در بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس – Samsung Galaxy S20 & S20 Plus ، شما را با مشخصات، امکانات و قیمت این دو گوشی پرچمدار آشنا میکنیم.
چه اتفاقی برای گلکسی اس 11 افتاد؟ سامسونگ چندین عدد را برای نامگذاری گوشیهای نسل جدید خودش در امسال پشت سر گذاشت. در حالی که سال گذشته پرچمداران این شرکت از خانواده گلکسی اس 10 عرضه شده بودند، امسال این شرکت تصمیم گرفت گوشیهای خودش را با نام گلکسی اس 20 روانهی بازار کند. البته این پرش چند عددی چندان هم بدون معنی نبود. اول اینکه وارد سال 2020 میلادی شدیم. دوم اینکه محصولات این خانواده ارائه کنندهی قابلیتهای فراوانی هستند.
این خانواده شامل سه عضو به نامهای گلکسی اس 20، اس 20 پلاس و اس 20 اولترا است. اولین نسخه، ارزان قیمتترین عضو این خانواده است که میتوان نسبت به مدل پلاس آسودهتر آن را در دست گرفت. اما این قیمت پایینتر به معنای آن نیست گوشی ارزانی است یا به مشخصات فنی پایین ردهای تجهیز شده است. در اینجا یک نمایشگر 6.2 اینچی بسیار سریع 120 هرتزی، دوربینهای بالارده در هر دو روی پشت و جلو و یک باتری بزرگ در زیر قاب قرار دارد. در واقع سامسونگ این گوشی را مخصوص کسانی طراحی کرده است که میخواهند از بهروزترین فناوریهای دنیای موبایل بهرهمند شوند، اما به گوشیهای بزرگ علاقهای ندارند. عضو دیگر این خانواده نیز گلکسی اس 20 پلاس نام دارد که به استثنای یک نمایشگر بزرگتر 6.7 اینچی، حافظه داخلی بیشتر، باتری بزرگتر و یک حسگر دوربین تشخیص عمق اضافهتر، از نظر طرح و شکل و سایر مشخصات کاملاً شبیه به مدل معمولی است. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 و اس 20 اولترا بپردازیم.
عناوین بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 و اس 20 اولترا
بررسی ویدیویی
ما در استودیو گجت نیوز به بررسی اولیه ویدیویی گوشی Galaxy S20 نیز پرداختهایم که میتواند مقدمهی خوبی برای بررسی کامل این گوشی باشد.
مشخصات فنی
در زیر میتوانید جدول مشخصات فنی دو گوشی گلکسی S20 و گلکسی +S20 را در کنار یکدیگر ببینید و امکانات و مشخصات آنها را با یکدیگر مقایسه کنید.
گوشی | گلکسی S20 | گلکسی +S20 |
ابعاد و وزن | 151.7 در 69.1 در 7.9 میلیمتر 163 گرم | 161.9 در 73.7 در 7.8 میلیمتر 188 گرم |
نمایشگر | 6.2 اینچ، 1440×3200 پیکسل، نوع Dynamic AMOLED 2x | 6.7 اینچ، 1440×3200 پیکسل، 525ppi، نوع Dynamic AMOLED 2x |
پردازنده | سامسونگ اگزینوس 990، 8 هسته 2.73 گیگاهرتز یا کوالکام اسنپدراگون 865، 8 هسته 2.84 گیگاهرتز | سامسونگ اگزینوس 990، 8 هسته 2.73 گیگاهرتز یا کوالکام اسنپدراگون 865، 8 هسته 2.84 گیگاهرتز |
حافظه | 8GB رم 128GB حافظه اسلات میکرو اس دی | 12GB رم 128/256/512GB حافظه اسلات میکرو اس دی |
نرم افزار | اندروید 10، One UI | اندروید 10، One UI |
ارتباطات | وای فای 802.11a/b/g/n/ac/ax، بلوتوث 5.0، GPS | وای فای 802.11a/b/g/n/ac/ax، بلوتوث 5.0، GPS |
دوربین | سهگانه 12 + 64 + 12 مگاپیکسل f/1.8 و f/2.0 و f/2.2 سلفی 10 مگاپیکسلی f/2.2 | چهارگانه 12 + 64 + 12 + 0.3 مگاپیکسل f/1.8 و f/2.0 و f/2.2 و f/1.0 سلی 10 مگاپیکسلی f/2.2 |
باتری | 4.000 میلیآمپر ساعت شارژ سریع سیمی 25 وات، بیسیم 15 وات | 4.500 میلیآمپر ساعت شارژ سریع سیمی 25 وات، بیسیم 15 وات |
قابلیتهای اضافه | اسلات سیم کارت هیبرید دوگانه، شارژ بیسیم معکوس 9 وات، تأییدیه ضد آب IP68 | اسلات سیم کارت هیبرید دوگانه، شارژ بیسیم معکوس 9 وات، تأییدیه ضد آب IP68، فناوری 5G انتخابی |
جعبه گشایی
در داخل جعبهی گوشی گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس سامسونگ علاوه بر خود دستگاه، یک جفت هدفون سیمی باکیفیت AKG، دفترچههای راهنما، سوزن مخصوص خارج کردن سیم کارت، یک آداپتور شارژ سریع 25 وات و یک کابل USB-C به USB-C نیز قرار دارد.
