اگرچه واردات خودرو ممنوع است، اما قبل از این ممنوعیت چندین ماشین سوپرلوکس وارد کشور شد. در ادامه به گران قیمت ترین ماشین های پلاک ملی میپردازیم.
گران ترین خودروهای بازار ایران کداماند؟ در این مطلب قصد داریم نگاهی به گران ترین خودروهای پلاک ملی که هم اکنون در ایران وجود دارند و بعضا نیز از جمله ماشینهای کمیاب هستند، بیندازیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
قوانینی که در ایران برای پلاک گذاری خودروها وجود دارد، منحصربهفرد و سختگیرانه است و به همین خاطر دیدن خودروهای خاص و بسیار لوکس در بازار ایران و خیابانهای شهرمان پدیدهای نادر و عجیب و غریب است. به هر حال با توجه به این که مدتی است واردات این گونه خودروها به طور کلی ممنوع اعلام شده، ماشینهای لوکس موجود در خیابانهای کاخنشین تهران و دیگر شهرها مربوط به همان دورانی است که واردات آزاد بوده است.
معرفی گران قیمت ترین ماشین های پلاک ملی
البته هر چند که شرایط سختگیرانه باشد باز هم برخی افراد هستند که توانایی دور زدن این قوانین و پلاک گذاری ملی را دارند. آشنایی با این خودروهای لوکس خالی از لطف نیست و میتوان از طراحی خاص و منحصربهفردی که دارند لذت برد و شاید هم روزی قسمت شد و یکی از آنها را خریدید!
اگر بخواهیم نگاهی بیندازیم به «ترینهای» بازار، بیشک ارزان ترینها و گران ترینها همیشه در صدر جدول جستجوی مردم بودهاند. فرقی نمیکند که جزو ثروتمندان جامعه باشید یا اقشار متوسط، چرا که همه ما تمایل زیادی به تماشای این خودروهای لوکس و دلفریب داریم.
از طرف دیگر نه تنها خودروی لوکس افراد ثروتمند، بلکه تمامی حرکات و رفتارهای آنها برای دیگر مردم همواره جذاب بوده است. ما نیز از همین روی بر آن شدیم تا نیم نگاهی به خودروهای گران قیمت بازار بیندازیم و با موجودی خودروهای لوکس بازار آشنا شویم.
مسلما خودروهایی که قرار است در این لیست معرفی شوند، جزو خودروهایی هستند که با تیراژ بسیار محدود وارد بازار شدهاند و هر کسی نیز توانایی خرید آنها را ندارد، زیرا میلیاردها تومان پول بابت آنها باید پرداخت. البته یکی از علل گران بودن این ماشینها، محدودیتهای گمرکی و سپس قوانین داخلی حاکم بر واردات است و هر چه کالایی خاصتر و کمتر باشد، طبیعتا قیمت بالاتری خواهد داشت.
گران ترین خودروهای پلاک ملی
شاید بتوان با کمی دقت و جستجو در اینترنت، چندین خودروی لوکس و گران قیمت را در این لیست گنجاند اما امروز میخواهیم تنها پنج تا از گلهای سرسبد بازار خودروی ایران را برشماریم. این پنج خودرو عبارتند از: فراری 458، مرسدس بنز SLS AMG، پورشه 911 توربو اس، رنجروور ایووک و بنتلی کنتیننتال.
همانطور که میدانید سازوکار قیمت گذاری خودروهای وارداتی حتی زمانی که دلار تا این حد گران نبود و واردات نیز آزاد بود، از اصول خاصی پیروی نمیکرد و گاها با قیمتهایی مواجه میشدیم که سر به فلک کشیده و نامعقول بودند. اکنون که تمامی شرایط به صورت برعکس در حال اتفاق افتادن است باید گفت که قیمتها به صورت نجومی بالا رفتهاند.
مشکل دیگر اینجاست که نمیدانیم این خودروهای لوکس که از قضا تیراژ بسیار محدودی نیز دارند، از کجا و با چه قیمتی و چگونه وارد کشور شدهاند. ما نیز برای این سوالات که مطمئنا ذهن شما را درگیر خود کرده، پاسخ درخوری نداریم.
