آنر 8 ایکس (Honor 8X) میانردهای با تراشه قدرتمند کایرین 710 است. در این مطلب با رایج ترین مشکلات آنر 8 ایکس آشنا شده و راه حلی برای رفعشان بیان میکنیم.
شبیه به سایر محصولات برند آنر هواوی، گوشی آنر 8 ایکس نیز گجتی جوان پسند با قابلیتهای فوقالعاده است. این گوشی را اکنون به قیمت حدود 3 میلیون و 600 هزار تومان میتوان در بازار ایران خریداری کرد. با در نظر گرفتن این قیمت، مشخصات فنی فوقالعادهای دریافت خواهید کرد.
نمایشگر 6.5 اینچی آن، شبیه به بسیاری از پرچمداران چینی کنونی بازار، دارای رزولوشن فول اچدی پلاس است. طبق انتظار از یک میانرده ارزان قیمت، نوع پنل صفحه نمایش ال سی دی است. تراکم پیکسلی و نسبت ابعاد تصویر به ترتیب 397 پیپیآی و 19.5:9 است.
مغز متفکر گوشی Honor 8X تراشه کایرین 710 است. در کنار آن، بسته به نسخه خریداری شده، 4 گیگابایت یا 6 گیگابایت رم در اختیار خواهید داشت. در مجموع چهار نسخه برای این گوشی عرضه شده تا نیاز همه کاربران برطرف شود. آنها 4 گیگابایت یا 6 گیگابایت رم و همچنین 64 گیگابایت یا 128 گیگابایت حافظه داخلی دارند.
گوشی آنر 8X میانردهای متعلق به سال 2018 است، به همین دلیل از نظر ساختار دوربین، با گوشیهای میانرده کنونی برابری نمیکند. دوربین اصلی متشکل از دو سنسور بوده و رزولوشن سنسور اصلی آن 20 مگاپیکسل است. در کنار آن یک سنسور عمق میدان با رزولوشن 2 مگاپیکسل قرار دارد. دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی بوده و قادر به فیلم برداری فول اچدی است.
اسکنر اثر انگشت روی پنل پشتی قرار داشته و ظرفیت باتری 3750 میلیآمپر ساعت است. خبری از سیستم شارژ سریع نبوده و توان شارژر گوشی 10 وات است.
مشکلات آنر 8 ایکس که در این مطلب به بررسی آنها خواهیم پرداخت، نباید شما را از خرید این گوشی ارزشمند منصرف کنند. آنها فقط برای تعداد محدودی کاربر اتفاق افتاده و اغلب به راحتی قابل رفع هستند.
فهرست مشکلات آنر 8 ایکس
اگر تنها به دنبال یافتن روش رفع مشکلی خاص، که در گوشی شما پدید آمده هستید، نگاهی به فهرست زیر بیندازید. با کلیک روی هر عنوان به قسمت مربوط به بررسی آن مشکل ارسال خواهید شد.
- مشکلات بلوتوث آنر 8 ایکس
- مشکلات وای فای آنر 8 ایکس
- مشکل عملکرد ضعیف آنر 8 ایکس
- مشکل عدم تشخیص کارت حافظه توسط آنر 8 ایکس
- مشکل کیفیت پایین اسپیکر روگوشی آنر 8 ایکس
- مشکل افزایش بیش از اندازه دمای آنر 8 ایکس
- مشکلات مربوط به سیم کارت و شبکه موبایل در آنر 8 ایکس
- مشکل اتمام مصرف زیادی باتری و سرعت شارژ پایین آنر 8 ایکس
- مشکل کیفیت پایین دوربین آنر 8 ایکس
- مشکلات عدم تشخیص ویندوز 10 توسط آنر 8 ایکس
- مشکل عدم پاسخگویی نمایشگر آنر 8 ایکس
- مشکل عدم اجرای صحیح اپلیکیشنها در آنر 8 ایکس
تشخیص مشکل سخت افزاری از نرم افزاری
از کار افتادن جزئی برخی ویژگیها و قابلیتها دستگاه میتواند نشانهای از یک ایراد نرم افزاری باشد. اگر یک ویژگی همچون امکان زوم اپتیکال به طور کامل غیر قابل استفاده شود، احتمال این که مشکلی سخت افزاری عامل آن باشد، افزایش پیدا خواهد کرد. توصیه میکنیم حتما آپدیتهای نرم افزاری منتشر شده توسط سازنده گوشی را حتما دریافت کنید. در این صورت، ایرادهای نرم افزاری اغلب از بین خواهند رفت.
