغلب گوشی های پرچمدار سال ۲۰۱۹ از آن قدرت خواهند گرفت.

تراشههای موبایل کوالکام در گسترهای وسیعی از گوشی های هوشمند اعم از پایینرده، میانرده و بالارده به کار رفته و شرکتهای زیادی محصولات خود را با استفاده از آنها میسازند. برخی شرکتها در برخی مواقع حتی مجبور به استفاده از چیپستهای این شرکت هستند! به عنوان نمونه سامسونگ پرچمداران سری S و Note مخصوص بازارهای آمریکا (و چین) را به تراشه پرچمدار سال کوالکام مجهز میکند.
پیشتر نام تراشه پرچمدار سال ۲۰۱۹ این شرکت اسنپدراگون ۸۱۵۰ (جانشین اسنپدراگون ۸۴۵) تصور میشد، تا این که دریافتیم نام تراشه ۷ نانومتری جدید کوالکام اسنپدراگون ۸۵۵ است. بنچمارک آنتونو دست به کار شده و پیش از رونمایی رسمی این چیپست موبایل، توان آن را با تراشههای کایرین ۹۸۰، اسنپدراگون ۸۴۵ و اگزینوس ۹۸۲۰ مقایسه کرده است. این مقایسه اسنپدراگون ۸۵۵ با استفاده از سامسونگ گلکسی اس ۱۰ صورت گرفته است.

مقایسه اسنپدراگون ۸۵۵ با اگزینوس ۹۸۲۰ و کایرین ۹۸۰
تا امروز سایر تولیدکنندگان مهم بازار تراشههای موبایل همچون هواوی و سامسونگ، تراشه بالارده خود که قرار است در پرچمداران ۲۰۱۹ آنها به کار برود را معرفی کردهاند. با توجه به امتیازهای بالا و مقایسه مقایسه اسنپدراگون ۸۵۵ با اگزینوس ۹۸۲۰ و کایرین ۹۸۰ میتوان گفت محصول جدید کوالکام به میزان قابل توجهی دارای توان بیشتری است. به این ترتیب بعد از عرضه اسنپدراگون ۸۵۵، این چیپست به قدرتمندترین پردازشگر تولید شده مخصوص گوشی های هوشمند تا امروز تبدیل خواهد شد.
سه تراشه نام برده دارای فناوری ساخت ۷ نانومتری هستند، به همین دلیل مقایسه اسنپدراگون ۸۵۵ با اگزینوس ۹۸۲۰ و کایرین ۹۸۰ معنادارتر است. با توجه به تغییر فرآیند ساخت در تراشه پرچمدار سال ۲۰۱۹ نسبت به مدل سال گذشته، که دارای فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری بود، اختلاف امتیاز اسنپدراگون ۸۵۵ نسبت به اسنپدراگون ۸۴۵ به میزان زیادی افزایش پیدا کرده است (۳۴۳۰۵۱ در مقابل ۲۹۰۴۵۵).