گفتگوی آنلاین

یک گام جلوتر از رقبای خود باشید

در سال‌های اخیر، نحوه برخورد شرکت‌ها در زمینه ارتباط با مشتری به طرز چشمگیری تغییر کرده است. پیش از شبکه جهانی وب، تنها راه تماس با مشتری از طریق تلفن یا پست مستقیم بود. اما از آنجایی که امروزه در دنیایی از ارتباط‌های آنی (اسکایپ‌، پیام‌رسان‌ها و…) قرار گرفته‌ایم، باید بتوانیم بدون تاخیر زمانی همراه مشتریان خود باشیم. به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌ها برای انجام این کار از سامانه پشتیبانی آنلاین استفاده می‌کنند.

گفتگوی آنلاین به عنوان یکی از کانال‌های ارتباطی جدید، مزایای بسیار زیادی دارد. استفاده از آن سریع و آسان است. هرچه زمان می‌گذرد، میزان محبوبیت این پلتفرم نیز بیشتر می‌شود. طبق گزارش فورستر از سال ۲۰۱۲ تاکنون، تعداد کاربران گفتگوی آنلاین در مقایسه با پشتیبانی تلفنی و ایمیل، ۵۰ درصد افزایش ‌یافته است.

بزرگترین چالش ارائه خدمات به مشتریان، زمان پاسخگویی است. مشتریان خواستار دریافت سرویس فوری هستند و تاخیر زمانی، دیگر قابل قبول نیست! زمانی تجربه خوب برای مشتریان حاصل می‌شود که شما بتوانید به موقع به آن‌ها پاسخ دهید.

مزایای استفاده از گفتگوی آنلاین

افزایش میزان تعامل و فروش

رقبای رقبای

اولین مزیت استفاده از گفتگوی آنلاین در وب سایت، امکان افزایش فروش است. گزارش eMarketer با موضوع تاثیر گفتگوی آنلاین بر مصرف کنندگان نشان می‌دهد که افراد، 35 درصد بیشتر خرید می‌کنند وقتی که امکان گفتگو در وب‌سایت فراهم می‌شود. این نکته همان چیزی است که این پلتفرم را بسیار قدرتمند می‌کند.

افزایش اعتماد مشتریان

وقتی مشتریان در دنیای واقعی وارد یک فروشگاه می‌شوند، فروشنده‌ این شانس را دارد که در طی فرآیند فروش با آن‌ها تعامل داشته باشد. این  کار به مشتریان کمک می‌کند که به فروشنده اعتماد کنند. لازم به ذکر است که مصرف‎کنندگان به طور طبیعی نسبت به خرید محصول از افراد ناشناس، مشکوک هستند. این طبیعت انسانیست.

شاید این سوال شما هم باشد: ما برای رفع این مشکل در فروشگاه‌های آنلاین چه کاری باید انجام دهیم؟ راه حل این مشکل، استفاده از گفتگوی آنلاین است. شما می‌توانید با مکالمه مستقیم، اعتماد مشتریان خود را به دست بیاورید.

ایجاد یک تجربه خوب برای مشتریان

در گفتگوی آنلاین، مشتریان مجبور نیستند کارهای دیگر خود را متوقف کنند و گوشی تلفن را بردارند یا ایمیل را ارسال کنند. در عوض، آن‌ها می‌توانند پاسخ سوالات خود را بلافاصله از یک فرد زنده دریافت کنند. بررسی‌های فورستر نشان می‌دهد که 57 درصد از مشتریان، اگر به پاسخ سوال خود نرسند، به سرعت از خرید خود صرف نظر می‌کنند. در این مطالعه همچنین مشخص شد که 44 درصد از کاربران در هنگام خرید آنلاین، دریافت پاسخ از یک فرد زنده را به عنوان یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سایت می‌دانند.

گفتگوی آنلاین به طور معمول در صفحه اصلی و صفحات محصول یافت می‌شود، اما روش دیگر استفاده از این پلتفرم، قرار دادن امکان گفتگو  در مکان‌های غیرمعمول مانند صفحه‌های404 یا صفحاتی است که حذف شده‌اند. وقتی مشتریان شما به صفحه 404 می‌رسند، معمولا آنجا را ترک می‌کنند. شما می‌توانید با این کار، آن‌ها را به صفحه‌های دیگر از سایت خود هدایت کنید.

امکان گفتگو با بازدیدکنندگان سایت

متاسفانه، همه کسانی که به سایت شما وارد می‌شوند، بلافاصله از شما خرید نمی‌کنند. یک سوال: وقتی بازدیدکننده‌ای سایت شما را ترک می‌کند، چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا بی‌خیال می‌نشینید و امیدوار هستید که در آینده برمی‌گردند یا کاری انجام می‌دهید؟

وقتی که از گفتگوی آنلاین استفاده می‌کنید، این امکان برای شما فراهم می‌شود که اطلاعات مربوط به بازدیدکنندگان را جمع‌آوری کنید. با این کار، شما می‌توانید از این اطلاعات در تدوین استراتژی‌های خود برای فروش استفاده کنید.

