اگر به هر دلیلی به اینترنت دسترسی ندارید یا در سفر هستید، در ادامه میتوانید با تعدادی از بهترین بازی های آفلاین کامپیوتری آشنایی پیدا کنید.
در این مقاله به معرفی بهترین بازی های آفلاین کامپیوتری پرداختهایم؛ آثاری که برای تجربهی آن نیازی نیست اینترنت داشته باشید.
رایانههای شخصی شاید در مقایسه با کنسولها گرانقیمتتر باشند اما ویژگیهایی دارند که آنها را از رقیبان متمایز میکند. به عنوان مثال، برای انجام بازیها به صورت آنلاین، هیچ نیازی به خرید اشتراک سرویسهای مختلف ندارید و تقریبا اکثر عناوین کامپیوتری، دارای بخش آنلاین رایگان هستند. با این حال، هنوز هم افراد زیادی وجود دارند که ترجیح میدهند به صورت آفلاین بازی کنند.
بهترین بازی های آفلاین کامپیوتری
بازیهایی که در ادامه به آنها میپردازیم، عناوین تکنفرهی داستانی هستند که بدون نیاز به اینترنت، میتوانید آنها را بدون هیچ محدودیتی تجربه کنید. حتی اگر به صورت رسمی و روی پلتفرمهایی همچون استیم بازی میکنید، باز هم اجازه دارید که این عناوین را به صورت آفلاین انجام دهید.
– بازی Deathloop
«دث لوپ» یکی از بهترین بازیهای امسال است که توسط استودیوی آرکین (Arkane Studios) ساخته شده. این استودیو را احتمالا با عناوین درخشانی همچون «دیس آنرد» (Dishonored) و «پری» (Prey) میشناسید. آنها حالا یک اثر نوآورانهی دیگر را به طرفداران تقدیم کردهاند که ارزش تجربه کردن دارد.
آرکین، سبک و سیاق خاصی در بازیسازی دارد و بازیکنان را به انجام مراحل، به صورت خلاقانه تشویق میکند اما اگر با دث لوپ همانند یک بازی شوتر معمولی رفتار کنید، نه تنها لذت زیادی از آن نمیبرید بلکه ارزش واقعی آن را نیز درک نخواهید کرد.
داستان در رابطه با دو آدمکش است که در یک «حلقهی زمانی» (Timeloop) گرفتار شدهاند و باید تا ابد، یک روز بخصوص را تکرار کنند. شما در نقش مردی به نام «کولت» (Colt) بازی میکنید، کسی که برای خروج از این حلقه زمانی، باید قبل از اینکه روز به پایان برسد، هشت آدم مختلف را به قتل برساند. شما در هر چرخه، اسلحهها و تجهیزات تازهای پیدا میکنید که میتوانید در چرخهی بعدی آنها را به کار بگیرید. بازی Deathloop علاوهبر رایانههای شخصی، برای کنسول پلی استیشن 5 نیز در دسترس قرار دارد.
– بازی Subnautica
اگر به جمع آوری منابع، ساخت پایگاه و مبارزه با موجودات مختلف علاقهمند هستید، از این بازی لذت خواهید برد. اگر از دریا ترس دارید، بازی «سابناتیکا» ترس شما را دوچندان خواهد کرد. شما در نقش یک محقق و جستجوگر بازی میکنید که سفینهی فضاییاش در یک سیاره بیگانه سقوط کرده است. حالا باید با جمع آوری منابع از دریای این سیاره، پیدا کردن غذا و ساختوساز، به بقا ادامه دهید و شرایط را برای بازگشت به خانه مهیا کنید.
بازی Subnautica برخلاف ظاهر رنگارنگی که دارد، گاهی شما را به شدت مجازات میکند و زنده ماندن در دنیای آن کار آسانی نیست. البته اگر به دنبال چالش اضافی نیستید، میتوانید اثر را بر روی درجه سختی پایینتر تجربه کنید. ناگفته نماند که قسمت دوم آن با نام «بیلو زیرو» (Subnautica: Below Zero) مدتی قبل منتشر شد و میتوانید به سراغ آن نیز بروید.
