آیا میدانید حسگر اثر انگشت که این روزها در گوشیهای هوشمند استفاده میشود چه ساختار و ویژگیهایی دارد؟ تفاوت عمل کرد و کارایی آنها مربوط به چه عواملی است؟
این روزها همه گوشیهای پرچمدار و میانرده، از تکنولوژی حسگرهای اثر انگشت، برای باز کردن قفل صفحه بهره میبرند. قابلیتی که در ابتدا در سال 2011 توسط شرکت موتورولا برای گوشی Motorola Atrix استفاده کرد و بعدها در گوشی گلکسی اس 5 (با قابلیت ضد آب بودن) به اوج خود رسید. چنین تکنولوژی تازهای همانند سایر تکنولوژیهای نوپا مشکلات زیادی داشته است، اما بعد از گذشت نزدیک به یک دهه از تولد اولین گوشی هوشمند با حسگر اثر انگشت، خطاها و مشکلات آنها به حداقل رسیده است.
این در حالی است که بسیاری از کاربران، همچنان اطلاعات چندانی را از این تکنولوژی ندارند و صرفا از آن جهت باز کردن قفل صفحه گوشی خود، بدون آنکه بدانند که دقیقا چه اتفاقی رخ میدهد استفاده میکنند. اگر برای فهمیدن راز کار این حسگرهای جادوئی کنجکاو هستید، پیشنهاد میکنیم که ویدئو زیر را تماشا کنید.
در این ویدئو، علاوهبر معرفی سه نوع حسگر اثر انگشت که این روزها در گوشیهای هوشمند استفاده میشوند، توضیح مختصری از نحوه کار و معایب هرکدام از آنها را به شما نشان میدهیم.