ویندوز 11

آیا مایکروسافت تمام امکانات ویندوز 11 را با یک آپدیت به ویندوز 10 می‌آورد؟!

بسیاری از کاربران ویندوز 10 به دلیل پیش‌نیازهای سختگیرانه مایکروسافت موفق به نصب نسخه جدید این سیستم عامل نشدند. آیا مایکروسافت سرانجام امکانات ویندوز 11 را به کاربران ویندوز 10 ارائه خواهد کرد؟

موسسه گارتنر با انتشار مقاله‌ای اعلام کرد سرعت به‌روزرسانی دستگاه‌های سازگار به ویندوز 11 بسیار پایین‌تر از حد انتظار است و کاربران تجاری برای مهاجرت به نسخه جدید ویندوز مایکروسافت تمایلی ندارند. استفن کلینهانس یکی از تحلیل‌گران موسسه گاتنر عنوان کرد ویندوز 11 در واقع یک فیس لیفت از ویندوز 10 محسوب می‌شود که خیلی دیر عرضه شده و قابلیت‌هایی چون مایکروسافت استور جدید، پشتیبانی از اپلیکیشن‌های اندرویدی و حذف اینترنت اکسپلورر را به همراه دارد؛ قابلیت‌هایی که امکان عرضه آنها در ویندوز 10 نیز وجود داشت و با یک به‌روزرسانی جدید می‌توانست این موارد را به کاربران فعلی ویندوز 10 ارائه کند.

تحلیل‌گران موسسه گاتنر معتقدند نسل جدید سیستم عامل ویندوز مایکروسافت نسبت به قبل با تغییرات زیادی مواجه نشده و این میزان از هیجانی که در کاربران وجود دارد نیز به دلیل انتخاب نام ویندوز 11 است. در واقع مایکروسافت با انتخاب نام ویندوز 11 برای نسخه جدید سیستم عامل خود قصد داشت از آن به عنوان یک فرصت بازاریابی استفاده کند.

کلینهانس در ادامه گفته‌های خود بیان کرد عرضه یک سیستم عامل جدید به عنوان یک نقطه شروع مسابقه در صنعت کامپیوترهای شخصی محسوب می‌شود و ویندوز 10 حدود 6 سال قبل توانست این کار را انجام دهد، اما این موضوع در زمان عرضه ویندوز 11 اتفاق نیفتاد. همچنین این موسسه عرضه یک آپدیت اصلی در هر سال را مهم‌ترین تغییر ویندوز 11 دانست. گفتنی است برای ویندوز 10 در هر سال دو آپدیت بزرگ ارائه می‌شود.

شرکت‌های تجاری علاقه‌ای به نصب نسخه جدید ویندوز ندارند

علاوه بر این که شرکت‌های تجاری به نصب ویندوز 11 تمایل چندانی ندارند، تحلیل‌گران این حوزه نیز به شرکت‌های تجاری و کسب‌وکارها اعلام کردند برای نصب ویندوز 11 کمی صبر کنند. این کارشناسان بر این باورند که به دلیل باگ‌ها و ایرادهایی که در این نسخه وجود دارد، بهتر است حداقل تا 2022 میلادی و تا زمان عرضه Windows 11 نسخه 21H2 منتظر بمانند. همچنین بهتر است شرکت‌ها برای آشنایی با رابط کاربری جدید این ویندوز فقط روی تعداد محدودی از کامپیوترهای خود این به‌روزرسانی را انجام دهند.

موسسه گاتنر بر این باور است که در حال حاضر بخش زیادی از کاربران تجاری تا چند سال دیگر نیز به نسخه جدید ویندوز مهاجرت نخواهند کرد و طبق اعلام این موسسه تا اوایل سال 2023 میلادی فقط 10 درصد شرکت‌ها به نسخه جدید ویندوز مایکروسافت مجهز خواهند شد. این موضوع برای کاربران عادی نیز به همین گونه است و بیش از 60 درصد از کاربران در خصوص ویندوز جدید اطلاعات لازم را ندارند و ویندوز 10 را برای رفع نیازهای خود مناسب می‌دانند.

احتمال ارائه امکانات ویندوز 11 در ویندوز 10

گفتنی است پیش‌نیازهای سخت‌گیرانه مایکروسافت باعث شده تا بسیاری از کاربران ویندوز 10 نتوانند Windows 11 را نصب کنند که همین موضوع در کاهش آمار نصب این سیستم عامل تاثیرگذار بوده است. ضمن این که لزوم برخورداری کامپیوترها از چیپ TPM 2.0 نیز یکی دیگر از موانع نصب این سیستم عامل محسوب می‌شود.

از آنجایی که درصد زیادی از کاربران ویندوز 10 توانایی نصب نسخه جدید این سیستم عامل را ندارند، کارشناسان بر این باورند که مایکروسافت در آینده نزدیک طی یک آپدیت تمام امکانات ارائه شده در ویندوز 11 را به ویندوز 10 ارائه خواهد کرد. البته کاهش حجم به‌روزرسانی‌ها تا 40 درصد یکی از ویژگی‌های نسل جدید این سیستم عامل محسوب می‌شود که امکان انتقال این ویژگی به کاربران ویندوز 10 با یک آپدیت امکان‌پذیر نخواهد بود.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*