فراری 458
حتما شما هم به دنبال گران ترین خودرو هستید و نه گران ترینها! حتی زمانی که میخواهیم از پنج خودروی گران قیمت نام ببریم، باز هم دنبال این هستیم که گران ترین آنها را پیدا کنیم. فراری 458 به نظر میرسد در شرایط فعلی، گران ترین خودروی پلاک ملی باشد. شاید در طول چند سالی که توی خیابانها قدم میزنید، به ندرت بتوانید یکی از این عروسکها را ببینید.
نمیتوان به طور مشخص روی این خودرو قیمت گذاشت و همانگونه که گفتیم، شاید در یک روز چند صد میلیون تومان قیمت آنها بالا و پایین شود. اما میتوانیم با دقتی زیاد بگوییم که فراری 458 گران ترین خودروی بازار ایران است.
پیشرانه این خودرو فراری 4.5 لیتری 8 سیلندری و آرایش خورجینی آن و نامگذاری این خودرو حکایت از همین پیشرانه قدرتمند دارد. این موتور توان تولید قدرت 562 اسب بخار و گشتاور 540 نیوتنمتر را دارد. تکنولوژی که در ساخت این خودرو به کار رفته، همان سیستم انتقال قدرت فرمول یک است و میتواند قدرت موتور را به کمک جعبه دنده 7 سرعته به چرخها منتقل کند.
جنس سقف این خودروی سوپرلوکس از آلومینیوم خالص است و اگر بخواهید آن را باز و بسته کنید، تنها به 14 ثانیه زمان نیاز خواهید داشت. تولید فراری 458 مربوط به سالهای 2009 تا 2015 میشود و پس از آن که 13 تا 15 هزار دستگاه از این ماشین تولید شد، نهایتا فراری 488 جایگزین آن گردید.
شاید عجیب باشد ولی مالکی که این خودرو را وارد کشور کرد، قوانین موجود در حوزه واردات را به طور صریح نقض کرد و رئیس جمهور وقت کشور با درخواست واردات 3 خودرو از این مدل موافقت کرده بود. البته با ورود اولین مدل از فراری 458 به بازار ایران، موجی از انتقادات و بازخوردهای منفی به وجود آمد و باعث شد تا دو مدل دیگر در انتظار مجوز، پشت درهای بسته گمرک بمانند.
این سوپرلوکس ایتالیایی برای اولین بار در نمایشگاه فرانکفورت آلمان که در سال 2009 برگزار شده بود، رونمایی شد. شتاب صفر تا صد این خودرو به طرز شگفتانگیزی در 3 ثانیه انجام خواهد شد. قیمت این خودرو هم اکنون 250 هزار دلار است و در زمان رونمایی وارث خلف فراری اف 430 بود. وزن آن 1340 کیلوگرم است و جعبه دنده 7 سرعته آن به شما کمک خواهد کرد تا سرعت 340 کیلومتر بر ساعتی را تجربه کنید.
بنتلی کانتیننتال جی تی
پس از این که فراری 458 وارد بازار شد و خودرویی بی رقیب لقب گرفت، بنتلی کانتیننتال جی تی در بهار 93 با رنگی منحصربهفرد به کشور وارد شد. این گونه شد که بنتلی نیز با یک دستگاه خودرو در بازار ایران بیهمتا شد و در فهرست گران ترینها قرار گرفت. جالب اینجاست که بنتلی تاکنون به هیچ وجه در بازار خودرویی ایران حضور نداشته و این که یک خودروی گران قیمت از آن پس از این همه سال وارد کشور شده از عجایب ایران است.
حالا شاید بتوانیم علاوه بر فراری 458، یک دستگاه از این خودروی سوپرلوکس را در خیابانها ببینیم و به آن خیره شویم. بنتلی در زمره خودروهای کوپه قرار میگیرد و پیشرانه آن قدرت 500 اسب بخاری و گشتاور 660 نیوتنمتری را تولید خواهد کرد. این خودرو به لحاظ شتاب، یک درجه از فراری پایینتر است و صفر تا صد کیلومتر بر ساعتش در 4.8 ثانیه پر میشود. میتوان با بنتلی کانتیننتال جی تی تا سرعت 305 کیلومتر بر ساعت راند.