– بازی Disco Elysium – The Final Cut
از «دیسکو الیسیوم» به عنوان یکی از بهترین بازیهای چند سال گذشته یاد میشود و پس از تجربه آن، شاید شما هم موافق باشید که فوقالعاده است. این بازی از ویژگیها و مکانیکهایی بهره میبرد که آن را از تمامی آثار مشابه، متمایز میکند و نوآوری در تمامی بخشهای آن دیده میشود. شما نقش یک افسر پلیس را بر عهده دارید که درون مغزش، صداهای مختلفی میشنود. شما میتوانید انتخاب کنید که او به کدام صداها گوش دهد و به تدریج، شاهد تغییرات روانی این شخصیت خواهید بود.
بازی Disco Elysium نه تنها جوایز کسب کرد بلکه قرار است یک سریال تلویزیونی هم بر اساس آن ساخته شود. این بازی علاوهبر رایانههای شخصی، برای پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان هم منتشر شده است و فراموش نکنید که به شدت دیالوگمحور است و باید زبان انگلیسی را به خوبی بلد باشید.
در ضمن، توصیه میکنیم حتما به سراغ نسخهی Final Cut بروید که مراحل جدیدی دارد و همهی شخصیتهای فرعی صداگذاری شدهاند.
– بازی Slay The Spire
یکی از بهترین بازیهای روگ لایت تاریخ که اگر اهل این سبک باشید، شیفتهی آن خواهید شد؛ اثری که به زیرژانر «دِک بیلدینگ» معنای تازهای بخشید. این بازی گیمپلی سادهای دارد و به راحتی میتوانید آن را یاد بگیرید اما برای حرفهای شدن باید زمان زیادی صرف کنید.
اتفاق خوب در رابطه با این عنوان، این است که برای اجرای آن سخت افزار قدرتمندی نیاز ندارید و حتی برای یک لپ تاپ معمولی هم میتوانید آن را تجربه کنید. بازی Slay the Spire از نظر تنوع، سطح بسیاری بالایی دارد و در آن بیش از 350 کارت و 200آیتم در اختیار شما است. اگر از تازهواردهای عناوین کارتی هستید، این بازی میتواند شروع مناسبی برای شما باشد.
– بازی Outer Wilds
این بازی که همانند «دث لوپ» بر پایهی ایدهی «حلقه زمانی» ساخته شده است، در مقایسه با دیگر عناوین فضایی، تجربهی کاملا متفاوتی ارائه میدهد. در بازی Outer Wilds، برای جستجو در منظومه شمسی و سیارات، تنها 22 دقیقه فرصت دارید و سپس همه چیز از ابتدا آغاز میشود. در هر حلقهی زمانی، سرنخهای تازهای در اختیار شما قرار میگیرد تا بتوانید معمای هر مرحله را حل کنید و در نهایت جلوی انفجار خورشید را بگیرید.
اگر چه تمرکز بازی بر روی اکشن و ماجراجویی است اما سازندگان از تزریق عناصر دیگر غافل نشدهاند. شخصیت اصلی در کنار انجام ماموریتها، در تلاش است تا مقولهای همچون «تنهایی» را درک کند و با مضامین فلسفی مختلفی رو به رو خواهید شد. علاوه بر این، پازلهای اثر نیز هوشمندانه طراحی شدهاند و مورد توجه قرار گرفتهاند. خوشبختانه تمام بخشهای بازی بهصورت آفلاین در اختیار شماست.
– بازی Frostpunk
داستان بازی «فراست پانک» در یک جهان موازی اتفاق میافتد، در دورهای که آتشفشان کراکاتوآ و کوه تامبورا فوران کردهاند، نور خورشید دیگر کیفیت سابق را ندارد و همهی فاکتورها دست به دست یکدیگر دادهاند تا یک زمستان آتشفشانی (Volcanic Winter) رخ دهد. در پی این اتفاق، میلیونها نفر کشته میشوند و تنها افراد کمی جان سالم به در میبرند. وظیفهی شما این است که به بقای تعدادی از این بازماندگان کمک کنید و اجازه ندهید که شهرتان و ساکنانش به دست فراموشی سپرده شوند.
