مدیر تحقیق و توسعه مرسدس بنز اعلام کرد این شرکت با هدف کاهش هزینهها قصد دارد گیربکس دستی و موتورهای درونسوز را از محصولات خود حذف کند.
مرسدس بنز نیز همانند سایر خودروسازان بزرگ به دنبال الکتریکیسازی بسیاری از محصولات خود است و این برنامه حتی شامل حال مدلهای AMG، مایباخ و G کلاس نیز خواهد شد. علاوه بر این سدانهای EQE و EQS در کنار EQA و EQB نیز با سرنوشت مشابهی مواجه خواهند شد. در واقع شرکت مرسدس بنز برای تحقق برنامه خودروهای سبز به بودجه بیشتری نیاز دارد و به همین دلیل فرایند کاهش هزینهها را در دستور کار قرار داده که البته کارشناسان چنین اقداماتی را منطقی میدانند.
حذف گیربکس دستی و موتورهای درونسوز توسط بنز
طبق اعلام شرکت مرسدس بنز، گیربکس دستی از محصولات این شرکت حذف خواهد شد که البته اقدامی غافلگیر کننده نیست، اما برای بسیاری از مشتریان خاص این برند ناراحتکننده خواهد بود. در همین راستا مارکوس شافر، مدیر تحقیق و توسعه مرسدس اعلام کرد این شرکت قصد دارد گیربکسهای دستی را بازنشسته کند. فرایند حذف تدریجی گیربکس دستی روی بسیاری از مدلهای بازار اروپا تاثیرگذار خواهد بود؛ زیرا دیگر محصولات مرسدس بنز در بازار آمریکا با گیربکس دستی به فروش نمیرسند.
یکی دیگر از اقدامات مرسدس بنز برای کاهش هزینهها حذف پیشرانههای سنتی خواهد بود. مرسدس بنز اعلام کرد سریعا سرمایهگذاری روی توسعه پیشرانه درونسوز را کاهش خواهد داد. این شرکت قصد دارد تا پایان دهه جاری میلادی حدود 70 درصد از مدلهای متنوع پیشرانههای درونسوز را کاهش دهد. برای حذف پیشرانههای دیزلی نیز شانس زیادی وجود خواهد داشت؛ چراکه اروپاییها اخیرا قوانین آلایندگی سختی را در نظر گرفتهاند.
مارکوس شافر اعلام کرد این شرکت برای کاهش تعداد پلتفرمها نیز برنامههایی در نظر گرفته است. از این رو در آینده نزدیک محصولات بیشتری از این برند آلمانی روی یک پلتفرم مشترک تولید خواهند شد تا هزینههای تولید نیز کاهش پیدا کند. در حال حاضر سبد محصولات مرسدس بنز نسبت به هر زمان دیگری دارای گستردگی زیادی است، اما تاکنون از حذف مدل خاصی سخنی به میان نیامده است. البته به تازگی این شرکت مدل S کلاس کوپه و کانورتیبل را حذف کرد.
این شرکت در برنامه کوتاهمدت خود قصد دارد تا پایان دهه جاری بیش از 20 درصد هزینههای ثابت خود را کاهش دهد. همچنین این شرکت آلمانی اعلام کرد هدف دیگرش کاهش بیش از 20 درصدی هزینههای تحقیق و توسعه تا پایان دهه جاری نسبت به سال 2019 است.