رندر نوکیا 7.2

نتایج بنچمارک نوکیا 7.2 خبر از شش گیگ رم و سیستم عامل اندروید پای می‌دهد

انتشار نتایج بنچمارک نوکیا 7.2 (Nokia 7.2) در گیک ‌بنچ، برخی از مشخصات کلیدی این دستگاه را فاش کرد؛ گوشی میان رده‌ای که به زودی از سوی اچ ام دی گلوبال رونمایی خواهد شد.

این محصول که پیش‌تر با اسم رمز Daredevil از آن نام برده می‌شد، مجهز به یکی از تراشه‌های هشت هسته‌ای کوالکام با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز (احتمالا اسنپدراگون 710) خواهد بود. نتایج بنچمارک نوکیا 7.2 وجود حافظه رم 6 گیگابایتی و سیستم عامل اندروید 9 پای را نیز در آن تایید می‌کند. با چنین مشخصاتی، این گوشی هوشمند در آزمون تک هسته‌ای گیک‌بنچ، 1604 امتیاز و در آزمون چند هسته‌ای، 5821 امتیاز کسب کرد؛ نتایجی که مشابه برخی دیگر از موبایل های میان رده، از جمله ریلمی 3 پرو است.

نتایج بنچمارک نوکیا 7.2

تصاویر لو رفته، یک ماژول دوربین دایره‌ای شکل را در پنل پشتی نوکیا 7.2 نشان می‌دهند. طبق اطلاعات موجود، سنسور اصلی در این مجموعه دوربین سه‌گانه، 48 مگاپیکسلی خواهد بود. حسگر اثر انگشت هم در پشت قرار دارد. در جلو اما یک صفحه نمایش 6.2 اینچی فول اچ دی پلاس را با ناچ قطره‌ای می‌بینیم و انتظار می‌رود باتری دستگاه، دارای ظرفیت 3500 میلی‌آمپر ساعت باشد.

به احتمال زیاد تا کمتر از یک ماه دیگر در نمایشگاه IFA 2019 برلین، شاهد رونمایی از گوشی های نوکیا ۷.۲ و نوکیا ۶.۲ خواهیم بود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

سلام جناب نجم ابادی
طبق منبع وابسته به شرکت نوکیا صفحه نمایش این گوشی 6.3اینچ هست و ابعاد 149در 78با رزولوشن
2340در1080با نمایشگر فول اچ دی پلاس و با قابلیت ساپورت HDR10+داره با تشکر

ایول عاشقتم نوکیا جان
بدون شک رقیب از هر نظر بهتر از A70سامسونگ خواهد بود به دلیل اینکه پردازنده 710داره ،جنس بدنه از شیشه و فلز هست در صورتی که جنس A70از پلاستیک و پردازنده 675داره
تعداد پیکسل نمایشگر بالای 400پی پی ای هست
و دوربین 48مگاپیکسلی چه شود

فکر نمیکنم خیلی مال باشه

محسن این گوشی اگه مال نباشه پس بقیه گوشی ها رو چی میگی مشخصات و سخت افزار عالی و جنس بدنه و طراحی عالی و دوربین و باتری عالی 3800دیگه چه انتظاری از میان رده شبه پرچمدار داری یا احتمالا با پرچمدار اشتباه گرفتی این فوق میان رده یعنی نزدیک پرچمدار هست

4
0
در بحث شرکت کنیدx