در این بازی باید مشکلات زیادی را حل کنید و برای گرم کردن ساکنان، تصمیمات سختی بگیرید. فراست پانک اگرچه در ژانر استراتژی قرار میگیرد اما کاملا داستانی است و به مضامین سیاه و بزرگسالانهای میپردازد. این بازی، واقعیتهای تلخ آخرالزمان را به خوبی نشان میدهد و میتواند یک تجربه فراموش نشدنی برای بازیدوستان باشد؛ حتی آنهایی که به ژانر استراتژی علاقهی چندانی ندارند. بازی Frostpunk علاوه بر رایانههای شخصی، برای ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 نیز منتشر شده است.
– بازی Hades
استودیوی «سوپرجاینت» (Supergiant) که برای عناوینی همچون «بسشن» (Bastion) و «ترانزیستور» (Transistor) مشهور است، با بازی «هیدس» سروصدای زیادی در صنعت بازی برپا کند. این اثر نقش آفرینی روگ لایک، دارای گیمپلی خیره کنندهای است که هر نوع مخاطبی را حیرتزده میکند. این بازی که نامزد جایزه بهترین بازی سال شد، اگر در مقابل غولی همچون «لست آف آس 2» قرار نمیگرفت، احتمالا بیشترین شانس را برای پیروزی داشت.
مهم نیست که حتما به آثار نقش آفرینی علاقهمند باشید، بازی Hades برای تمامی بازیدوستان مناسب است و اگر گیمر هستید، باید آن را حداقل یک بار امتحان کنید. فروش این بازی اخیرا از مرز 1 میلیون نسخه عبور کرد که برای یک اثر مستقل، موفقیت بالایی به حساب میآید. سوپرجاینت، هیدس را «بهترین ساخته» خود توصیف کرده و کافی است برای مدتی کوتاه آن را بازی کنید تا شما هم به نتیجهی مشابهای برسید. اگر تاکنون به سراغ بازیهای ایزومتریک نرفتهاید، هیدس میتواند بهترین گزینه برای آغاز باشد.
– بازی Monster Train
بازی «قطار هیولا» یکی دیگر از عناوین شاخصِ روگ لایت و دِک بیلدینگ است و به راحتی در کنار اثر قدرتمندی همچون «اِسلی د اسپایر» قرار میگیرد که بالاتر به آن پرداختیم. این بازی از نظر ساختار کلی، به دیگر بازیهای کارتی بازار شباهت دارد و خوشبختانه اجرای آن هم نیازمند به سخت افزار خاصی نیست.
بازی Monster Train عناصر مرسوم دِک بیلدینگ را با اِلمانهای سبک «دفاع از قلعه» (Tower Defense) تلفیق کرده و در تمامی دقایق، اعتیادآور و سرگرم کننده است. تنوع زیاد بازی و ساده بودن آن باعث شده تا در مقایسه با عناوین مشابه، لحظات کماسترس و جذابتری را تجربه کنید. اگر هم در جستجوی چالش هستید، میتوانید درجه سختی بازی را افزایش دهید.
– بازی Divinity: Original Sin 2
از «اورجینال سین 2» معمولا به عنوان یکی از بهترین بازی های نقش آفرینی ایزومتریک یک دههی اخیر یاد میشود و کمتر اثری توانایی رقابت با آن را دارد. این بازی که از سبک گیمپلی نوبتی (Turn-based) استفاده میکند، سرگرم کننده و در عین حال سخت است. چرا که دشمنان نیز همانند شما دارای زره هستند و از یک بار سلامتی ثانویه بهره میبرند. به همین دلیل بهترین تاکتیک شاید این باشد که در هر نوبت، بیشترین آسیب را به دشمن وارد کرده و موقعیتهای خود را به سادگی هدر ندهید.