مشکلات بلوتوث آنر 8 ایکس
عدم اتصال صحیح بلوتوث به سایر گجت ها، یکی از مشکلات متداول بین گوشیهای هوشمند است. اگر این ایراد در آنر 8 ایکس شما بروز کرد، برای حل مشکل نکات زیر را مد نظر داشته باشید.
- وارد تنظیمات بلوتوث شده و فهرست دستگاههایی که پیشتر به آنها اتصال پیدا کردهاید را پاک کنید. آنها با نام Paired Devices قابل مشاهده هستند.
- یک مرتبه گوشی را ریاستارت کرده و وضعیت را مجددا بررسی کنید.
- ممکن است مشکل به خاطر عدم پشتیبانی از نوع فایل ارسالی توسط شما در دستگاه گیرنده باشد.
- حالت ذخیره نیرو را در هر دو دستگاه فرستنده و گیرنده خاموش کنید. این حالت اغلب در کارکرد بلوتوث اختلال ایجاد میکند.
- اگر در حال دریافت فایل از طریق بلوتوث هستید، از وجود فضای ذخیرهسازی کافی اطمینان پیدا کنید.
- در صورتی که داخل تنظیمات، برخی اپلیکیشنها دسترسی خودکار به بلوتوث دریافت کردهاند، به طور موقت این دسترسی را از آنها بگیرید.
- ممکن است مشکل به جای ریشه گرفتن از آنر 8 ایکس شما، به خاطر دستگاه دیگر باشد. در صورت امکان اتصال به دیگر دستگاهها به جز آن، به این موضوع پی خواهید برد.
- احتمال عدم رعایت قوانین اتصال به بلوتوث وجود دارد. این دسته مشکلات آنر 8 ایکس اغلب در زمان وصل شدن به بلوتوث خودرو بروز میکند.
- حین جفت شدن بلوتوثهای دو دستگاه، ممکن است در هر دو سمت درخواست ورود پسورد شود. این عدد را با دقت وارد کنید.
- در تنظیمات و در قسمت Apps وارد اپلیکیشن بلوتوث شده و کش آن را پاک کنید.
- حین استفاده از بلوتوث برای رد و بدل کردن داده، در حالت ایمن (Safe Mode) قرار نداشته باشید.
- بلوتوث از نظر ارسال فایل، دارای محدودیت در حجم است. از این اتصال برای ارسال فایلهای بزرگ استفاده نکنید.
- وضعیت بلوتوث هر دو دستگاه گیرنده و فرستند را روی حالت قابل مشاهده قرار بدهید. برای این کار کافی است داخل تنظیمات بلوتوث، روی نام آن ضربه بزنید.
- وجود مشکلی سخت افزاری در آنتن بلوتوث میتواند مسبب ایراد باشد. در صورتی که راهکارهای نرم افزاری پاسخ نداد، باید این احتمال را در نظر بگیرید. برای اطمینان از سخت افزاری نبودن ایراد، در صورت لزوم، بعد از گرفتن بکاپ یک مرتبه گوشی را ریست فکتوری کنید.
مشکلات وای فای آنر 8 ایکس
شبیه به بلوتوث، مشکلات وای فای آنر 8 ایکس نیز همیشه مربوط به گوشی هوشمند شما نیست. در برخی مواقع، ایراد به روتر / مودم برمیگردد. برای ریشهیابی و سپس حل مشکل به نکات زیر توجه داشته باشید.
- در صورتی که پهنای باند سرویس اینترنت خانگی یا اداری به پایان رسیده باشد، دیگر از طریق روتر / مودم وایرلس قادر به اتصال به اینترنت نخواهید بود. وضعیت سرویس خریداری شده را بررسی کنید.
- از سبز بودن همه چراغهای روی مودم یا روتر بدون سیم اطمینان پیدا کنید.
- روترهای بدون سیم، به صورت همزمان به تعداد مشخصی دستگاه سرویس میدهند. ممکن است قبل از شما ظرفیت آن پر شده باشد، به همین دلیل دیگر دستگاه جدیدی را نمیپذیرد.
