دانشمندان دانشگاه پیتسبرگ آمریکا در بررسیهای جدید خود موفق شدند مولکول خنثی کننده ویروس کرونا را کشف کنند که در درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 بسیار موثر است.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ آمریکا در بررسیهای جدید خود توانستند مولکول کوچکی را کشف کنند که میتواند ویروس کرونا را خنثی کند. این محققان بر این باورند مولکول خنثی کننده کروناویروس مبنایی برای ساخت دارویی با هدف پیشگیری و مقابله با بیماری کووید 19 محسوب میشود.
جزئیات کشف مولکول خنثی کننده ویروس کرونا
گزارش منتشر شده از سوی محققان دانشگاه پیتسبرگ نشان میدهد این مولکول جزئی از یک آنتی بادی بوده که از یک آنتی بادی کاملا بزرگ حدود 10 برابر کوچکتر است. محققان به واسطه این مولکول که با نام Ab8 شناخته میشود توانستند در پیشگری و درمان بیماری کووید 19 در موش و همستر به نتایج خوبی دست پیدا کنند. این محققان بر این باورند به دلیل کوچک بودن مولکول Ab8 میتوانند از آن برای توسعه یک داروی استنشاقی یا داروی تزریقی استفاده کنند.
دکتر جان ملورز (John Mellors)، رئیس بخش بیماریهای عفونی دانشگاه پیتسبرگ آمریکا عنوان کرد علاوه بر اینکه میتوان از مولکول خنثی کننده ویروس کرونا (Ab8) برای درمان کروناویروس مورد استفاده کرد بلکه میتوانیم با آن روشی را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 را توسعه دهیم. گفتی است در این مطالعه محققان دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل(UNC)، دانشکده پزشکی دانشگاه تگزاس (UTMB) در گالوستون، دانشگاه بریتیش کلمبیا و دانشگاه ساسکاچوان نیز حضور داشتند که نتیجه این همکاری باعث کشف مولکول Ab8 شد.