اخیرا در آپدیت جدید برنامه Google Art & Culture ، شما میتوانید با کمک آرت فیلترز خود را در قالب نقاشی نقاشانی محبوب از جمله ون گوک ببینید.
در شرایط و روزگار کنونی که بازدید از موزهها و گالریهای نقاشی امکان پذیر نیست؛ هم اکنون پس از گذشت دو سال از راه اندازی ویژگی آرت سلفی (Art Selfie) شرکت گوگل، در آپدیت جدید برنامه Google Art & Culture خود با استفاده از ویژگی آرت فیلترز (AR selfie filters) امکانی به کاربران میدهد که خود را در قالب نقاشیهای معروف و نامدار تاریخ هنر ببینند. همچنین شرکت گوگل در وبلاگ خود پستی را منتشر کرد که در آن گفته میشد، این شرکت قصد دارد تا در شرایط قرنطینه که امکان حضور پیدا کردن در موزهها و بازدید از آثار هنری نیست؛ راهی برای لذت بردن مردم به صورت مجازی از دنیای نقاشیهای ارزنده پیدا کند. این ویژگی همچنان به کاربران کمک میکند تا خود را در چشم اندازهای خلاقانه دورههای متفاوت تاریخی پیدا کنند و مطالب زیادی را در رابطه با مشهورترین آثار هنری بیاموزند.
در میان این فیلترها، فیلتری که مربوط به سلف پرتره افسانهای نقاش هلندی وینسنت ون گوک (Vincent Van Gogh)، یکی از تاثیرگذارترین نقاشیهای پست امپر سیونیسم (Post-Impressionism) است توجه اکثر کاربران را به خود جلب کرد. نکته حاحز اهمیت این فیلتر این است که پیش از اینکه چهره شما را به رنگهای براق آبی و طلایی نمادین پرتره در بیارورد، به شرح مختصری از حقایق پشت این نقاشی و داستان آن پرداخته و در حقیقت نقاشی را به شما معرفی میکند.
این جادوی دیجیتالی به همان اندازه که انتظار میرود خوب کار میکند. برنامه Google Art & Culture در این فیلترها از پردازش سه بعدی طیف گستردهای از زوایا پشتیبانی میکند که اگرچه همسویی تمام چهره شما با دیگر اقسام پرتره ممکن است مشکل باشد اما هرکدام از این فیلترها بسیار واقع گرایانه طراحی شدهاند و عملکرد شگفت انگیزی دارند.
از دیگر پرترههای استفاده شده در AR selfie filters میتوان به نقاشی بسیار معروف و محبوب دختری با گوشواره مروارید (Girl with the Pearl Earring) اثر نقاش مشهور جانس ورمر (Johannes Vermeer) اشاره کرد که به شما فرصتی میدهد تا این نگاه اعجاب انگیز و غیر قابل انعطاف در نقاشی اصلی را تقلید کنید. علاوه بر تبدیل شدن به دختری با گوشواره مروارید میتوانید خود را در یک کلاه ایمنی باستانی سامورایی و یک گردنبند مصری طراحی شده در سه هزار سال پیش نیز ببینید. گفتنی است که امنیت این فیلترها کاملا مشابه با قابلیت آرت سلفی طراحی شده؛ به این معنی که دادههای شما به هیچ سرور خارجیای ارسال یا در آن ذخیره نمیشود.
نظر شما مخاطبین خوب گجت نیوز در رابطه با این فیلترها چیست؟ آیا تا به حال از چنین فیلترهایی استفاده کردهاید؟ تجربیات خود را در این زمینه با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.