همراه اول به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران شرایطی را فراهم کرد تا جلسات آنلاین شورای نگهبان بر بستر شبکه امن این اپراتور برگزار شود.
بخش کسب و کار سازمانی اپراتور همراه اول به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران شرایطی را فراهم کرده است تا از این پس جلسات اعضای شورای نگهبان از راه دور و به واسطه بستر امن و اختصاصی دیتای همراه اول برگزار شود.
برگزاری جلسات آنلاین شورای نگهبان با کمک همراه اول
بر اساس این طرح، جلسات شورای نگهبان با سیم کارتهای دیتای سازمان و شبکه اختصاصی امن همراه اول (سرویس APN) برگزار خواهد شد. از این رو برگزاری جلسات شورای نگهبان از سیستمهای رایانهای اعضا و به شکل مجازی از طریق سیم کارتهای دیتای سازمانی اپراتور همراه اول در هر لحظه از شبانهروز امکانپذیر شده است.
چرا اینقدر در مورد همراه اول پست میزاری ولی درباره بقیه اپراتورها پستی نمیذارین صحبت نمی کنین در حالی که اپراتورهای دیگه خیلی بهتر از اپراتور همراه اول دارند عمل میکند و واقعا بهتر است