- در صورت در اختیار داشتن یک گوشی هوشمند، لپ تاپ یا هر گجتی دیگر با چیپ وای فای، برای اتصال به مودم با استفاده از آن تلاش کنید. در صورت برقراری ارتباط، به ریشه گرفتن مشکل از گوشی Honor 8X خود اطمینان پیدا خواهید کرد.
- اگر سرعت اینترنت ADSL یا VDSL خانگی کاهش پیدا کند، نتیجه خود را در اتصال وای فای نیز بروز خواهد داد.
- قبل از تلاش برای اتصال به روتر / مودم وای فای، همه برنامههای اجرا در پسزمینه را ببندید.
- اگر پسورد شبکه وای فای تغییر کرده باشد، از اتصال دستگاههای شناسایی شده قبلی جلوگیری خواهد شد. وضعیت را از ادمین جویا شوید.
- اگر سایر دستگاهها نیز نمیتوانند به روتر / مودم وایرلس اتصال پیدا کنند، یک مرتبه آن را ریاستارت کنید. این مرتبه به تنظیمات پیکربندی دست نزده و همه فیلدها را روی حالت پیشفرض رها کنید.
- تقویت سیگنال وای فای با ۶ روش مختلف را یاد گرفته و به کار ببندید. در صورت مسدود بودن آنتنهای روتر / مودم، سیگنالها را ضعیف دریافت خواهید کرد.
مشکل عملکرد ضعیف آنر 8 ایکس
از یک گوشی با تراشه کایرین 710 و حداقل 4 گیگابایت رم، انتظار نداریم به راحتی هنگ کند! در صورتی که عملکرد گوشی آنر 8 ایکس شما مختل شده، نکات زیر را مد نظر داشته باشید.
- در همه لوازم کامپیوتری دیجیتال، راهاندازی مجدد چاره بسیاری از دردها است! یک مرتبه گوشی را ریاستارت کرده و وضعیت را مجددا بررسی کنید.
- حالت ذخیره نیرو (Power Saving Mode) و حالت ایمن (Safe Mode) عملکرد گوشی را تحت شعاع قرار میدهد. از غیر فعال بودن آنها اطمینان پیدا کنید.
- همیشه حداقل 5 گیگابایت از فضای ذخیرهسازی داخلی را خالی نگه داشته و آن را تا خرخره پر نکنید!
- استفاده از لوازم جانبی غیر اورجینال سبب اختلال در عملکرد گوشی میشود.
- عملکرد سخت افزاری گوشی وابستگی مستقیم به بستر نرم افزاری و اپلیکیشنهای سوار شدن روی آن دارند. برنامهها را فقط از منابع معتبر مخصوصا گوگل پلی استور دریافت و نصب کنید.
- با استفاده ابزارهای پیشفرض اندروید 9 و اندروید 10 حافظه کش را پاک کنید. اگر فقط حین ورود به یک اپلیکیشن خاص این مشکلات آنر 8 ایکس بروز میکنند، فقط کش همان نرم افزار خاص را حذف کنید. برای این کار به قسمت Apps در تنظیمات رفته و بعد از لمس نام برنامه، روی Clear Cache ضربه بزنید.
- نصب نرم افزارها و مخصوصا بازیهای غیر منطبق با نسخه پردازنده مشکلساز میشود. در زمان دانلود یک اپلیکیشن کاربردی یا بازی، فایل نصبی را با توجه به معماری پردازنده آنر 8 ایکس انتخاب کنید.
- ویروسها، منابع پردازشی نظیر رم و پردازنده را بیهوده اشغال کرده و سبب کند شدن گوشی میشوند. Honor 8X خود را به یک کامپیوتر دارای آنتی ویروس آپدیت وصل کرده و آن را اسکن کنید.
- از دریافت جدیدترین بهروزرسانیها مخصوصا آپدیت سیستم عامل اطمینان پیدا کنید.
- در نهایت باید به وجود یک مشکل سخت افزاری شک کنید. در صورتی که یک مرتبه ریست فکتوری، مشکل کند بودن دستگاه را حل نکرد، احتمال این فرضیه افزایش پیدا میکند.