بهتر است، پیش از شروع گفتگو، اطلاعاتی را از بازدیدکنندگان درخواست کنید. این امر به شناسایی مشتریان موجود کمک می‌کند و شما می‌توانید یک تجربه شخصی برای آن‌ها ایجاد کنید. همچنین شما می‌توانید از آن‌ها سوال کنید که آیا مایل هستند اخبار و مطالب تبلیغاتی را از طریق  ایمیل شما دریافت کنند یا خیر؟

آن‌ها ممکن است امروز از شما خرید نکنند، اما شما می‌توانید با ارسال ایمیل‌‌هایی مانند معرفی محصول‌ها، پیشنهاد جدید و  تخفیف، آن‌ها را برای خرید متقاعد کنید. اگر شما نتوانستید در اولین ارتباط خود با مشتریان، اطلاعات تماس را درخواست کنید نگرانی نباشید. بررسی‌ها نشان می‌دهند که ۶۳ درصد از بازدیدکنندگان به وب‌سایت‌هایی بازمی‌گردند که امکان گفتگوی آنلاین دارند.

افزایش رضایت مشتریان

گفتگوی آنلاین، فرصتی عالی برای بهبود پشتیبانی و ارائه تجربه به یاد ماندنی برای مشتری در وب سایت شماست. به همین دلیل، مشتریان ترجیح می‌دهند که از گفتگوی آنلاین استفاده کنند. مطالعات نشان می‌دهند که چت آنلاین، بالاترین میزان رضایت مشتریان را به خود اختصاص داده است. به گفته‌ی کرک پارسونز، مدیر ارشد شرکت تحقیقات بازارJ.D. Power: دلیل بالا بودن سطح رضایت مشتریان هنگام استفاده از گفتگوی آنلاین”کارآیی و تجربه آنی” است.

ایجاد مزیت رقابتی

گفتگوی آنلاین، فرصت خوبی را برای شما به وجود می‌آورد تا بتوانید یک قدم جلوتر از رقبای خود باشید. در مطالعه‌ای که Telus International بر روی 1000 سایت انجام داد، تنها 9 درصد از وب‌سایت‌ها از پشتیبانی آنلاین برای سایت استفاده می‌کردند.

پس بار دیگر که مشتری از شما پرسید، چقدر با رقبای خود متفاوت هستید، می‌توانید با استفاده از گفتگوی آنلاین پاسخ دهید.

اکنون که با برخی از مزایای این ابزار قدرتمند آشنا شدید. وقت آن رسیده است که یک سرویس ایرانی را به شما معرفی کنیم. رایچت یک پلتفرم گفتگوی آنلاین است که شما می‌توانید به راحتی بر روی سایت خود نصب کنید و جز وب‌سایت‌هایی باشید که از رقبای دیگر متفاوت هستند.

برخی از ویژگی‌های پلتفرم رایچت

پکیج رایگان: شما می‌توانید پس از ثبت نام، به مدت 14 روز از تمامی امکانات رایچت استفاده کنید. پس از پایان این مدت، اکانت کاربری شما به صورت خودکار به پکیچ رایگان با امکانات محدود تبدیل می‌شود که برای کسب و کارهای نوپا جهت رسیدن به سوددهی بسیار مفید است.

اپلیکیشن اندروید ios قابل نصب بر روی دستگاه‌های اندروید و ios: شما می‌توانید در هر لحظه و مکانی، همراه مشتریان خود باشید.

دریافت شماره تماس و ایمیل پیش از شروع مکالمه: جمع‌آوری دیتای مربوط به مشتریان برای یک کسب و کار بسیار مهم است. شما می‌توانید بر اساس دیتای جمع‌آوری شده، استراتژی‌های جدیدی در راستای اهداف کسب و کار خود تدوین کنید.

آرشیو مکالمات و بررسی کارکرد اپراتورها: با استفاده از این امکان، شما می‌توانید به عنوان مدیر سایت، میزان کارکرد کارکنان بخش پشتیبانی را بررسی کنید.

مشاهده اطلاعات کاربران: تمامی اطلاعات افرادی که از سایت شما بازدید می‌کنند از جمله تعداد بازدید، موقعیت مکانی (کشور، استان، شهر)، مدت زمان مشاهده سایت، مدت زمان مشاهده هر صفحه سایت و … در این قسمت قابل دسترسی است.

اگر می‌خواهید در کسب‌وکار خود موفق شوید، دیگر نمی‌توانید پلتفرم گفتگوی آنلاین را نادیده بگیرید. مشتریان شما دسترسی به پشتیبانی سریع و فوری می‌خواهند که به آن‌ها در فرآیند خرید کمک ‌کند. خبر خوب برای شما این است که هنوز بسیاری از شرکت‌ها قدرت این پلتفرم را باور ندارند و این باعث می‌شود که از دور رقابت خارج شوند.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به سایت raychat.io مراجعه کنید.

این مطلب در قالب رپورتاژ آگهی و توسط شرکت‌های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا متن تبلیغاتی برای گجت نیوز ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*