طراحی و نمایشگز
سامسونگ در طول سالیان اخیر، اعتقادی به بازطراحی گستردهی گوشیهای پرچمدار سری S ندارد. به همین خاطر است که ظاهر گوشیهای خانواده گلکسی اس 20 نیز برای ما آشنا است و گویا پیشتر نیز با آن ملاقات کردهایم. هرچند تفاوتهایی بین آن با نسل گذشته وجود دارد. به طور مثال نمایشگر بزرگتری در قاب جلویی قرار گرفته است. قاب شیشهای پشتی نیز انحنای مناسبی دارد تا Galaxy S20 به آسانی در دست شما قرار گیرد. این در دست گیری راحت، چیزیست که ما با بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 پلاس نیز مشاهده کردیم.
این گوشی با ابعاد 151.7 در 69.1 میلیمتری و ضخامت 7.9 میلیمتری اندازهی بسیار مناسبی دارد. آن به قدر کافی کوچک است که بتوانید آن را در یک دست بگیرید، در حالی که نمایشگر آن برای دیدن ویدیوهای یوتیوب یا قسمت جدید سریالتان به خوبی بزرگ است. کلیدهای ولوم و پاور نیز در جایی قرار دارند تا بدون دردسر بتوانید از آنها استفاده کنید. سامسونگ همچنین کلید بیکسبی را از روی این گوشی حذف کرده است. اکنون شما میتوانید فقط با چند ثانیه نگه داشتن کلید پاور، دستیار صوتی بیکسبی را فرا بخوانید. پشت و جلوی این گوشی را ترکیب کلاسیک و محبوب شیشه – فلز – شیشه را شامل میشود و یک ماژول با طراحی جدید روی قاب پشتی آن دیده میشود. این جزیرهی دوربینها به مراتب کوچکتر از آن چیزیست که در پشت قاب گلکسی اس 20 اولترا میبینیم و هیچ لنز پریسکوپی نیز در اینجا وجود ندارد. روی این ماژول برجسته 3 لنز دوربین قرار گرفته است.
این درحالیست که مدل اس 20 پلاس از ابعاد 161.9 در 73.7 در 7.8 میلیمتری برخوردار است که نسبت به مدل معمولی این خانواده بزرگتر است. این نسخه با وزن 188 گرمی خود، نسبت به مدل معمولی 163 گرمی نسبتاً سنگینتر است. ماژول دوربین روی قاب پشتی آن نیز به لطف اضافه شدن یک ماژول تشخیص عمق جداگانه، بزرگتر شده است.
از دیگر نکات قابل توجه در طراحی این گوشی باید حذف جک 3.5 میلیمتری هدفون اشاره کرد. گلکسی اس 20، نخستین پرچمدار سری S سامسونگ است که بدون این جک هدفون طراحی شده است. این درحالیست که دیگر شرکتها مدت زیادیست که دیگر از آن در گوشیهای خود استفاده نمیکنند. شما در داخل جعبهی گوشی خود یک هدفون سیمی USB-C تنظیم شده توسط برند AKG را مشاهده خواهید کرد. علاوه بر این باید به حضور یک اسلات کارت microSD و بدنهای مقاوم در برابر نفوذ آب، گرد و غبار به لطف تأییدیه IP68 اشاره کرد.