بر خلاف فراری که از جعبه دنده 7 سرعته برخوردار بود، بنتلی از یک جعبه دنده 8 سرعته بهرهمند شده که ساخت شرکت آلمانی ZF است. شاید بتوان یک نسخه کارکرده از این خودرو را با قیمت 80 تا 110 هزار دلار خرید. همانطور که پیشتر نیز گفتیم، تعیین قیمت برای این خودرو میسر نیست، زیرا نمیتوان عدد دلاری آن را ضرب در قیمت روز دلار در ایران کرد و عدد خاصی گفت.
پورشه 911 توربو اس
اگرچه خودروها پورشه در ایران وجود دارد و ماشینهای گران قیمتی نیز به شمار میروند، اما گران ترین نسخه، پورشه 911 توربو اس است و هم اکنون این خودرو نیز در ایران وجود دارد. علت ممنوعیت واردات این خودرو، محدودیت در حجم موتور آن است. در کل دولت به خودروهایی که بالای 2500 سی سی هستند، مجوز ورود نمیدهد.
این ماشین سوپرلوکس دو سال در گمرک ایران متوقف بود تا این که توانست پلاک ملی را دریافت کند. مسلم است که قیمت این خودرو میلیاردها تومان خواهد بود. برخی از منابع خودرویی مدعیاند که این اسپرت سوپرلوکس توانایی پر کردن صفر تا صد کیلومترش را تنها در 2.6 ثانیه دارد و برخی نیز عدد آن را 2.9 ثانیه ذکر کردهاند. در هر حالت چه اولی درست باشد و چه دومی، پورشه 911 توربو اس در این خصوص بینظیر است.
از طرفی با این خودروی گران قیمت میتوان حداکثر سرعت 318 کیلومتر بر ساعت را تجربه کرد. نسخه موجود در ایران نه اما مدلهای جدیدتر این خودرو هم اکنون قابلیتهای جدیدی همچون سیستم چهار چرخ فرمانپذیر و آیرودینامیک فعال دارند تا بتوانند نهایت لذت را در جاده به سرنشینان منتقل کنند.
مرسدس بنز SLS AMG
بر خلاف سه خودروی قبلی که تنها یک مدل از آنها در بازار ایران موجود است، مرسدس بنز اس ال اس توانسته 5 دستگاه را به خود اختصاص دهد و از این نظر در جایگاه اول بایستد. این 5 خودرو موفق به دریافت پلاک ملی شدهاند و البته همه آنها شبیه به هم نیستند.
یکی از این خودروها متعلق به سال 2011 و قرمزرنگ، دیگری سفیدرنگ و مدل 2015 و نهایتا دو تای دیگر مدل های پایه این سوپرلوکس گران قیمت محسوب میشوند و در رنگهای زرد و سفید حضور دارند. تا اینجای کار 4 خودروی مرسدس بنز SLS AMG را نام بردیم و اما آخرین خودرو از این گروه، نسخه فاینال ادیشن است که در بین این پنج تا لوکس ترین خودرو محسوب میشود، زیرا بدنه مات دارد و کاپوت آن نیز از فیبر کربن ساخته شده است. در کل 350 دستگاه از این خودرو در جهان تولید شده که یک مورد آن در ایران موفق به دریافت پلاک ملی شد.
شاید بد نباشد بدانید که یکی از این خودروها از قضا مدل بلک سریز زردرنگ آن بوده و حدود 40 میلیارد تومان قیمت گذاری شده است. پیشرانه این خودرو 6.2 لیتری با 8 سیلندر است و توان تولید قدرت 622 اسب بخار را دارد.
وظیفه انتقال قدرت به چرخهای عقب را جعبه دنده 7 سرعته DCT بر عهده دارد و میتوان حداکثر سرعت آن را 316 کیلومتر بر ساعت دانست. این خودروی گران قیمت همچنین در 3.6 ثانیه از صفر به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.
رنجروور ایوک
از دیگر خودروهای لوکس و گران قیمت که شانس تماشای آن در بازار خودروهای داخلی نزدیک به صفر است، رنجروور ایوک میباشد. این خودرو برای رقابت با پورشه ماکان وارد کشور شد، اما پس از این که به صورت خیلی محدود به بازار آمد، به علت قیمت بسیار بالایی که داشت عملا رقابتی به وجود نیاورد.
