سونی موبایل

ادغام سونی موبایل با بخش تلویزیون‌ها٬ سیستم‌های صوتی و دوربین‌های سونی

سونی موبایل با بخش تلویزیون‌ها٬ سیستم‌های صوتی و دوربین‌های سونی ادغام شد. اما هدف سونی از ادغام بخش گوشی‌های هوشمند خود با سایر بخش‌هایش چیست؟ آیا افول گوشی‌های اکسپریا نزدیک است؟

سونی موبایل استقلال خود را از دست داد و این چندان هم بد به نظر نمی‌رسد! بخش موبایل شرکت سونی رسما با بخش تلویزیون‌ها٬ سیستم‌های صوتی و دوربین‌های این شرکت ادغام شد و آن‌ها کنار هم یک واحد جدید به نام Electronics Products and Solutions را تشکیل می‌دهند. این شرکت ژاپنی می‌گوید ادغام چند بخش مهم سونی برای هم افزایی بیشتر محصولات الکترونیکی آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است. در حال حاضر نیز گوشی‌های سری اکسپریا به شدت از فناوری‌های به کار رفته در تلویزیون‌ها و دوربین‌های سونی بهره می‌برند. این قضیه به خصوص در آخرین گوشی آن‌ها٬ اکسپریا 1 مشهود است.

البته سونی قصد دارد همچنان عملکرد مالی تلفن‌های هوشمند سری اکسپریا خود را در گزارش‌های جداگانه‌ای ارائه کند٬ اما برخی نگران هستند که این ادغام شدن سونی موبایل با سایر بخش‌ها تنها تلاشی برای پنهان شدن گوشی‌های سونی با سود مالی کمشان زیر پرچم دیگر محصولات غول ژاپنی حوزه فناوری است.

ضرردهی کلان سونی موبایل

سونی موبایل طی سالیان اخیر عملکرد خوبی نداشته؛ آن‌ها در تمام سال 2017 تنها 13.5 میلیون گوشی هوشمند فروخته‌اند و پیش‌بینی می‌شود تعداد فروش آن‌ها در سال گذشته فقط 7 میلیون نسخه گوشی موبایل بوده است! همه‌ی این‌ها با ضررهای مالی بیش از 913 میلیون دلاری در طول سال گذشته همراه بوده است. برای مقایسه٬ تلویزیون‌ها و بخش سیستم‌های صوتی سونی سودآوری 714 میلیون دلاری داشته‌اند و بخش دوربین‌های این شرکت ژاپنی نیز 804 میلیون دلار سود برای آن‌ها به ارمغان آورده است.

ادغام بخش موبایل شرکت سونی با سایر بخش‌ها برای کاهش هزینه‌ها و به تبع آن افزایش سودآوری انجام می‌گیرد. سونی با این کار 50 درصد در هزینه‌های خود صرفه‌جویی خواهد کرد. گوشی‌ساز ژاپنی بر این باور است که گوشی‌های اکسپریا از اوایل سال 2021 به سودآوری می‌رسند. بخش موبایل سونی در حال کار روی فناوری ارتباطی 5G است. این شرکت نه تنها قصد دارد 5G را به گوشی‌هایش بیاورد٬ بلکه از آن در سایر محصولات الکترونیکی خود نیز بهره خواهد برد.