و اما به بحث شیرین نمایشگر میرسیم. با توجه به اینکه کمپانی سامسونگ خود بزرگترین سازندهی نمایشگر گوشیهای هوشمند در جهان محسوب میشود، گوشیهای پرچمدار این شرکت نیز همیشه از بهترین نمایشگرها استفاده میکنند. این قضیه در مورد خانواده گلکسی S20 نیز صدق میکند. علاوه بر این، آنها امسال یک ویژگی جذاب دیگر را نیز به همراه دارند. ما در مورد نرخ رفرش سریع 120 هرتزی صحبت میکنیم.
یک پنل 6.2 اینچی منحنی از نوع OLED روی قاب جلویی گوشی Galaxy S20 سامسونگ به کار رفته است که به جای 60 بار در ثانیه در گوشیهای سال گذشته، میتواند 120 بار در ثانیه رفرش شود. نتیجهی این نرخ رفرش بیشتر چیست؟ همه چیز روانتر دیده میشود و در نتیجه گوشی سریعتری را در اختیار شما میگذارد. هرچند این قابلیت خیلی جدیدی نیست، اما تعداد گوشیهایی که نرخ رفرشی فراتر از 60 هرتز را ارائه میدهند، در بازار کم است. اگرچه این نرخ رفرش فقط وقتی در دسترس شما خواهد بود که وضوح نمایشگر را به حالت Full HD دربیاورید. توجه داشته باشید که نمایشگر گوشی گلکسی اس 20 به صورت پیشفرض روی وضوح +QHD تنظیم شده است که میتواند نرخ رفرش 60 هرتزی را ارائه کند. البته نگران نباشید، در استفادهی روزمره متوجه تفاوتی بین رزولوشن FHD با QHD نخواهید شد. همه چیز شارپ به نظر میرسد، رنگها شاداب هستند و رنگ مشکی نیز کاملاً عمیق دیده میشود. شما کاملاً از نمایشگر این گوشی لذت خواهید برد. به نظر میرسد دلیل اینکه سامسونگ شما را مجبور به کاهش رزولوشن صفحه در هنگام بالا بردن نرخ رفرش میکند، به باتری گوشی مرتبط است.
این نمایشگر در مدل اس 20 پلاس 6.7 اینچی است. رزولوشن و نرخ رفرش هیچ تفاوتی با مدل معمولی ندارد. به جز اندازه، تفاوتی در بین این دو نمایشگر دیده نمیشود و عملکرد یکسانی خواهند داشت. تنها تفاوت آنها، تراکم پیکسلی کمتر اس 20 پلاس به خاطر اندازهی بزرگتر آن است که به هیچ عنوان با چشم قابل تشخیص نیست.
مانند گوشی گلکسی اس 10، اس 20 نیز شامل یک حفره روی نمایشگر خودش میشود که دوربین سلفی در آن جای دارد. اگرچه این حفره همانند گلکسی نوت 10، از سمت چپ به مرکز بخش بالایی نمایشگر آمده است. این بریدگی نسبتاً کوچکتر شده است. علاوه بر این، اپلیکیشنهای مختلف نیز بیش از گذشته با وجود آن کنار آمدهاند. به طور مثال در اپلیکیشنهای پخش فیلم مانند نتفلیکس، این بخش از نمایشگر پوشش داده میشود تا تجربهی تماشای فیلم را خراب نکند. این نمایشگر همچنین با لایهای به نام گوریلا گلس 6 محافظت میشود که در حال حاضر مدرنترین شیشهی محافظتی نمایشگر گوشیهای هوشمند است. و اما یک اسکنر اثر انگشت اولتراسونیک نیز در زیر نیمهی پایینی نمایشگر گوشی قرار گرفته است که با سرعت میتواند اثر انگشت کاربر را شناسایی کند و قفل صفحه را باز کند.
