امروزه یکی از مهمترین عوامل موفقیت هر کسب و کاری، بهرهگیری از شیوههای نوین بازاریابی و تبلیغات است. بنابراین افرادی کسب و کاریی توسعه خواهند یافت که برند خود را بهتر به دیگران معرفی کنند.
پنل پیامکی نرم افزاری است که به هر کسب و کاری این امکان را میدهد تا مشتریان خود را شناسایی و به موازات آن، اقدام به ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی نماید، بدون واسطه با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و نظرات آنها را نیز جویا شود.
در حال حاضر تبلیغات پیامکی جایگاه ویژهای در بازاریابی و فروش دارد و شاید یکی از دلایل اهمیت بازاریابی پیامکی این است که بیشتر افراد جامعه که به عنوان مشتریان بالقوه هر کسب و کاری محسوب میشوند، دارای تلفن همراه هستند.
از طرف دیگر شما هرگز نمیتوانید گوشی همراه خود را بردارید و به تک به تک افراد جامعه و یا حتی مشتریان حال حاضر خود پیام تبلیغاتی و یا خدماتی ارسال نمایید؟! چراکه این کار علاوه بر وقتگیر بودن، مستلزم صرف هزینه بسیاری نیز خواهد بود؛ بنابراین برای بازاریابی پیامکی خود، نیازمند سامانه ارسال پیامک یا خرید پنل اس ام اس همراه اول میباشید.
سامانه ارسال پیامک یا پنل پیامک، نرم افزاری تحت وب است که به راحتی به وبسایت شما متصل میشود تا با مشتریان خود ارتباط نزدیکتری داشته باشید و آنها را مدیریت کنید؛ این امکان که وبسرویس پیامک نام دارد به شما اجازه میدهد وبسایت یا نرم افزار خود را با استفاده از چند خط کدنویسی به سامانه ارسال پیامک متصل کرده و در زمانهای مورد نظر، اقدام به ارسال، دریافت و مدیریت پیامکهای خود از این طریق نمایید.
حالا که متوجه نیازتان به پنل اس ام اس در جهت جذب و حفظ مشتریان شدید، قصد داریم شما در انتخاب یک پنل پیامک خوب کمک کنیم؛ پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با شناخت امکانات و ویژگیهای یک پنل پیامکی مناسب کسب و کارتان، بهترین تصمیم را بگیرید؛
یک پنل پیامکی خوب چه امکاناتی و ویژگیهایی دارد؟!
اگر قصد خرید پنل اس ام اس را دارید، باید با ویژگیها و امکانات یک پنل پیامک خوب و شرکت ارائه دهنده آن نیز آشنا شوید. یک پنل پیامک خوب و حرفهای، امکاناتی در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید بازاریابی موفقی داشته باشید. از جمله این قابلیتها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. قابلیت ارسال پیامکهای تبلیغاتی
پنل پیامکی این امکان را برای شما فراهم میآورد تا در کوتاهترین زمان ممکن اقدام به ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی نمایید. همچنین با پنل اس ام اس میتوانید تبلیغات خود را مدیریت نموده به این صورت که ارسال اس ام اس را برای شهر یا منطقهای خاص، مشاغل گوناگون و یا حتی بنا به سن و جنسیت افراد محدود کنید.
لازم به ذکر است که سامانه ملی پیامک به ارائه پنل پیامکی اقدام کرده است که دارای قابلیتهایی همچون ارسال پیامک های تبلیغاتی بر اساس شغل، اصناف، منطقه، کد پستی، نقشه جغرافیا و غیره میباشد.
2. قابلیت دریافت پیامکهای تبلیغاتی
یکی دیگر از قابلیتهای پنل پیامکی امکان تعامل با مشتریانتان است. به این معنی که شما میتوانید علاوه بر ارسال پیامکهای تبلیغاتی و خدماتی به مشتریان، پیامهایی نیز از طرف مشتریان خود دریافت کنید. اما کدامیک از انواع پیامها، قابلیت دریافت اس ام اس از مخاطبان را دارند؟
- پیامکهای نظرسنجی
- مسابقههای پیامکی
- دریافت انتقادات و پیشنهادات
- قرعه کشی
3. قابلیت گزارشگیری
حتما بعد از ارسال پیامک از طریق پنل اس ام اس، از خود پرسیدهاید که چند نفر از مشتریان، پیامهای تبلیغاتی ما را دریافت کردهاند؟ و یا چند درصد از مشتریان، پیامکهای تبلیغاتی ما را به هر دلیلی دریافت نکردهاند؟!