مشکل عدم تشخیص کارت حافظه توسط آنر 8 ایکس
با کارت حافظه جانبی میتوان ظرفیت گوشی Honor 8X برای ذخیرهسازی داده را افزایش داد. در صورت مواجه شدن با مشکل به نکات زیر توجه کنید.
- در صورت قرار دادن ناصحیح کارت حافظه در درگاه آن به مشکل برخورد میکنید. یک مرتبه آن را بیرون آورده و مجددا سر جای خود قرار بدهید.
- یک مرتبه کارت را بیرون آورده و بعد از ریاستارت کردن گوشی، مجددا داخل درگاه قرار بدهید.
- یکی از مشکلات کاربران آنر 8 ایکس در این زمینه مخفیسازی فایلهای ذخیره شده روی کارت حافظه است.
- از یک کارت حافظه دیگر استفاده کنید. در صورتی که مشکل مشابهی رخ نداد، ایراد از گوشی هوشمند نبوده و حافظه قبلی مشکل داشته است.
- در صورتی ویروسی بودن کارت حافظه، وارد کردن آن به گوشی دردسرساز خواهد شد. یک مرتبه کارت حافظه را بعد از اتصال به کامپیوتری دارای آنتی ویروس آپدیت، اسکن یا فرمت کنید.
- وقتی یک کارت حافظه برای مدتی بدون استفاده میماند، از نظر سخت افزاری دچار فرسایش و مشکل خواهد شد. اگر کارت حافظه مورد استفاده قدیمی است، باید به فکر تعویض آن باشید.
- حداکثر ظرفیت کارت حافظه پشتیبانی شده توسط Honor 8X برابر 256 گیگابایت است. در صورت استفاده از کارتی با ظرفیت بیشتر، دستگاه آن را شناسایی نخواهد کرد.
- یک مرتبه حافظه را فرمت کرده و وجود یا رفع ایراد را بررسی کنید.
مشکل کیفیت پایین اسپیکر روگوشی آنر 8 ایکس
در مقایسه با دیگر مشکلات Honor 8X این مشکل کمتر گزارش شده، اما در صورت رخ دادن، تجربهای آزاردهنده خواهد شد. این ایراد کمتر بروز میکند، اما در صورت رخ دادن اغلب سخت افزاری است.
- از نصب بودن درایورهای صدا اطمینان پیدا کنید. آخرین آپدیتهای نرم افزاری را دریافت کرده و در صورت نبودن بهروزرسانی OTA، آنها را به صورت دستی از وب سایت هواوی دانلود و نصب کنید.
- یک مرتبه گوشی را ریاستارت کرده و وضعیت را مجددا ارزیابی کنید.
- از غیرفعال نبودن صدا در قسمت تنظیمات اطمینان پیدا کنید.
- صدمه سخت افزاری به اسپیکر روگوشی کیفیت آن را کاهش میدهد. با ذرهبین آن را چک کرده و از نبود خط و خش روی حفرههای اسپیکر اطمینان پیدا کنید.
- با استفاده از پارچهای نرم، خیلی آرام روی آن را تمیز کنید. گرفتن گرد و غبار روی اسپیکر کیفیتش را تحت شعاع قرار میدهد.
مشکل افزایش بیش از اندازه دمای آنر 8 ایکس
این مشکل آنر 8 ایکس را باید خیلی سریع رفع کنید، در غیر این صورت دردسرهای فراوانی ایجاد کرده و آسیبهایی جبران ناپذیر به برخی قسمتهای سخت افزاری وارد خواهد کرد.
- گوشی را بلافاصله بعد از پر شدن شارژ باتری از شارژر دیواری جدا کنید. رفتارهایی همچون اتصال گوشی به شارژر پیش از خوابیدن و جدا کردن آن در ابتدای صبح، به دستگاه آسیب وارد میکند.
- استفاده از شارژر غیر اورجینال جزو متداولترین دلایل داغ شدن گوشی است. در صورت خراب شدن شارژر پیشفرض گوشی حتما از لوازم جانبی اورجینال آن خریداری کنید. در صورت عدم رعایت این موضوع، علاوه بر داغ کردن گوشی، خطر انفجار دستگاه نیز افزایش پیدا کرده و عمر باتری به شدت کاهش پیدا میکند.