دوربین
شاید بزرگترین تغییر گوشی گلکسی اس 20 نسبت به اس 10، بخش دوربینهای آن باشد. سامسونگ دوربین گلکسی S20 را با پیشرفتهای مناسبی همراه کرده است، اما همهی این پیشرفتها در فهرست مشخصاتی که میبینید منعکس نمیشود. چینش دوربینها در این گوشی نسبت به مدل اولترا سادهتر شده است. با این حال شما همچنان دوربینهایی متنوع با وضوح بالا، زاویه دید گسترده و تله فوتو را در اختیار خواهید داشت.
دوربین 12 مگاپیکسلی اصلی این گوشی دارای اندازه حسگر بزرگ 1.8 میکرونی و دیافراگم f/1.8 است که میتواند از پس عکاسی در محیطهای مختلف به خوبی برآید و حتی در شرایط کم نور نیز عکسهای واضحی ثبت شود. دوربین اولترا-واید این گوشی نیز همین رزولوشن را ارائه میکند، در حالی که با فاصله کانونی 13 میلیمتری و قابلیت فیلمبرداری بدون لرزش Super Steady مجهز است. اما شاید جذابترین گزینه، یک دوربین تله فوتو 64 مگاپیکسلی با قابلیت زوم اپتیکال 3 برابری باشد. این دوربین به صورت پیشفرض عکسهای 12 مگاپیکسلی میگیرد، اما شما میتوانید آن را به 64 مگاپیکسل تغییر دهید. اندازهی این سنسور 64 مگاپیکسلی 0.8 میکرون بوده، در حالی که اندازه سنسور اولترا-واید آن نیز 1.4 میکرون است.
چرا ما این ارقام را ارائه میکنیم؟ چون سنسور بزرگتر به معنای نورگیری بیشتر میشود و در نتیجه تصاویر شارپتر و روشنتری را ثبت میکند. در مقایسه میتوان به دوربینهای واید، تله فوتو و اولترا-واید گوشی گلکسی اس 10 اشاره کرد که اندازه سنسورهای 1.4، 1 و 1 میکرونی دارند. بنابراین حداقل 2 حسگر دوربین گلکسی S20 میتوانند نور بیشتری را جذب کنند. سه دوربین 12، 64 و 12 مگاپیکسلی در هر دو مدل معمولی و پلاس برابر هستند. فقط در مدل پلاس به علاوهی این سه دوربین، از یک سنسور تشخیص عمق 0.3 مگاپیکسلی نیز استفاده شده است که میتواند به ثبت اطلاعات عمق میدان کمک کرده و عکسهای بهتری با افکت بوکه بگیرد.
اپلیکیشن دوربین سامسونگ گلکسی اس 20 / اس 20 پلاس برای کسانی که با گوشیهای جدید سامسونگ کار کردهاند کاملا آشناست؛ اگرچه چند ویژگی جدید و پیشرفتهایی را مِیتوان در آن یافت.. ظاهر آیکونها و نحوه قرارگیری حالتهای دوربین کمی تغییر کرده است. حالت Photo برای عکاسی معمولی، حالت Video برای فیلمبرداری، حالت جدید Single Take و گزینه بیشتر یا More در نوار پایین صفحه قرار گرفتهاند و در گزینه More هم به گزینههایی مانند عکاسی حرفهای (Pro)، پانوراما، Food، حالت شب یا Night Mode، لایو فوکوس، لایو فوکوس ویدیو، سوپر اسلوموشن، اسلوموشن و هایپرلپس دسترسی خواهید داشت. در حالت Single Take هم هوش مصنوعی در مدت حدود ۱۰ ثانیه، مجموعهای از حالتهای مختلف دوربین را ثبت و محتوای منتخب را از بین آنها انتخاب میکند که البته امکان تغییر این انتخاب توسط کاربر هم وجود دارد.