یک پنل پیامک خوب با امکان گزارشگیری از پیامکهای ارسالی، به تمام سئوالات شما پاسخ خواهد داد. به این صورت، زمانیکه اقدام به ارسال پیامک مینمایید، بلافاصله میتوانید بررسی کنید که آیا پیامک ارسالی شما به دست مشتریان رسیده است؟ چه مقدار برای ارسال این پیامکها هزینه شده است؟ و حتی چه مقدار هزینه بابت پیامکهای ارسال نشده و برگشت خورده به حساب ما عودت داده شده است؟
در بررسی گزارش یا وضعیت پیامهای ارسال شده، با سه حالت روبه رو خواهیم بود:
- رسیده به مخابرات
- رسیده به گوشی
- نرسیده به گوشی
چنانچه به هر دلیلی (خاموش بودن گوشی، در دسترس نبودن گوشی و…) پیام شما به دست مشتری نرسد، هزینهی پیامک ارسال نشده به شما بازگردانده میشود. سامانه ملی پیامک این امکان را برای کاربران خود فراهم نموده تا بتوانند گزارش هزینههای عودت داده شده را نیز توسط سامانه، مشاهده کنید.
4. آموزش صحیح و پشتیبانی قدرتمند
اینکه صرفا یک پنل پیامکی خریداری و در اختیار داشته باشید برای رسیدن شما به اهدافتان کمکی نخواهد کرد، بلکه بعد از خرید پنل، تازه کار شما شروع میشود. سامانه ارسال پیامکی خوب ارزیابی میشود که علاوه بر داشتن امکانات و قابلیتهای فوق به آموزش و پشتیبانی مشتریان خود نیز اهمیت دهد.
یکی از دلایل برتری سامانه ملی پیامک نسبت به سایر سامانههای ارائه دهنده پنل پیامکی، آموزش صحیح و پشتیبانی قدرتمند توسط تیم متخصص و باتجربه است. این سامانه علاوه بر امکانات بالا، دارای ویژگیهای زیر نیز میباشد:
- قابلیت تست 3 روزه رایگان پنل ملی پیامک
- قابلیت اتصال به وب سرویس
- پشتیبانی قوی و حرفهای به صورت شبانهروزی
- راهنمای استفاده از سامانه به صورت آموزشهای آنلاین و متنی
- ارائه پنلهای مختلف با توجه به بودجه و نیاز مشتری
روشهای ارسال پیامک از طریق سامانه پیامکی
حالا که تصمیم به تهیه و خرید پنل پیامک برای بازاریابی خود گرفتید، باید با روشهای ارسال پیامک از طریق پنل نیز آشنا شوید تا در نهایت بهترین استفاده از پنل را در جهت دستیابی به اهداف خود، داشته باشید. از روشهای ارسال پیامک در پنلهای اس ام اس، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. ارسال پیامک انبوه بر حسب منطقه یا موقعیت جغرافیایی
این روش مختص کسانی است که کسب و کارشان محدود به یک منطقه یا موقعیت جغرافیایی خاص است. با استفاده از این روش میتوانید به میزان قابل توجهی در هزینههای خود صرفه جویی کنید. به عنوان مثال کاندیداهای شوراها و یا نمایندگان هر شهر میتوانند با استفاده از این روش اقدام به ارسال پیامکهای تبلیغاتی خود به صورت انبوه، نمایند.
2. ارسال پیامک بر اساس کدپستی
با استفاده از این روش میتوانید به تمامی دارندگان شمارههای همراه اول و همچنین ایرانسل در مناطق مختلف، با توجه به کدپستی که خط خود را ثبت کردهاند، پیام تبلیغاتی ارسال نمایید. لازم است برای استفاده از این روش، در محیط پنل خود در کادر کدپستی، 5 رقم اول کد پستی منطقه مورد نظر خود را وارد نمایید.
3. ارسال پیامک بر اساس سن و جنسیت
این روش مناسب کسبوکارهایی است که جنسیت و یا رده سنی خاصی از مشتریان سروکار دارند. به عنوان مثال، زمانی که شما یک فروشگاه لوازم آرایشی دارید، اکثر مشتریانتان را خانمها تشکیل میدهند، در نتیجه باید اقدام به ارسال پیامکهایی نمایید که زنان هدف قرار میدهد.
4. ارسال پیامک بر حسب نقشه گوگل
در این روش صاحبان کسب و کار میتوانند از روی نقشه گوگل، محل هدف خود را انتخاب و سپس به تعداد دلخواه، به هر شمارهای که در این مناطق ثبت شده است، پیامک ارسال نمایند.
