خبرهایی از تراشه بعدی هواوی به نام کایرین 9010 به گوش میرسد. قرار است تراشه 3 نانومتری Kirin 9010 با میت 50 وارد میدان رقابت شود.
حدود چند ماه از معرفی تراشه کایرین 9000 هواوی دو دو نسخهی Kirin 9000 و Kirin 9000E گذشته است و تنها سری Huawei Mate 40 به آن مجهز شده است. حال طبق خبرها باید شاهد معرفی تراشه 3 نانومتری Kirin 9010 با میت 50 باشیم.
تراشه 3 نانومتری کایرین 9010 در پرچمدار بعدی هواوی
اگر همه کارها طبق برنامه پیش برود، هواوی سراغ ساخت چیپست با فرآیند 3 نانومتری رفته و در سه ماهه چهارم سال آن را رونمایی خواهد کرد. احتمالا چنین تراشهای را اولین بار در Huawei Mate 50 مشاهده کنیم.
قبل از اینکه تراشهی 5 نانومتری Kirin 9000 معرفی شود، گفته میشد میت 40 آخرین پرچمدار هواوی خواهد بود که از پردازنده کایرین استفاده میکند اما حال منابع این موضوع را تکذیب میکنند. همچنین انتظار میرود تلفنهای سری P50 هواوی نیز به کایرین 9000 مجهز شوند.
در صورتی که این اقدام هواوی با موفقیت همراه شود، کوالکام و سامسونگ نیز تا پایان سال به فناوری ساخت 3 نانومتری تراشه روی خواهند آورد. علاوه بر اینها انتظار میرود شاهد تولید تراشهای 3 ناومتری از اپل باشیم که با همکاری TSMC تولید خواهد شد و البته تا 2022 رونمایی نمیشود.
هواوی و آنر، 4 و 2 درصد از بازار موبایل را در دست میگیرند
همانطور که میدانید کمپانی آنر از هواوی مستقل شده است. طبق پیش بینی جدید شرکت تحقیقاتی TrendForce، در سال آینده Honor میتواند 2 درصد از بازار جهانی تلفنهای هوشمند را در دست بگیرد.
فروش آنر به هواوی ضربات سختی را خواهد زد. این کمپانی تحت فشار تحریمهای آمریکا و پیامدهای آن دچار مشکلات فراوانی شده است. طبق تحلیلها، اگر امسال 14 درصد از بازار سهم هواوی باشد، سهم این شرکت در سال آینده به 4 درصد کاهش خواهد یافت. با چنین آماری هواوی باید برای حضور در ده کمپانی برتر بجنگد و حضور آن در میان پنج شرکت برتر عملا غیر ممکن خواهد بود.
تحریمهای ایالات متحده علیه Huawei، باعث شده که این کمپانی برای تهیهی موارد مورد نیازش دچار مشکل شود. این موضوع باعث اثر منفی روی توانایی هواوی در تولید و بازاریابی اسمارت فونها میشود و دلیل اصلی فروش برند آنر نیز همین امر بود.
حال طبق پیشبینیها یک شرکت چینی دیگر قرار است فرصت را غنیمت بشمارد؛ بر اساس تحلیل TrendForce شیائومی سهم خود از بازار را به طور قابل توجهی افزایش خواهد داد. حدود 12 درصد از بازار در اختیار این کمپانی بوده و به 14 درصد افزایش خواهد یافت. استراتژی اصلی Xiamomi فروش 240 تا 300 میلیون تلفن هوشمند است و قصد دارد از اپل پیشی گرفته تا رقیب سامسونگ برای کسب رتبه برتر بازار باشد.
سامسونگ، هواوی و شیائومی در سه ماه سوم 2020 بازار را در اختیار داشتند
شرکت تحلیلی Gartner، گزارش دیگری در مورد بازار تلفنهای هوشمند منتشر کرده است. بنابراین گزارش، در سه ماهه سوم سال جاری میلادی، 366 میلیون تلفن هوشمند در سراسر جهان به فروش رسید. این میزان نسبت به مدت مشابه در سال قبل؛ 5.7 درصد دچار کاهش شده است. درست است که این افت میزان فروش قابل توجه است اما کمتر از 20 درصد سقوطی است که بازار در نیمه اول سال تجربه کرد.
سامسونگ با فروش 80.82 میلیون دستگاه و در اختیار داشتن 22 درصد از بازار همچنان پیشتاز است. هواوی با 51.83 میلیون فروش و سهم 14.4 درصدی از بازار در جایگاه دوم قرار گرفته و در جایگاه سوم، شیائومی با 44.41 میلیون فروش و سهم 12.1 درصدی از بازار قرار گرفته است. در میان 5 تولید کننده برتر، تنها سامسونگ و شیائومی به ترتیبت با 2.2 و 34.9 درصد توانستند میزان فروش خود را افزایش دهند.
در جایگاه چهارم نیز کمپانی اپل قرار گرفته است. این شرکت از ماه ژوئیه تا سپتامبر توانست 40.6 میلیون اسمارت فون را به فروش برساند و 11.1 درصد از بازار را در دست بگیرد. نکته جالب لیست، متعلق بودن جایگاه بعدی به اوپو است. شرکت چینی 29.89 میلیون اسمارت فون فروخت و 8.2 درصد از بازار را سهیم بود.