نمونه تصاویر دوربین پشتی
- گلکسی اس 20
- گلکسی اس 20 پلاس
نمونه تصاویر دوربین سلفی
- گلکسی اس 20
- گلکسی اس 20 پلاس
باتری
ظرفیت باتری هیچگاه نمیتواند ملاک خوبی برای اندازهگیری عمر آن باشد. عمر باتری یک گوشی به المانهای بسیار زیادی بستگی دارد که یکی از آنها هماهنگی مناسب سیستم عامل و سخت افزار است. بنابراین ظرفیت باتری 4،000 میلیآمپر ساعتی این گوشی برای ما قابل قبول است. در مدل پلاس نیز یک باتری با ظرفیت 4،500 میلیآمپر ساعتی استفاده شده است که نسبت به اندازهی نمایشگر بزرگتر منطقی به نظر میرسد. اگرچه از نظر عمر باتری میتواند عملکرد بهتری نسبت به مدل معمولی داشته باشد.
در گوشیهای مدرنتری همچون S20، رزولوشن و نرخ رفرش نمایشگر نیز میتواند در تعیین عمر باتری سرنوشتساز باشد. به طور مثال ما در بررسی انجام گرفته متوجه شدیم که اگر میخواهید از همان نرخ 60 هرتزی صفحه و رزولوشن +Full HD استفاده کنید، میتوانید یک روز کامل بدون نیاز به زدن مجدد گوشی به شارژ از آن استفاده کنید. بدیهیست که با افزایش نرخ رفرش به 120 هرتز و یا رزولوشن به +QHD این مدت کمتر میشود.
ما توصیه میکنیم فقط در مواقعی که قصد گیمینگ یا تماشای فیلم و سریال را دارید نرخ رفرش و یا رزولوشن صفحه را بالا ببرید. در ماباقی ساعات از آنچه به صورت استاندارد در گوشی تنظیم شده استفاده کنید تا باتری گوشی شارژدهی بیشتری داشته باشد. همچنین شما میتوانید از حالتهای ذخیرهی انرژی مختلف موجود در رابط کاربری One UI سامسونگ استفاده کنید و آنها را متناسب با استفادهی خودتان سفارشیسازی کنید.
وقتی از نمایشگر استفادهای نداشته باشید، به طبع وضعیت عملکرد باتری بهتر نیز خواهد شد. به طور مثال 1 ساعت گوش دادن به موسیقی با این گوشی، همانند این میماند که شما شب تا صبح گوشی را بدون استفاده رها کردهاید! این آمار مناسبی برای یک گوشی اندرویدی محسوب میشود.
شارژ کردن باتری با توان 25 وات نیز لذتبخش است. تنها 65 دقیقه لازم است تا شارژ گوشی گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس از شارژ 0 به 100 درصد برسد. ضمن آنکه در عرض نیم ساعت نیز این باتری تا 53 درصد شارژ میشود. ما در بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 متوجه این قضیه شدیم که اگر بخواهید از شارژرهای قدیمی سامسونگ برای شارژ گوشی خود استفاده کنید، این مدت به 90 دقیقه افزایش پیدا خواهد کرد، در حالی که با استفاده از شارژ بیسیم نیز 3 ساعت زمان نیاز است. در انتها لازم به ذکر است که شما میتوانید از Galaxy S20/S20 Plus به عنوان یک پاوربانک بیسیم نیز استفاده کنید و به لطف فناوری شارژ معکوس بیسیم، دیگر لوازم خود را شارژ کنید. فرض بگیرید بیرون از منزل هستید و گوشی هوشمند برادر شما که از فناوری شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکند در شرف خاموش شدن است. شما میتوانید کمی از شارژ گوشیتان را به صورت بیسیم به آن بدهید.
عملکرد سخت افزاری و بنچمارک
همانطور که از هر پرچمدار دیگری هم انتظار میرود، گلکسی اس 20 سامسونگ به آخرین فناوریهای دنیای موبایل تجهیز شده است. از آخرین نسل تراشههای موبایلی گرفته تا نوع رم و پشتیبانی از استانداردهای انرژی USB-C، همگی مواردی هستند که میتوانید در آخرین گوشی پرچمدار سری S سامسونگ در بازار بیابید و به شما امکان میدهند بدون مشکل حتی از چندین اپلیکیشن سنگین به صورت همزمان استفاده کنید. هر چه باشد، 8 گیگابایت رم از نوع LPDDR5 در زیر قاب این گوشی استفاده شده است که میتواند یکی از مدرنترین چیپستهای رم در دنیای موبایل محسوب شود.