برای بهتر شدن در اورجینال سین 2، باید ساعتها وقت صرف کنید و جزئیات زیادی را یاد بگیرید. همچنین استفاده از قابلیتها و قدرتهای هر کدام از شخصیتها، اهمیت ویژهای دارد. بازی Divinity: Original Sin II در بخش داستانی هم فوقالعاده است و میتوانید آن را علاوه بر رایانههای شخصی، بر روی ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 نیز تجربه کنید.
– بازی The Witcher 3: Wild Hunt
مجموعهی «ویچر» نیازی به معرفی ندارد و هر بازیدوستی باید این سهگانهی استثنائی را تجربه کند. دو قسمت اول عالی هستند اما قسمت سوم یک پروژهی جاهطلبانه بود که در نهایت به یک اثر جاودانه تبدیل شد. همه چیز در این بازی، بالاترین کیفیت را دارد، از گیم پلی، مبارزات و گرافیک تا داستان، شخصیتها، موسیقی و غیره.
بازی The Witcher 3: Wild Hunt در سال 2015 برای رایانههای شخصی، ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 منتشر شد و توانست اکثر جوایز بهترین بازی سال را کسب کند. فروش 28 میلیون نسخه از این بازی نشان میدهد که تا چه اندازه موفق بوده است. با گذشت 6 سال، هنوز هم گرافیک و جزئیات این بازی باورکردنی نیست و هیچ فهرستی از بهترین عناوین تاریخ، بدون آن کامل نمیشود.
– بازی The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition
پس از موفقیتهای کمنظیر بازی «الدر اسکورولز 4» (Oblivion)، طرفداران بیصبرانه در انتظار انتشار نسخهی بعدی بودند. این بازی هیچکس را ناامید نکرد و خیلی زود به یک پدیدهی جهانی تبدیل شد. کمتر گیمری وجود دارد که نام بازی «اسکایریم» را نشنیده باشد یا حداقل یک بار آن را تجربه نکرده باشد. اسکایریم از آن آثاری است که ارزش تکرار بالایی دارد و حتی پس از صدها ساعت بازی کردن، باز هم جذابیتهای خود را حفظ میکند.
بازی Skyrim در سال 2011 برای کنسولهای ایکس باکس 360، پلی استیشن 3 و رایانههای شخصی منتشر شد. یک نسخه بازسازی شده نیز در سال 2016 به کنسولهای ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 آمد. نسخهی واقعیت مجازی و نینتندو سوییچ بازی نیز در سال 2017 عرضه شد. این بازی به شکلی طراحی شده که ماموریتهای آن هرگز تمام نمیشود، در نتیجه میتوان آن را یکی از بهترین بازی های آفلاین کامپیوتری در نظر گرفت که در اوقات بیکاری میتوانید به سراغاش بروید.
– بازی Dead Cells
عناوین مستقل در چند سال اخیر به اوج محبوبیت رسیدهاند و بازی «دد سِلز» هم یکی از آثاری است که توانسته نظر علاقهمندان به بازیهای ویدیویی را جلب کند. در این بازی روگ لایک، اگر کشته شوید، همهی چیزهایی که به دست آوردهاید را به راحتی از دست خواهید داد، در نتیجه باید هوشیار و کماشتباه باشید.
هدف شما این است که از قلعه فرار کنید و هر کدام از سیاه چالهای پرچالش بازی را با موفقیت پشت سر بگذارید. البته سازندگان آن قدر هم بیرحم نیستند؛ قادر هستید تا مهارتهای شخصیت خود را ارتقا دهید و این مسئله کمک میکند تا مراحل را پشت سر بگذارید. بازی Dead Cells از نظر طراحی مراحل، از ساختار غیرخطی بهره میبرد و مسیرهای مختلفی برای رسیدن به مقصد وجود دارد. این بازی شاید سخت باشد اما همزمان، لذتبخش است.
کدام یک از عناوین فهرست بهترین بازی های آفلاین کامپیوتری را تجربه کردهاید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.