در ایران خودروهای رنجروور زیادی وجود دارند که پلاک ملی شدهاند، اما ایوک سد محدودیتها را در هم شکسته و رکورد سایر برادرانش را در این زمینه زده است. در واقع این خودرو نیز مانند پورشه 911 اس به علت محدودیت خودروهای بالای 2500 سی سی نمیبایست وارد بازار میشد، اما توانست مجوز واردات بگیرد.
اولین ورود این خودرو به بازارهای جهانی در سال 2011 بود و انگلیسیها میخواستند محصولی را به بازار تزریق کنند که قیمت مناسبتری داشته باشد و بتواند سهمی هرچند اندک از بازار شاسی بلندهای لوکس را تصاحب کند.
طراحی، یکی از مهمترین و بهترین جنبههای ایووک محسوب میشود؛ زیرا لندروور طی این سالها تغییری در چهره خشن و جذاب آن نداده است و حتی زمانی که در سال 2016 مدل بهروزرسانی شده ایووک را روانه بازار کرد، شاهد تغییرات خاصی نبودیم. همانطور که گفتیم رنجروور ایووک توانسته مجوز ورود بیش از یک دستگاه را اخذ کند و خبر خوش این است که در میان این خودروها، شاهد حضور مدل کانورتیبل یا کروک آن نیز هستیم. شاید بتوان قیمت تقریبی این خودروی گران را بین 7 تا 10 میلیارد تومان تخمین زد.
گران ترین خودروهای ایران در تعداد بالاتر
از فهرست گران قیمت های پلاک ملی که بگذریم، به خودروهای لوکس و گرانی میرسیم که هم اکنون در تیراژ بالاتری در حال خرید و فروش هستند. بازار این خودروها پررونقتر از پنج خودروی سوپرلوکس قبلی است و تعداد آنها نیز بیشتر است. از جمله خودروسازانی که محصولات گران و لوکس آنها در کشور حضور دارند، میتوان به مرسدس بنز، مازراتی، بی ام و و پورشه اشاره کرد.
مرسدس بنز اس 500
خودروهای مرسدس بنز همواره از جمله لوکس ترین و گران ترین خودروهایی بودهاند که در ایران حضور داشتهاند. بنز اس 500 نیز یکی از نمایندگان محبوب این کمپانی است که در سال 2014 راهی بازار شد و در دسته گران قیمت ترین ماشین های پلاک ملی قرار گرفت. مزیت بنز S500 در برخورداری از پیشرفتهترین فناوریهای روز دنیا است.
پیشرانه این ماشین توربوشارژ 4.7 لیتری با 8 سیلندر است و میتواند قدرت 455 اسب بخار و گشتاور 700 نیوتنمتر را تولید کند و این نیروی تولیدی را با کمک جعبه دنده 7 سرعتهای که دارد به چرخها انتقال دهد. وزن سبک این خودرو به خاطر متریالی است که در آن به کار رفته است. وزن سبک به همراه پیشرانه دوقلوی توربوشارژ، بنز S500 را آماده رقابتی سخت میکند و شتاب صفر تا صد آن را به 4.8 ثانیه میرساند.
بیشک میتوان این خودروی لوکس را محبوبترین بنزی دانست که در کشور ما حضور دارد. برخی از امکانات و مشخصات آن به این شرح است: برخورداری از سیستم تعلیق پیشرفته که توانایی اسکن سطح جاده را دارد و سیستم ایمنی کامل و طراحی لوکس و بدون عیب و ایرادی که حس خوبی را به سرنشینان منتقل میکند.
مرسدس بنزهای اس 500 موجود در بازار اغلب دست دوم هستند و یافتن مدل صفر کیلومتر آن غیر ممکن نیست، اما کار بسیار دشواری خواهد بود. مدلهای 2007 تا 2010 این ماشین را میتوان با قیمت حدود 600 میلیون تا یک میلیارد تومان خریداری کرد. البته نباید انتظار چندانی از این مدلها داشت و اگر دنبال حداکثر امکانات و مشخصات هستید باید مدلهای 2012 تا 2014 را خریداری کنید و قیمت اینها تا 7 میلیارد و 500 میلیون تومان نیز میرسد.
