Excoino
نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال

همراه اول در نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال حضور پررنگ خواهد داشت

دوازدهمین نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال از روز سه شنبه 28 خرداد تا جمعه 31 خرداد 98 در قم برگزار خواهد شد که اپراتور همراه اول نیز با ارائه 4 سرویس در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

از روز سه شنبه 28 خرداد تا جمعه 31 خرداد 98 دوازدهمین نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال با عنوان نمایشگاه توسعه کسب و‌ کارهای فرهنگی در فضای مجازی در محل دائمی نمایشگاه‌های استان قم برگزار می‌شود. بخش خدمات ارزش افزوده اپراتور همراه اول هم در این رویداد فرهنگی اجتماعی 4 سرویس را ارائه خواهد کرد.

حضور همراه اول در نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال

اپراتور همراه اول در این نمایشگاه ملی علاوه بر اینکه مواردی چون خدمات دیجیتال، خانواده درسا و مرکز محتوای دیجیتال را ارائه و معرفی می‌کند، در غرفه‌ای به وسعت 118 متر مربع میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود. همچنین این اپراتور در راستای نیازهای مخاطبان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه کارگاه‌های روزانه با موضوع‌های بررسی مرکز محتوای دیجیتال همراه اول، دیجیتال مارکتینگ، پرداخت خدمات اپراتوری (DCB)، گیم-بازی سازی و خدمات موسیقی نیز برگزار خواهد کرد. گفتنی است مرکز محتوای دیجیتال همراه اول استان قم بنا به کثرت فعالان و تامین‌کنندگان محتوای مذهبی ایجاد شده است تا به کمک آن قادر باشد تولیدات آنها را به نحو مطلوب ارائه کند.