سامسونگ

سامسونگ مقام پنجمین برند برتر جهان را از آن خود کرد

طبق رده‌ بندی جدید شرکت اینتربرند برای سال 2020، شرکت کره‌ای سامسونگ – Samsung توانست مقام پنجمین برند برتر جهان را از آن خود کند.

شرکت سامسونگ امروز اعلام کرد که بر اساس رده‌ بندی جدید شرکت اینتربرند برای سال 2020، در مقام پنجمین برند برتر جهان قرار گرفته است. شرکت اینتربرند به عنوان یک شرکت مشاوره‌ای در حوزه برند، ارزش برند شرکت سامسونگ را برابر با 62.3 میلیارد دلار آمریکا تخمین زده است.

رشد ارزش برند سامسونگ با وجود کرونا

با وجود فضای تجاری پرچالشی که در نتیجه همه‌گیری بیماری کووید 19 در سال 2020 به وجود آمد، سامسونگ شاهد 2 درصد افزایش در ارزش برند خود از 61.1 میلیارد دلار در سال 2019 به 62.3 میلیارد دلار در سال جاری بود. سامسونگ که در سال 2017 به رتبه ششمین برند جهان رسیده بود، در مدت سه سال توانست به مقام پنجمین برند جهان ارتقا پیدا کند.

از زمان آغاز انتشار این لیست توسط شرکت اینتربرند در سال 2000 که سامسونگ را در مقام چهل‌وسومین برند جهان قرار داده بود، سامسونگ با رشدی مداوم به کار خود ادامه داده است. این شرکت در سال 2012 به جمع 10 برند برتر جهان وارد شده و با رشدی مداوم در سال 2017 به ششمین برند پر ارزش جهان و نهایتا در سال 2020 به پنجمین برند برتر جهان تبدیل شد. رشد مداوم سامسونگ در میان 100 برند برتر جهان ناشی از نوآوری‌های مداوم در حوزه محصولات و فعالیت‌های گسترده بازاریابی در سراسر جهان است.

واکنش به کووید 19، فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی، نوآوری در محصولات و سرمایه‌گذاری مداوم برای آینده، محورهای اصلی افزایش ارزش برند سامسونگ هستند. بر اساس گزارش اینتربرند، عوامل اصلی که نقشی مهم در رشد سامسونگ ایفا کردند، عبارتند از:

  • واکنش سریع به بیماری کووید 19 از طریق فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی و کمپین‌های جهانی منسجم
  • فعالیت‌های فراگیر در حوزه حفظ محیط زیست در کل شرکت
  • نوآوری مداوم در معرفی محصولات از جمله گلکسی فولد، تلویزیون Terrace و یخچال BESPOKE
  • سرمایه‌گذاری مداوم برای توسعه فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی، 5G و اینترنت اشیا

سامسونگ در واکنش به گسترش بیماری کووید 19 کمک‌های متعددی را متناسب با نیازهای خاص در هر کشور انجام داده است. سامسونگ همچنین با موفقیت یک کمپین جهانی را به نام «با‌ هم عبور می‌کنیم» در رسانه‌های اجتماعی و بیلبوردهای شهری در مکان‌هایی مانند میدان تایمز نیویورک، میدان پیکادیلی لندن، دومو دی‌میلانو در ایتالیا و ساختمان انترتینمنت هنگ‌کنگ به راه انداخت تا بتواند در این شرایط دشوار با مصرف‌کنندگان ارتباط و تعامل داشته باشد. به منظور تقویت بازخورد مثبت این کمپین، سامسونگ با استفاده از تصاویر و فیلم‌هایی که از این کمپین دریافت کرده بود، تبلیغاتی را برای شاد کردن روحیه مشتریان خود در سراسر جهان تولید کرد. کمپین‌های کووید 19 در سراسر جهان به صورت هماهنگ با دیگر کمپین مسئولیت اجتماعی سامسونگ به نام «قوی باشیم» و انواع برنامه‌های آموزشی برای نسل‌های آینده مانند «حل مشکلات فردا»، «مدارس هوشمند» و «کمپ نوآوری» اجرا شد.

تعهد سامسونگ به حفظ محیط زیست در تمامی جوانب مدیریت تجاری هم توانست به افزایش ارزش این برند کمک کند که نمونه آن را می‌توان در بسته بندی‌ تلویزیون‌ها و گوشی های هوشمند سامسونگ به شکل سازگار با محیط زیست مشاهده کرد که از مواد بازیافتی استفاده می‌کند.

