مایکروسافت 40 ساله شد

امروز تولد بزرگترین کمپانی نرم افزاری دنیا یعنی مایکروسافت است.شرکتی که ابتدا کار خود را توسط دو دوست دوران کودکی به نام ‌های بیل گیتس و پاول آلن با ساخت و فروش زبان برنامه ‌نویسی بیسیک (Basic interpreters) شروع کرد، و در 4 آوریل سال 1975 توسط این دو فرد تاسیس شد.حالا 40 سال از آن زمان گذشته و این کمپانی امروز بیش از 125 هزار کارمند در سرتاسر جهان دارد و سومین شرکت باارزش در دنیا است.

از راست به چپ : بیل گیتس - پاول آلن

از راست به چپ : بیل گیتس – پاول آلن

با اینکه این شرکت، همیشه موفق بوده است و تاریخچه ای درخشان دارد، اما در طی 10 سال اخیر هم به لحاظ ساز وکارهای داخلی و هم از سوی رقبا با چالش های بزرگی روبرو شد. همینطور که فناوری رو به تکامل بود، این غول نرم افزاری نتوانست خود را با فرآیند رشد در فناوری آداپته کرده و پا به پا با آن همگام شود و به همین دلیل در بازار دستگاه های موبایل آنطور که باید موفق نبوده است. با این وجود، سیستم عامل ویندوز بر روی بیش از 90 درصد کامپیوترهای جهان نصب است و برنامه آفیس مایکروسافت هنوز جزو ابزارهای مهم و اساسی هر کامپیوتری می باشد.

بیل گیتس به مناسبت جشن 40 سالگی شرکت مایکروسافت، نامه ای خطاب به کارمندان این شرکت نوشت که از قرار زیر می باشد:

فردا روز ویژه ایست: تولد چهلمین سال مایکروسافت

سال های پیش من و پاول آلن تصمیم گرفتیم تا روی هر میز و در هر خانه ای یک کامپیوتر باشد. اوایل ایده ای بزرگ و دور از دسترس به نظر می آمد و بسیاری از افراد فکر می کردند ما به سرمان زده و دیوانه شده ایم. اما بعدها دیدم که این رویا به حقیقت تبدیل شد و همه شاهد تحول جهان کامپیوتر شده ایم، اکنون ما مفتخریم که مایکروسافت در این مهم، نقش بسزایی داشته است. گرچه امروز، من بیشتر به آینده مایکروسافت فکر می کنم تا به گذشته اش. من معتقدم جهان کامپیوتر تا 10 سال آینده رشدی قابل ملاحظه و سریعی پیدا خواهد کرد که بی سابقه خواهد بود، ما همین الان در جهانی چند پلت فرمه زندگی می کنیم، و دنیای محاسبه و کامیپوتر فراگیر تر نیز خواهد گشت. ما در حال نزدیک شدن به نقطه ای هستیم که کامیپوترها و ربات ها قادر خواهند بود ببینند، حرکت کنند، به طور طبیعی به تعامل با یکدیگر بپردازند، بسیاری از کارهای جدید را بر عهده گیرند، و افراد را بیش از قبل توانمند سازند. مایکروسافت با رهبری و مدیریت فرد قابلی به نام ساتیا نادلا از هر زمان دیگری بیشتر پیشرفت کرده است. ما منابعی داریم که میتوانیم با استفاده از آن ها موانع و مشکلات سخت موجود در جهان کامپیوتر را حل کنیم و بالاترین میزان تعهد را به بخش صنعتی و تحقیق نشان دهیم. من به عنوان مشاور فنی برای آقای نادلا شاهد استعدادها و نواوری های جدیدی هستم که می توانم از میان آن ها به سرویس های کورتانا، اسکایپ ترانسلیتور، و هولولنز اشاره کنم و می توانم صراحتا بیان کنم که این تازه اول راه است و نواوری های جدید بزودی از راه خواهند رسید. مایکروسافت در سال های آتی این فرصت را خواهد داشت تا به افراد و سازمان های بیشتری در سرتاسر جهان دسترسی پیدا کند. فناوری هنوز هم در برخی مناطق مورد استفاده قرار نمی گیرد چرا که یا پیچیده است و یا گران. بنابراین من امیدوارم آن روزی فرا رسد که هر فردی در هر جایی از دنیا که هست بتواند براحتی به جهان فناوری دسترسی پیدا کند. ما در این 40 سال همکاری زیادی با هم کرده ایم تا به مردم و تجارت ها از پتانسیل شان برای انجام کارهای بزرگ هشدار دهیم اما نهایتا آنچه که در حال حاضر بسیار مهم می باشد این است که قرار است در آینده چه اقداماتی صورت گیرد. از همه شما مایکروسافتی های عزیز کمال تشکر را دارم که 4 دهه با ما همراه بودید و مایکروسافت را به آنچه که الان هست تبدیل کرده اید.

منبع : techspot

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*