اطلاعاتی روی پایگاه داده گیک بنچ ثبت شده که گمان میرود نتایج بنچمارک گلکسی ای ۷۰ اس (Galaxy A70s) باشد. این دستگاه هم مانند سامسونگ گلکسی ای 70 دارای تراشه اسنپدراگون 675 کوالکام است.
اخیرا شایعه شده بود که سامسونگ، یک موبایل کم و بیش مشابه با گلکسی A70 را در دست ساخت دارد؛ گوشی هوشمندی که به جای دوربین اصلی 32 مگاپیکسلی، به سنسور جدید 64 مگاپیکسلی ایزوسل مجهز خواهد بود. حالا شاید انتشار نتایج بنچمارک گلکسی ای ۷۰ اس را بتوان تاییدی بر این شایعات دانست.
دستگاهی که با شماره مدل SM-A707F در گیکبنچ دیده شده، در آزمون تک هستهای و چند هستهای به ترتیب 2365 و 6372 امتیاز کسب کرده است. مشخصات فنی آن هم شامل چیپست اسنپدراگون 675، حافظه رم 6 گیگابایتی و سیستم عامل اندروید 9 پای میشود.
محض یادآوری، باید بگوییم که گلکسی ای 70 هم از همین تراشه کوالکام قدرت میگیرد. انتظار میرود در پایان ماه جاری میلادی یا اوایل سپتامبر، شاهد عرضهی سامسونگ گلکسی A70s باشیم.
گجت نیوز آخرین اخبار تکنولوژی، علم و خودرو 




وای خیلی منتظرم زودتر وارد بازار بشه
خداکنه هرچه زود تر وارد بازار بشه
ای کاش بنچمارک انتوتو شم بود
به نظر من قیمت گوشی خیلی خیلی بالا است و اینکه نتایج بنچمارک باشند در حد میان رده ها است ارزش خریدن دارد
داره یا نداره؟
گوشی خیلی قوی
نه انچنانم قوی نیست