مهم‌تر از همه، تلاش‌های بی وقفه سامسونگ برای ادامه نوآوری با وجود چالش‌های ایجاد شده توسط بیماری کووید 19 از جمله مهمترین عوامل دخیل در رسیدن این شرکت به رتبه پنجم بود.

بخش موبایل سامسونگ توانست رهبری خود در حوزه 5G را تثبیت کرده و با فعالیت‌های بازاریابی مانند کمپین «عالی» سری A خود را به خوبی در میان نسل Z معرفی کند. این شرکت همچنین با خلق یک گروه جدید با معرفی گلکسی Z Flip توانست ادامه نوآوری‌های خود را اثبات کند. سامسونگ با پیشتازی در بازارهای جدید و توسعه همکاری با شرکت‌ها در بازارهای کلیدی مانند آمریکا و ژاپن، جایگاه رهبری خود در 5G را هم حفظ کرد.

در بخش نمایشگر نیز شرکت سامسونگ توانست با معرفی محصولاتی پیشرفته مثل سری Sero و Terrace که بر سبک زندگی مصرف‌کنندگان تاثیرگذار هستند، رهبری این بخش را حفظ کند. سامسونگ همچنین تلاش‌های خود در زمینه آینده پایدار در این حوزه ادامه داده و ضمن معرفی قابلیت‌هایی برای دسترسی بهتر افراد دارای معلولیت یا مشکل کوررنگی، پروژه بسته‌بندی‌های سازگار با محیط زیست را هم اجرا کرد.

سامسونگ در حوزه لوازم خانگی هم به نوآوری در محصولات خود متناسب با سبک زندگی مشتریان ادامه داده و یخچال‌های BESPOKE و ماشین لباسشویی Grande AI را معرفی کرد. کمپین‌های سامسونگ برای موضوعات مرتبط با سبک زندگی مشتریان مانند آشپزی، ورزش، طراحی داخلی و مراقبت از حیوانات خانگی هم به ارتباط نزدیک‌تر با مشتریان کمک کرد.

سامسونگ به صورت ویژه در حوزه حافظه هم توانست برنامه Vision 2030 را معرفی کرده و به برترین شرکت در این حوزه تبدیل شود. سامسونگ اولین شرکت جهان بود که حافظه های EUV-based DRAM را تولید کرده و به صورت مداوم روی مواردی مانند HBM2E Flashbolt، کاربردهای هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، قطعات خودران و 5G سرمایه گذاری کرده است. توسعه دورکاری باعث افزایش تقاضا برای خدمات سروری و ابری و در نتیجه افزایش فروش چیپ‌های DRAM و NAND شد. در حوزه نیمه هادی‌ها هم سامسونگ با ادامه نوآوری و سرمایه‌گذاری روی اگزینوس و ایزوسل، همکاری خود با شرکایی مانند آئودی را هم توسعه داد.

وای اچ لی، مدیر اجرایی سامسونگ می‌گوید:

ما به عنوان چهل‌وسومین برند دنیا با ارزش 5.2 میلیارد دلار در سال 2000 شروع کردیم. امسال جزو پنج برند برتر با ارزش 62.3 میلیارد دلار هستیم که دستاوردی بزرگ است. بدون حمایت مشتریان‌مان در سراسر جهان نمی‌توانستیم به این هدف برسیم. ما برای تقویت این جایگاه همچنان به تعامل و ارتباط با مشتریان ادامه خواهیم داد.

شرکت اینتربرند ارزش برندها را بر اساس تحلیلی فراگیر از عوامل مختلف از جمله عملکرد مالی، تاثیر برند بر خرید و رقابت پذیری، برندها را رتبه‌بندی می‌کند.

ارزش برند Samsung در دهه اخیر

سالارزش برندرتبه برندمیزان رشد نسبت به سال قبل
201019.5 میلیارد دلار19
201123.4 میلیارد دلار1720 درصد
201232.9 میلیارد دلار940 درصد
201339.6 میلیارد دلار820 درصد
201445.5 میلیارد دلار715 درصد
201545.3 میلیارد دلار7
201651.8 میلیارد دلار714 درصد
201756.2 میلیارد دلار69 درصد
201859.9 میلیارد دلار66.5 درصد
201961.1 میلیارد دلار62 درصد
202062.3 میلیارد دلار52 درصد

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*