در قلب تپندهی ارزانترین عضو خانواده گلکسی اس 20، تراشهی اگزینوس 990 سامسونگ با پردازندهای 8 هستهای جای گرفته است. با توجه به بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 ما میتوانیم بگوییم که این گوشی به خوبی میتواند محصولات نسل گذشتهی سری اس سامسونگ را پشت سر بگذارند. Galaxy S20 میتواند از پس اجرای هر اپلیکیشن و خواستهای که شما دارید برآید. بیتردید این یکی از بهترین گوشیهایی است که ما تا به حال از آن استفاده کردهام. علاوه بر این ما در مالتیتسکینگ (استفاده از چندین اپلیکیشن به صورت همزمان) هیچ داغی بیش از حدی را روی بدنهی این گوشی احساس نکردیم. این داغی فقط در هنگام گیمینگ، آن هم پس از چندین ساعت بازی بدون توقف حس میشود.
نرخ رفرش 120 هرتزی نمایشگر در هنگام اجرای بازیها به خوبی احساس میشود. به طور مثال ما در اجرای بازی Alto’s Odyssey متوجه اجرای فوقالعاده روان بازی نسبت به یک گوشی با نرخ رفرش 60 هرتزی شدیم. این به ما اجازه میداد عکس العملهای بسیار سریعی داشته باشیم و دیدن انیمیشنهای بازی نیز لذتبخشتر شود. سامسونگ نرخ نمونهبرداری لمس این نمایشگر را نیز به 240 هرتز ارتقاء بخشیده تا پاسخپذیری لمس کاربر نیز در بازیها بسیار بهتر شود.
سامسونگ از ترکیب اسپیکرهای استریو با توانایی پخش فایلهای صوتی 32 بیت/384 کیلوهرتز در این گوشی استفاده کرده است. صدای قابل پخش از اسپیکرها مناسب و خوب ارزیابی میشود. کیفیت مکالمات صوتی در این گوشی نیز خوب است، اما به بهترین کیفیتی که تا به حال شنیدهایم نیست.
نتایج کسب شده توسط گوشی گلکسی S20 سامسونگ در آزمایشهای بنچمارک مختلف به شرح زیر است:
AnTuTu: امتیاز 515,098
GeekBench نسخه 5.1: امتیاز 2619
GFXBench: مقدار 44 فریم بر ثانیه (ES 3.1 روی صفحه)
نتایج کسب شده توسط گوشی گلکسی S20 پلاس سامسونگ نیز در آزمایشهای بنچمارک مختلف به شرح زیر است:
AnTuTu: امتیاز 515,098
GeekBench نسخه 5.1: امتیاز 2653
GFXBench: مقدار 44 فریم بر ثانیه (ES 3.1 روی صفحه)
رابط کاربری
مطابق انتظار گوشیهای سری گلکسی اس 20 سامسونگ از رابط کاربری جدید One UI 2 این شرکت بهره میبرند که میتواند رفتن به سراغ اپلیکشینهای محبوب و تغییر در تنظیمات را آسان کند. قابلیتهایی نظیر Edge Panels، Bixby و SmartThings مواردی هستند که در این گوشیها نیز حضور دارند. ظاهر رابط کاربری نیز به طور کلی نسبت به رابط کاربری گلکسی اس 10 تغییرات اندکی داشته است. منوها و انیمیشنها روان هستند و نوتیفیکیشنها نیز بیش از حد برای شما مزاحمت ایجاد نمیکنند. این پوستهی سفارشی روی سیستم عامل اندروید 10 قرار دارد و این به معنای ارائهی تمام قابلیتیهایی است که این نسخه از اندروید به صورت ذاتی ارائه میکند. قابلیتهایی همچون پاسخ هوشمند، حالت تیره سراسری و کنترلهای بهتر برای حریم شخصی. سامسونگ حتی تلاش کرده رابط کاربری گلکسی اس 20 را با ادغام اپلیکیشن Google Duo بهتر هم کند. Google Duo پاسخ گوگل به اپلیکیشن FaceTime اپل، یک اپلیکیشن چت تصویری با حداکثر 8 نفر است. شما میتوانید این تماسها را با رزولوشن بینظیر Full HD برقرار کنید. در بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 ما هیچ هنگ یا مشکلی را در رابط کاربری One UI 2 ندیدیم و همه چیز روان و خوب بود.