5. ارسال پیامک بر حسب بانک شماره های مشاغل و اصناف
همانطور که گفته شد یکی از قابلیتهای ویژه پنل پیامک، ارائه لیست شمارههای مشاغل و اصناف مختلف میباشد. در این روش شما میتوانید به ارسال پیامک به بانک شمارههای مشاغل موجود در پنل اقدام کنید.
پنل اس ام اس این امکان را برای شما فراهم میآورد تا به تمامی شمارههای مشاغل موجود در هر منطقه دسترسی داشته باشید و از آنها در جهت ارسال پیامک تبلیغاتی هدفمند استفاده نمایید. از جمله این مشاغل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کارکنان بیمارستانها، مشاورین املاک، کارکنان و معلمان آموزش و پرورش، شاغلین صنعت خودرو سازی، کشاورزی، اصناف آرایشی و بهداشتی، نساجی؛ دفاتر زیارتی و سیاحتی، وکلای دادگستری، چاپ و بسته بندی و…
6. ارسال پیامک بر اساس دکل مخابراتی (BTS)
ارسال پیامک های تبلیغاتی از طریق دکل مخابراتی یا BTS این امکان را برای شما فراهم می آورد تا به صورت انبوه به تمامی افراد موجود در منطقه ی مورد نظر پیامک ارسال نمایید. این شیوه از ارسال پیامک منجر به این می شود تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه های خود، بتوانید به بهترین نحو ممکن پیام های تبلیغاتی خود را به کاربران هدف ارسال کنید.
کاربرد پنلهای پیامکی
پنل پیامکی علاوه بر اینکه در بازاریابی کسب و کارهای کوچک و بزرگ به منظور جذب مشتری و افزایش فروش کالا و خدمات کاربرد دارد، در ارگانها و سازمانهای دولتی و غیردولتی نیز دارای کاربردهای فراوانی دارد. در اینجا بهطور مختصر با 9 کاربرد پنل اس ام اس در سازمانهای مختلف آشنا میشویم که عبارتند از:
1. کاربرد پنل پیامکی در مدارس
- اطلاع اولیا از آخرین وضعیت دانشآموزان
- اطلاع اولیا از غیبت و یا تأخیر دانشآموزان
- اطلاعرسانی جهت جلسات مربوط به همکاران و اولیا
- ارسال پیشنهادات، نظرات و انتقادات
- برگزاری انواع مسابقات و قرعه کشی در مدارس
- آموزش زبانهای خارجی، مفاهیم، لغات و…
- ارسال پیامهای مناسبتی چون نوروز، اعیاد، ولادتها، شهادتها و …
- اعلام تعطیلی مدارس به هر دلیلی (برودت هوا، آلودگی، بارش برف و…)
- ارسال زمان شروع ثبتنام و آغاز فعالیتهای فوق برنامه
- ارسال زمان برگزاری آزمونهای مختلف
2. کاربرد پنل پیامکی در اصناف و اتحادیهها
- ارسال اطلاعات مبنی بر اخبار جدید
- ارسال اطلاعات مبنی بر جدیدترین نرخها
- ارسال پیامهای مناسبتی (تبریک، تسلیت و …)
- دریافت نظرات، پیشنهادات و انتقادات
- ارسال پیامهایی در جهت بالا بردن سطح علمی و کاربردی اکثر افراد و کاربران
- اعلام انتخاب چندین واحد صنفی در هر ماه به عنوان بهترین و معرفی نمودن آنها به سایر واحدهای صنفی
- ارسال پیامهای اطلاعرسانی مبنی به واحدهای صنفی پلمپ شده و اطلاعاتی در مورد چگونگی انجام مراحل مربوط به فک پلمپ
- ارسال مراحل اخذ جواز و…
3. کاربرد پنل پیامکی برای انواع مجلات و نشریات
- دریافت مطالبی مبنی بر دلنوشتههای مخاطبان و کاربران برای چاپ در نشریه
- دریافت سوژهها و عناوین برای چاپ در شمارههای بعدی
- ارسال پیامهایی مبنی بر فرا رسیدن زمان تمدید اشتراک به صورت ماهانه
- برگزاری مسابقه پیامکی و برگزاری مراسم قرعهکشی پیامکی
- اعلام زمان انتشار و توزیع شماره جدید مجله به مخاطبان و خوانندگان
- برگزاری نظرسنجی به صورت پیامکی
- ارسال پیامکهایی مبنی بر تبریک، تهنیت در مناسبتهای خاص و مهم
- ارسال خبرهای مهم به کاربران
- دریافت پیشنهادات، انتقادات و نظرات کاربران