مرسدس بنز اس ال 500
از دیگر محبوبهای بازار خودروهای لوکس میتوان به مرسدس بنز اس ال 500 اشاره کرد. این خودرو که موفق به ایجاد یک انقلاب در طراحی ظاهری شده، جزو لوکس ترین و گران ترین خودروهای حال حاضر بازار ایران است. طراحی فضای داخلی و حتی خارجی این خودرو بیعیب و نقص است.
اگرچه نمونههای فراوانی از این خودرو در کشور وجود ندارد، اما همان تعداد کم زینتبخش خودروهای گران قیمت هستند. مرسدس بنز SL500 دارای پیشرانهای قوی و توربو است که حجم 4.7 لیتری دارد و میتواند 429 اسب بخار قدرت تولید کند. شتاب صفر تا صد این خودرو نسبت به بنز اس 500 بهتر ارزیابی شده و 4.5 ثانیه است.
مازراتی گیبلی
در بازار خودروهای داخلی که هیچ، اما بازار خودروهای وارداتی گلهای سرسبد زیادی دارد که یکی از آنها برند مازراتی است. از زمانی که پای محصولات این خودروساز به کشور ما باز شده میتوان گفت مازراتی نماینده اشرافیت و ثروتمندی بوده است. مدت نسبتا زیادی است که این برند به بازار پرتنش خودروهای ایرانی راه پیدا کرده است.
مازراتی گیبلی همچون اسم خود بامسما است. گیبلی نوعی باد در آفریقای جنوبی است که وزش تندی دارد و به نظر میرسد سازندگان این خودرو برای سدان جذاب و خوشمنظره خود، بهترین نامگذاری ممکن را انجام دادهاند. مازراتی در ساخت و تولید خودروهای سوپر لوکس خود از بهترین متریال استفاده میکند.
در تمامی مدلهای مختلف خودروهای مازراتی میتوان دو مولفه مهم و پررنگ طراحی بیعیب و نقص کابین و فضای بیرونی را دید. این خودروی پیشرو و اسپرت دارای یک پیشرانه 3 لیتری و 6 سیلندر و مجهز به 24 سوپاپ است. حداکثر خروجی این پیشرانه 326 اسب بخار و گشتاور آن 500 نیوتنمتر است.
با مازراتی گیبلی میتوان در عرض 4.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت رسید و نهایت سرعتی که دارد 263 کیلومتر بر ساعت خواهد بود. القاب یکی از لوکس ترین خودروهای ایران و گران ترین آنها، شایسته نام و نشان این سدان جذاب است.
بی ام و i8
تا اینجای کار نام و نشانی از خودروهای بی ام و در بین گران قیمت ترین ماشین های پلاک ملی نبود و اگر تا پایان کار اسمی از این خودروها نمیبردیم، بیشک لیست ناقصی ارائه داده بودیم. از دیگر خودروهای لوکس و گران بازار ملی، بی ام و i8 است که خودرویی هنجارشکن از برندی آلمانی به شمار میرود. اگر به این خودرو نگاهی بیندازید، آنچه در وهله اول شما را شیفته خود میسازد، طراحی ایرودینامیکی این خودرو است که بارزترین ویژگی آن محسوب میشود.
سیستم هیبریدی این خودروی سوپراسپرت مجهز به پیشرانهای 1.5 لیتری با 3 سیلندر است که اجزای موتور الکتریکی آن را تشکیل میدهند. حداکثر توان خروجی بی ام و آی 8 حدود 365 اسب بخار است و در عرض 4.4 ثانیه میتواند از صفر به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد.
از جمله نقاط قوت این خودرو میتوان به مصرف سوخت بهینه و پایین آن اشاره کرد که از مزایای سیستم هیبریدیاش است. شماری از این خودروی سوپرلوکس به واسطه گروه خودروسازی پرشیا خودرو و تعدادی نیز توسط واردکنندگان آزاد وارد کشور شده و آنچه بررسیهای ما نشان میدهد، قیمت مدل صفر کیلومتر این خودرو تا 9 میلیارد تومان خواهد بود.
مازراتی گرن کابریو
مازراتی بعدی که قرار است زینتبخش فهرست گران قیمتهای بازار ایران باشد، مازراتی گرن کابریو است که میتوان آن را زیباترین خودروی لوکس کشور دانست. این خودروی کوپه قادر به رقابت با سردمداران بازارهای جهانی است و نمیتوان ایرادی بر آن وارد کرد. تعبیه تمامی قطعات و امکانات و آپشنها در جای درست خود از جمله بهترین اقداماتی است که کمپانی مازراتی به آن پرداخته است.
