طی گزارشات اخیر سونی، فروش کنسول PS5 با رشد چشمگیری مواجه بوده و در حال حاضر ۷.۸ میلیون دستگاه در سراسر جهان فروخته شده است.
کنسول نسل نهمی سونی با وجود ادامهدار بودن کمبودها در خردهفروشی، نسبت بهزمان عرضه پلی استیشن ۴ بسیار موفقتر ظاهر شده است. سونی در آخرین گزارش مالی ۳ ماههای که از ژانویه تا مارس را مورد بررسی قرار میدهد، آمار فروش جدیدترین کنسول خانگیاش را اعلام کرد. سونی در طی این ۹۰ روز، ۳.۳ میلیون کنسول PS5 دیگر را به فروش رسانده است و در حال حاضر با مجموع فروش خیرهکننده ۷.۸ میلیونیاش، بالاتر از کنسولهای خانگی مایکروسافت قرار میگیرد.
با توجه به محبوبیت کنسول PS5 فروشهای ناگهانیاش، امکان دارد بیشتر این آمار و ارقام به روشهای فروش از طریق شماره بارگیری نزدیک باشد. اگر بخواهیم مقایسهای در رابطه با این موضوع انجام دهیم، باید به آمار دنیل احمد (Daniel Ahmad) نگاهی بیندازیم. طبق گفتههای تحلیلگر Niko Partners، کنسول PS4 در مدت زمانی یکسان، به فروش ۷.۶ میلیونی دست پیدا کرده است.
هنوز آمار فروش رسمی ایکس باکس سری اس – Xbox Series S و ایکس باکس سری ایکس – Xbox Series X توسط مایکروسافت منتشر نشده اما متیو کانترمن (Matthew Kanterman) از بلومبرگ اعتقاد دارد که سونی با فروش بیشتر کنسول PS5، از رقیب دیرینهاش پیشی گرفته است. اما مایکروسافت طی انتشار گزارشات مالی اخیر خود، مدارکی را عرضه کرده که نشان از سودهای گسترده و قابل قبول این کمپانی دارند.
آمار فروش بازیهای کنسول PS5
علاوهبر این موارد، سونی از فروش ۶۱.۴ میلیون بازی PS4 و بازی کنسول PS5 خبر داد که از این تعداد، ۷.۹ میلیون متعلق به آثار انحصاری بوده است. همچنین ۷۹ درصد از بازیها بهصورت دیجیتالی فروخته شدهاند؛ رقمی که تا حدود زیادی به پاندمی کروناویروس ارتباط دارد. آمار مهم دیگری که فاش شد، تعداد کاربران PlayStation Plus را مشخص کرد. این سرویس هماکنون ۴۷.۶ میلیون عضو مشترک و ۱۰۹ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد. تعداد مشترکین PS Plus در ۳ ماهه گذشته با رشد چشمگیری مواجه بوده و از ۴۱.۵ میلیون، به ۴۷.۶ میلیون نفر رسیده است. اما کاربران فعال ماهانه کمتر شدهاند و نسبت به تعداد ۱۱۴ میلیون نفریشان در ۹۰ روز گذشته، یک ریزش ۵ میلیون نفری را تجربه کردهاند.
بخش خدمات و شبکه سونی که بهعنوان محل تجارت برند پلی استیشن شناخته میشود، هنگام آخرین دوران فروش PS4، به بزرگترین بخش این شرکت تبدیل شده بود. بهلطف فروش بازیها و انواع DLCهای مختلف و همچنین عرضه کنسول PS5، این بخش در طول سال مالی با رشدی ۳۴ درصدی روبهرو شد. هرچند که سونی با توجه به هزینههای عمومی و اداری که بهواسطه توسعه جدیدترین کنسول خانگیاش متحمل شده بود، تا حد زیادی ضرر کرد اما فروش قابل توجه کنسول و بازیها، سود کلانی را روانه واحد تجاری این کمپاتی ژاپنی کردند.
دنیل احمد، طبق گزارشات جدید سونی از درآمدهای جاریاش، آمارهای جالب توجهی را منتشر کرده است. این آمار، سال ۲۰۲۱ را موفقترین سال برای بخش سرگرمی و شبکه سونی میداند. سالی که علاوهبر فروش فوقالعاده کنسول PS5، بخشهای جانبی سونی را نیز رونق داده است. در ادامه میتوانید تصویر این نمودار را مشاهده کنید.
نظر شما درباره سیاستهای سونی و کنسول PS5 چیست؟ آیا قصد خرید این کنسول خانگی را دارید یا ترجیح میدهید همچنان از امکانات PS4 استفاده کنید؟ نظراتتان را با ما در میان بگذارید.