- نصب بدافزارها چنین بلایی سر گوشی میآورند. برخی از آنها گوشی شما را تبدیل به ماینر بیت کوین کرده و پردازنده را همواره درگیر نگه میدارند. برخی دیگر با اهداف خرابکارانه چنین مشکلی را سبب میشوند. نرم افزارهایی که اخیرا، مخصوصا خارج از گوگل پلی استور، نصب کردهاید، یکی پس از دیگری حذف و وضعیت را در هر مرتبه ارزیابی کنید.
- ممکن است مشکل سخت افزاری باشد. در مواردی محدود، یک شی سد راه سیستم تهویه مطبوع شده و از رفت و آمد هوا جلوگیری خواهد کرد.
- آنر 8 ایکس گوشی توانمندی است، اما برای گیم بهینهسازی نشده است. به صورت طولانی مدت روی آن بازیهای سه بعدی سنگین اجرا نکرده و هر چند دقیقه یکبار به گجت استراحت بدهید.
- اگر بعد از یک مرتبه ریست فکتوری کردن گوشی مشکل همچنان پابرجا ماند، ایراد سخت افزاری است.
مشکلات مربوط به سیم کارت و شبکه موبایل در آنر 8 ایکس
این دسته مشکلات در گوشیهای هوشمند متداول است. ایراد اغلب به راحتی قابل رفع است، مگر وجود یک مشکل کارخانهای یا ضربه خوردن به گوشی، سبب آسیب رسیدن به برخی قطعات شده باشد.
- وارد تنظیمات شبکه موبایل شده و یافتن اپراتور و شبکه را روی حالت خودکار قرار بدهید. اگر مشکل برطرف نشد، اپراتور را به صورت دستی پیدا کرده و بعد از هر مرتبه انتخاب شبکههای مختلف (2G | 3G |4G) وضعیت را بررسی کنید.
- از روشن بودن سیم کارت مورد نظر در قسمت تنظیمات مخصوص گوشیهای دو سیم کارته اطمینان پیدا کنید.
- در ایران، رجیستر نشدن گوشی، از جمله دلایل بروز این دسته مشکلات است. از فروشنده موضوع را پیگیری کنید.
- ممکن است اپراتور، محدودیتهایی را در منطقهای مشخص یا فقط برای شماره موبایل شما اعمال کرده باشد. با پشتیبانی شرکت تماس گرفته و مشکل را مطرح کنید.
- در صورتی که قادر به استفاده از شبکه 4G یا LTE نیستید، سیم کارت خود را با مراجعه به دفاتر اپراتور موبایل خود تعویض کنید. با استفاده از سیم کارتهای عادی نمیتوان از نسل چهارم شبکه موبایل استفاده کرد.
- وارد شدن آسیب به تراشه سیم کارت نظیر خط افتادن روی آن یا برخورد ضربه به درگاه سیم کارت از جمله دلایل مشکلات آنر 8 ایکس در این زمینه است.
- احتمالا سیم کارت را به درستی داخل درگاه قرار ندادهاید. یک مرتبه آن را بیرون آورده و مجددا با احتیاط بیشتری وارد درگاه کنید. حین انجام این کار باید گوشی را خاموش کنید.
- حالت ذخیره نیرو را خاموش کرده و بعد از ریاستارت کردن گوشی وضعیت را بررسی کنید.
- از منطبق بودن مدل گوشی با اپراتور اطمینان پیدا کنید. این مشکل بیشتر برای کاربرانی که آنر 8 ایکس را از خارج ایران خریداری کردهاند رخ میدهد.
- از قفل نشدن سیم کارت مطمئن شوید. در صورت درخواست پسورد، رمز عادی یا شماره پوک وارد شده روی خشاب سیم کارت را وارد کنید. در صورت ورود اشتباه اعداد، سیم کارت میسوزد.
مشکل اتمام مصرف زیادی باتری و سرعت شارژ پایین آنر 8 ایکس
با در نظر گرفتن ظرفیت باتری Honor 8X و همچنین اندازه و رزولوشن صفحه نمایش آن، انتظار داریم با وجود استفاده پیاپی برای یک روز دوام بیاورد. در غیر این صورت مشکلی وجود داشته و باید آن را ریشهیابی کنید:
- همه اپلیکیشنهای اجرا در پسزمینه را بسته و گوشی را ریاستارت کنید.
