یک دانشمند انگلیسی با تاکید بر اینکه باید از فلز مس برای ساخت دستگیره در خانهها استفاده کرد گفت این فلز دشمن ویروس کرونا است.
ویلیام کیویل، میکروبیولوژیست ارشد دانشگاه ساوتهمپتون انگلیس اعلام کرد بررسیهای جدید حاکی از آن است ویروس کرونا قادر است روی سطوح پلاستیکی و فولاد تا 3 روز زنده بماند که احتمال انتقال ویروس را به شدت افزایش میدهد، اما سطوح مسی به دلیل داشتن ویژگی ضد باکتریایی میتوانند ویروس را پس از 4 ساعت از بین ببرند.
جلوگیری از انتقال ویروس کرونا با فلز مس
این دانشمند انگلیسی در ادامه بیان کرد افرادی که دستگیرههای پلاستیکی و فولادی را لمس میکنند، شانس ابتلا به کرونا در ایران افراد بسیار زیاد است، اما با توجه به اینکه کروناویروس فقط 4 ساعت روی سطوح مسی باقی میماند، استفاده از دستگیرههای مسی بسیار مفید خواهد بود. وی افزود کشور انگلیس نسبت به سایر کشورها در خصوص استفاده از فلز مس در مواردی چون دستگیره درها، نردههای مخصوص حمل و نقل عمومی، چرخ دستیهای خرید و تجهیزات بدنسازی عقب مانده است و میبایست در تمامی این بخشها از فلز مس استفاده کرد.
در همین رابطه مدتی قبل محققان آمریکایی در یک بررسی دریافتند آن دسته از تختخوابهای بیمارستانهای آمریکا که از جنس فلز مس بودند، به صورت میانگین 95 درصد کمتر از سایر تختخوابها به عفونت آلوده شدند. ویلیام کیویل در پایان گفتههای خود خاطرنشان کرد استفاده از مس در سطوح مختلفی که روزانه بسیاری از افراد با آن در تماس هستند، میتواند یک روش بسیار ساده و موثر برای جلوگیری از انتقال به این ویروس خطرناک باشد.