4. کاربرد پنل پیامکی برای مراکز مذهبی
- اطلاعرسانی برای فعالیتهای مربوط به مساجد و یا هیئتهای مذهبی
- اطلاعرسانی برنامههای مساجد و هیئتها در مناسبتهای خاص مثل ایام محرم و یا ایام فاطمیه
- اطلاعرسانی جهت شرکت در جلسات مختلف
- ارسال پیامکهای مناسبتی (تبریک تولد اعضای هیئت و مساجد و …)
- ارسال و دریافت پیشنهادات، نظرات و انتقادات
5. کاربرد پنل پیامک در نمایندگیهای فروش خودرو
- اطلاعرسانی درباره جدیدترین روشهای فروش محصولات
- اطلاعرسانی درباره تاریخ سررسید اقساط
- اطلاعرسانی درباره تاریخ تحویل خودرو
- اطلاعرسانی درباره شرایط اعطای تسهیلات و تخفیفات ویژه
- دریافت پیشنهادات، انتقادات و نظرات
- منشی آنلاین پیامکی جهت پاسخگویی به تمامی سؤالات متقاضیان
6. کاربرد پنل پیامکی برای نمایندگی بیمه
- اطلاعرسانی درباره به پایان رسیدن تاریخ قرارداد بیمه
- ارسال پیامکهای مناسبتی به کاربران و مشتریان
- اطلاعرسانی به مشتریان جهت تمدید بیمه
- اطلاعرسانی درباره ارائه خدمات جدید بیمهای
- ارسال پیامک مبنی بر آگاهی مشتریان از وضعیت بیمه خود در تمام شبانه روز
- ارسال پیامکهایی با محتوای تبلیغات نمایندگی
- ارسال پیامک برای منطقهای خاص
- ارسال و دریافت پیشنهادات، نظرات و انتقادات
7. کاربرد پنل اس ام اس در صندوقهای قرضالحسنه و تعاونیها
- اطلاعرسانی اعلام نرخ سود به مشتریان
- معرفی انواع خدمات بانکی به مشتریان
- اعلام حضور مشتریان جهت تکمیل مدارک مورد نیاز
- ارسال و دریافت پیشنهادات و انتقادات
- نظر سنجی
- ارسال پیامکهای مناسبتی
- ارسال پیامکهای قدردانی و تشکر از مشتریان
- اطلاعرسانی درباره دیرکرد و یا تاخیر در پرداخت اقساط بانکی
- اعلام موعد سررسید وامها
- اعلام موعد تحویل وامها
- اطلاعرسانی درباره تراکنشهای انجام شده موفق و ناموفق بانکی
8. کاربرد پنل پیامکی برای مراکز دولتی و سازمان های اداری
- اطلاعرسانی درباره آخرین اخبار مربوط به سازمانها
- اطلاعرسانی فراخوان مراسمات و همایشهای علمی و فرهنگی
- ارسال پیامکهای مناسبتی
- انتقادات، پیشنهادات و نظرات مخاطبین
- اطلاعرسانی درباره میزان حقوق و یا پاداش آخر ماه
- اطلاعرسانی درباره جلسات مدیران و روسا
9. کاربرد پنل پیامکی برای فروشگاهها و سایر کسب و کارها
- ارسال اس ام اسهای تبلیغاتی به مناطق مورد نظر
- دریافت پیام از طرف مشتریان مبنی کالاهای موجود یا ناموجود فروشگاه
- اطلاع رسانی به مشتریان درباره تخفیفات و فروشهای ویژه
- ارسال و دریافت پیشنهادات، نظرات و انتقادات
- اطلاعرسانی و پیگیری سفارشات
کلام آخر
در این مقاله با بازاریابی پیامکی به عنوان یکی از بهترین و به صرفهترین روشهای بازاریابی و تبلیغات با هدف افزایش فروش کالا و خدمات خود آشنا شدید؛ روشی که به افزایش اعتبار شما در بازار و شناسایی برندتان از سوی مشتریان، کمک خواهد کرد. همچنین با معرفی پنل پیامکی ملی پیامک، ویژگیها، امکانات و کاربردهای آن تلاش نمودیم تا شما را با بهترین سامانه پیامکی در بازار برای بازاریابی کسبوکارتان، آشنا نماییم.
امیدواریم مطالعه این مطلب پاسخگوی سؤالات شما در زمینه پنلهای پیامک، کاربرد و نحوه تهیه و راهاندازی آنها بوده باشد. چنانچه درباره تهیه پنل پیامکی و نحوه استفاده از آن، نیازمند اطلاعات بیشتری هستید، میتوانید با مراجعه به وبسایت ملی پیامک به ادرس www.melipayamak.com و یا از طریق شماره تلفن 63404-021 داخلی 1، با کارشناسان ملی پیامک در تماس باشید.