- در صورت عدم نیاز به هر اتصال یا سنسور نظیر بلوتوث، وای فای، جی پی اس، شتابسنج، تشخیص نور محیط و دیگر موارد آن را خاموش کنید.
- کارت حافظه را بیرون آورده و بعد از دو الی سه مرتبه طی شدن چرحه شارژ، آن را به گوشی برگردانید. اگر طی این مدت ایراد رفع شد، ریشه را پیدا کردهاید.
- از سالم بودن شارژر و درگاه یو اس بی اطمینان پیدا کنید. آداپتور، کابل یو اس بی و انتهای آن را بررسی کنید. اگر مشکل حین استفاده از یک شارژر دیگر رفع میشود، ریشه را یافتهاید.
- گوشی را با اتصال به لپ تاپ یا کامپیوتر دسکتاپ از طریق یو اس بی شارژ نکنید. حتما از آداپتور استفاده کرده و گجت را مستقیما به منبع برق یا حداقل یک پاور بانک متصل کنید.
- از اجرای بازیهای گرافیکی سنگین برای مدت زمانی طولانی روی گوشی خودداری کنید.
- از آپدیت بودن همه اپلیکیشنها مطمئن شوید. همواره نرم افزارها را از منابع قابل اطمینان دریافت و از طریق گوگل پلی استور آپدیت نگه دارید.
- امکان ارسال نوتیفیکیشن را از اپلیکیشنهای غیر ضروری بگیرید. ارسال مداوم اعلانیه از جمله مشکلات آنر 8 ایکس و دیگر گوشیهای هوشمند برای اتمام سریع شارژ باتری است.
- تا جای ممکن برای اتصال به اینترنت، از وای فای استفاده کنید. اتصال به اینترنت موبایل، مخصوصا 4G و 5G، مصرف انرژی را به شدت افزایش میدهد.
- در صورت نیاز به پاور بانک، از محصولی استاندارد با برند معتبر استفاده کنید.
- هرگز از گوشی در زمان شارژ شدن آن استفاده نکنید. در صورت اتصال به اینترنت یا برقراری مکالمه تلفنی حین شارژ شدن، آسیب بیشتر خواهد شد.
- گوشی را بعد از اتصال به کامپیوتری دارای آنتی ویروس آپدیت، اسکن کنید.
مشکل کیفیت پایین دوربین آنر 8 ایکس
دوربین آنر 8 ایکس از نظر مشخصات فنی با دوربین میانردههای کنونی قابل مقایسه نیست، اما همچنان عکسهای خوبی ثبت میکند. اگر تصاویر گرفته شده توسط آن دارای کیفیت غیر قابل قبولی هستند، مشکلی وجود دارد.
- مشکل احتمالا به لنز یکی از سنسورها مربوط به میشود.
- اپلیکیشنهای دوربین جانبی مخصوص آنر 8 ایکس توسعه پیدا نکردهاند. به همین دلیل با وجود ارائه یک سری قابلیتهای بیشتر در مقایسه برنامه دوربین پیشفرض گوشی، استفاده از آنها را توصیه نمیکنیم.
- از خاموش بودن حالت ذخیره نیرو در زمان عکاسی اطمینان پیدا کنید.
- کثیف شدن شیشه محافظ دوربین به شدت کیفیت عکسها را تحت تاثیر قرار میدهد. آن را همیشه تمیز نگه دارید.
- از عدم قرارگیری روی حالت عکاسی پیاپی (Burst Mode) برای گرفتن تصاویر عادی اطمینان پیدا کنید.
- حالت عکاسی را بسته به شرایط درست انتخاب کنید. به عنوان نمونه، حالت پرتره برای عکاسی از منظرههای طبیعی اصلا مناسب نیست. از فلاش ال ای دی نیز فقط در صورت تاریک بودن مطلق محیط استفاده کنید.
- اگر شیشه محافظ دوربین آسیب دید، در تعویض آن ثانیهای تردید نکنید. در صورت ورود گرد و غبار به داخل و نشستن آن روی سنسور، آسیب جبران ناپذیری به دوربین وارد خواهد شد.
- قبل از گرفتن عکس، به وسیله زدن ضربه روی سوژه مورد نظر داخل فریم، محل فوکوس را مشخص کنید.
