ابرخودرو برقی آرش AFX برای رقابت با ریمک نورا در راه است. در ادامه با مشخصات و امکانات این ابرخودرو الکتریکی آشنا خواهیم شد.
شرکت خودروسازی آرش در سال 1999 میلادی با مدیریت آرش فربد وارد صنعت خودرو شد و تا به امروز توانست چند سوپر اسپرت سبک وزن نظیر مدلهای AF8 و AF10 را به تولید برساند. این سوپراسپرتها دارای ساختار موتور وسط بوده و به همراه موتور 7 لیتر شورولت به شکل محدود تولید و به بازار عرضه شدند. این شرکت خودروسازی به تازگی برای رقابت با ریمک نورا از ابرخودرو برقی آرش AFX پردهبرداری کرد.
مشخصات ابرخودرو برقی آرش AFX
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از ابرخودرو برقی آرش AFX در دست نیست، اما تصاویر منتشر شده از آن نشان میدهند که این ابرخودرو به هنسی ونوم F5 شباهت دارد. در نمای جلو این خودرو شاهد چراغهای چهارگوش با شکافی بزرگ در میانه بدنه هستیم. در انتهای سقف نیز بال عمودی شبیه به مدلهای طراحی شده برای مرسدس AMG وان به چشم میخورند.
محصول جدید خودروسازی آرش از لحاظ آیرودینامیک یک ابرخوردو پیشرفته محسوب میشود. طراحان برای ایجاد خمیدگی روی چرخها و گلگیرها ظرافت خاصی را به کار بردند و شکافهای هدایت هوا در دو طرف بدنه نیز جذابیت خاصی را در این خودرو به وجود آورده است. البته این ترفندهای طراحی را در ابرخودرو استون مارتین والکری و پورشه 918 نیز دیده بودیم.
در حال حاضر شرکت خودروسازی آرش از فضای داخلی این ابرخودرو فقط یک تصویر گرافیکی منتشر کرده که طبق آن میتوان گفت سرنشینان در کابین خودرو به حالت خوابیده قرار خواهند گرفت. داشبورد این خودرو نیز یکپارچه بوده که به داشبورد استفاده شده در لامبورگینی سستو المنتو (Sesto Elemento) شباهت دارد. برای این خودرو به جای آینه بغلهای سنتی از سیستم نمایشگر و دوربین جانبی در نظر گرفته شده است.
گفتنی است شرکت خودروسازی آرش حدود شش سال قبل از ابرخودرو آرش AF10 با موتور هیبریدی پردهبرداری کرد، اما این خودرو تاکنون تولید نشده است. این ابرخودرو به یک موتور سوپرشارژ 6.2 لیتری V8 و 4 موتور الکتریکی مجهز بود که میتوانست قدرتی برابر با 2080 اسب بخار را به تولید برساند.