آیا تابه حال به این موضوع فکر کردهاید که جهان ما در سال 2050 چگونه خواهد بود و پیشرفت علم چه تاثیراتی در زندگی روزمره ما خواهد داشت؟
جهانی را تصور کنید که در آن، صبح زود از خانه بیرون رفته و ماشین پرنده خود را روشن میکنید؛ سپس ماشین به صورت خودکار و طبق برنامهای که برای آن تعریف کردهاید شما را به محل کار میرساند. آیا چنین ایدهای را بسیار دور از ذهن میدانید؟ اگر چنین فکر میکنید، لازم است بدانید که در سال ۱۹۵۰ نیز بشر به هیچوجه فکر واقعی شدن نمایشگرهای OLED تاشو و یا حتی ماشینهای برقی نیز نبود.
پیشرفت تکنولوژی امروزه باعث شده تا همه چیز با سرعت بیشتری جلو رفته و کار انسانها کمتر شود. همچنین برخی دستاوردها و نقشههای برنامهریزی شده برای سالهای آینده باعث شدهاند تا فکر به هرچیزی دیگر عجیب بهنظر نرسد؛ مانند سفر به مریخ، و یا ساختن گوشیهایی که به صورت هولوگرامی از یک خودکار کوچک خارج میشوند!
با این وجود ممکن است دسترسی به هر یک از پیشرفتهایی که به آن فکر میکنید چندان به زمان زیادی هم برای تحقق نیاز نداشته باشند؛ به نحوی که تا سال 2050 خانههای زیر دریا، ماشینهای پرنده، و همینطور چیپهای استعدادی را ببینید که برای یادگیری یک مهارت در مغز انسانها گذاشته میشوند.