- به صورت پیشفرض، رزولوشن عکسها کمتر از حداکثر توان دوربین است. با ورود به تنظیمات، وضوح تصاویر را روی 20 مگاپیکسل قرار بدهید.
مشکلات عدم تشخیص ویندوز 10 توسط آنر 8 ایکس
برخی مواقع نیازمند اتصال گوشی به سیستم کامپیوتری دسکتاپ یا لپ تاپ خود هستید. در صورتی که ویندوز 10 قادر به تشخیص Honor 8X شما نیست، موارد زیر را مد نظر داشته باشید.
- گوشی را ریاستارت و سپس وضعیت را بعد از روشن شدن مجدد آن بررسی کنید.
- از سالم بودن کابل یو اس بی مطمئن شوید.
- درایورهای مخصوص گوشی خود برای ویندوز 10 را دانلود و نصب کنید. این درایورها معمولا در قالب یک سی دی کوچک داخل جعبه گوشی ارائه میشوند.
- درگاه یو اس بی را بررسی کرده و از سالم بودن آن اطمینان پیدا کنید. ممکن است برخورد ضربه به آن آسیب وارد کرده باشد.
- احتمالا یک نرم افزار اندرویدی، اتصال را بلاک کرده است.
- تنظیمات توسعهدهنده را داخل گوشی فعال و وضعیت را مجددا ارزیابی کنید. برای ظاهر شدن Developer Options کافی است هفت مرتبه به صورت پیاپی روی قسمت Build Number در قسمت About Phone > Software Info ضربه بزنید.
مشکل عدم پاسخگویی نمایشگر آنر 8 ایکس
اگر صفحه نمایش فریز شده و به دستورات لمسیتان پاسخ نمیدهد، نکات زیر را رعایت کنید.
- اگر مشکل بعد از نصب یک اپلیکیشن خاص بروز کرده، آن را حذف و استمرار یا رفع مشکل را بررسی کنید. گوشی را در حالت ایمن اجرا کرده و کمی داخل رابط کاربری گشت بزنید. اگر مشکل دیگر وجود نداشت، از ارتباط داشتن آن با یک برنامه اطمینان پیدا خواهید کرد.
- گزینه اشتراکگذاری نمایشگر را روشن کرده و رفع مشکل را بررسی کنید.
- کارت حافظه را بیرون آورده و با صفحه نمایش، بعد از ریاستارت کردن گوشی، کار کنید.
- از خیس یا کثیف نبودن دست در زمان کار با گوشی مطمئن شوید.
- گوشی را از حالت ذخیره نیرو خارج کنید.
- سیستم عامل و همه اپلیکیشنها را آپدیت کنید.
- برخی مواقع، نوسانات برق در شارژر سبب وارد شدن آسیب موقت یا دائمی به نمایشگر میشود. در صورتی که بعد از برداشتن گلس محافظ روی صفحه نمایش هیچ خط و خش یا ترکی روی آن مشاهده نمیکنید، احتمال وقوع این حادثه افزایش پیدا میکند.
مشکل عدم اجرای صحیح اپلیکیشنها در آنر 8 ایکس
اگر برنامهها آن طور که باید اجرا نشده و رفتار عجیبی همچون بیرون پریدن به صورت ناگهانی حین استفاده دارند، به نکات زیر توجه کنید:
- برنامهها را فقط روی حافظه داخلی نصب کنید. نصب آنها روی کارت حافظه جانبی مشکلساز خواهد شد.
- نرم افزارها را تا جای ممکن روی حالت تنظیمات پیشفرض گذاشته و خیلی آنها را سفارشیسازی نکنید.
- اپلیکیشنها را از منابع معتبر مخصوصا گوگل پلی استور دریافت کرده و همیشه از طریق همیشه فروشگاه آپدیت کنید.
- حافظه کش برنامههای دارای مشکل را پاک کنید. برای این کار وارد قسمت Apps در تنظیمات شده و بعد از یافتن نام برنامه، در ادامه لمس آن، روی Clear Cache ضربه بزنید.
- اگر مشکل برطرف نشد، قبل از حذف و نصب مجدد برنامه یک مرتبه دیتا آن را پاک کنید. فراموش نکنید با این کار کل اطلاعات اپلیکیشن حذف شده و به وضعیت ابتدایی، درست شبیه به زمان نصب، برمیگردد.