یکی دیگر از قابلیتهای نرم افزاری جذاب این گوشیها، Music Share نام دارد. از Music Share میتوانید برای اشتراکگذاری بلوتوثی با سیستم صوتی اتومبیل یا دوستان خود استفاده کنید تا بتوانید همزمان هر دو شما به یک موسیقی گوش دهید. آخرین پرچمداران سامسونگ همچنین ارتباط نزدیکی با اپلیکیشن اسپاتیفای دارند و پلی لیستهایی متناسب با هر روز را برای گوش دادن به شما معرفی میکنند. و اما یک ویژگی جذاب دیگر که در این گوشیها دیده میشود، فعال شدن یک حالت دسکتاپی با اتصال گوشی به یک نمایشگر از طریق Samsung DeX است. سامسونگ با این روش به شما اجازه میدهد صفحهی گوشیتان را با یک رابط کاربری دسکتاپی روی یک مانیتور بزرگ مشاهده کنید و با پشتیبانی از ماوس و کیبورد، بتوانید تجربهای شبیه به کامپیوترها را داشته باشید.
قیمت
در حال حاضر، نسخهی مجهز به رم 8 و حافظه 128 گیگابایتی گوشی گلکسی اس 20 همراه با رجیستری و گارانتی شرکتی، با قیمتی بین 16،700،000 تا 18،000،000 تومان به فروش میرسد.
مدل گلکسی اس 20 پلاس نیز با بهرهگیری از 8 گیگابایت رم و حافظه 128 گیگابایتی، با قیمتی در محدوده 18،900،000 تا 20،500،000 تومان عرضه میشود.
مزایا و معایب گلکسی اس 20
مزایا
- دوربین بهبود پیدا کرده با زوم 3 برابری بدون افت کیفیت
- حالت Single Take دوربین
- نمایشگری با نرخ رفرش 120 هرتز
- طراحی جمع و جور
معایب
- عمر باتری متوسط
- صاف شدن بیش از حد چهرهها در تصاویر
مزایا و معایب گلکسی اس 20 پلاس
مزایا
- دوربین بهبود پیدا کرده با زوم 3 برابری بدون افت کیفیت
- حالت Single Take دوربین
- نمایشگری با نرخ رفرش 120 هرتز
معایب
- عمر باتری متوسط
- صاف شدن بیش از حد چهرهها در تصاویر
- قیمت بالا
جمع بندی
گلکسی اس 20 گوشی ارزانی نیست، اما میتواند ارزانترین عضو خانواده Galaxy S20 سامسونگ باشد. آن جمع و جورترین پرچمدار سال 2020 شرکت سامسونگ است و مناسب کاربرانیست که به دنبال یک گوشی خوش اندازه هستند تا در دست گیری و قرار دادن آن داخل جیب، اذیتکننده نباشد. شاید بهترین ویژگی این گوشی دوربین جدیدی باشد که قابلیتهای جذابی همچون Single Take و زوم پرقدرت را ارائه میدهد. اگر یک گوشی بزرگتر با امکاناتی بیشتر از جمله باتری بزرگتر، یک دوربین تشخیص عمق اضافهتر و یک نمایشگر 6.7 اینچی به جای 6.2 اینچی را میخواهید نیز میتوانید مدل گلکسی اس 20 پلاس را انتخاب کنید.
با بررسی سامسونگ گلکسی اس 20 به این نکته میرسیم که اگر میخواهید یک گوشی پرچمدار اندرویدی با امکاناتی متنوع را داشته باشید، اما نمیخواهید هم اندازهی گلکسی اس 20 اولترا هزینه کنید، میتوانید نسخهی معمولی آن را خریداری کنید.