مشخصات فنی این خودرو شامل یک پیشرانه 4.7 لیتری با 8 سیلندر است که به 32 سوپاپ مجهز شده و میتواند قدرت 460 اسب بخار را تولید کند. مازراتی گرن کابریو میتواند تنها در 4.9 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد. نهایت سرعت آن 289 کیلومتر بر ساعت است و در هر صد کیلومتر 12 لیتر سوخت مصرف میکند.
پورشه ماکان
اگر توجه کرده باشید، از جمله خودروهایی که در مدلهای مختلف در ایران حضور دارند و محبوب به شمار میروند، پورشه است. این خودرو که از فعالیت آن سالها میگذرد، توانسته سهم نسبتا زیادی در بازار داخلی ما داشته باشد. در واقع علاوه بر ثروتمندان که غالب آنها پورشهسوار هستند، عموم مردم نیز تصور میکنند که پورشه گران ترین نوع خودروی بازار است.
در میان تمامی پورشههایی که در بازار وجود دارد، پورشه ماکان محبوبیت بیشتری دارد و در دو مدل پایه اس و توربوشارژ راهی بازار شده است. این دو مدل در نوع پیشرانه خود با یکدیگر تفاوت دارند، اما در کل هر دو به یک اندازه محبوب هستند، زیرا امکانات و مشخصات دیگر آنها یکسان است؛ البته به علت همان یک تفاوت قیمت این دو مدل بسیار تفاوت دارد.
در میان کراس اوورهایی که در بازار ایران وجود دارند، یکی از بهترینها همین پورشه ماکان است، زیرا به سیستم تعلیق و سیستم چهار چرخ محرک مجهز شده و در بخش فرمان نیز عملکرد سریع و خوبی دارد. مدل پایه این خودروی گران قیمت مجهز به پیشرانه 3 لیتری خورجینی است و میتواند حداکثر قدرت 340 اسب بخار و گشتاور 460 نیوتنمتر را تولید کند. مجموع قوای محرکه این پورشه توسط جعبه دنده 7 سرعته به چهار چرخ آن انتقال داده میشود.
در زمینه شتاب صفر تا صدی نمیتوان گفت عملکرد چندان خوبی را شاهد هستیم، زیرا دیگر خودروهای این فهرست ما را پر توقع ساخته، اما در کل پورشه ماکان میتواند در عرض 6.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد. اما در مدل توربو و گران قیمتتر این خودروی کراس اوور شاهد حضور پیشرانه 6.3 لیتری هستیم که پتانسیل تولید حداکثر قدرت 400 اسب بخار و گشتاور 550 نیوتنمتر را دارد.
شتاب صفر تا صد این نسخه به علت برخورداری از پیشرانه قویتر و توربو، 4.4 ثانیه است و همین باعث شده تا پورشه ماکان توربو، ملقب به سریع ترین کراس اوور بازار شود. در بخش سیستم جعبه دنده تفاوتی میان مدل پایه و توربو دیده نمیشود و در پایان قیمت مدل 2018 این خودرو طبق آنچه دادههای بازار میگوید، 7 میلیارد تومان است.
بی ام و سری 7 مدل 730li
سال 2017 زمان ورود مجدد این سری از خودروهای جذاب به کشور بود. بی ام و سری هفت از جمله گران قیمت ترین ماشین های پلاک ملی به شمار میرود که در دو مدل فول سایز و لوکس روانه بازار ایران شده است. البته یکی از دلایل موفقیت این خودروی لوکس در بازار ایران، استقبال گرم ثروتمندان از آن بوده است.
مزیت این خودرو در طراحی آن است. افرادی که حس ریاست و قدرت دارند با این سدان جذاب و تهاجمی لذت بیشتری خواهند برد و علت محبوبیت آن نیز همین است. در یک عبارت کوتاه میتوان گفت که بی ام و سری 7 آپشنال و بینقص است. متریالی که در ساخت این خودرو به کار رفته بینظیر و در بالاترین مقیاسهای استانداردی قرار دارد و از طرف دیگر فرمانپذیری آن راحت است.
پیشرانه مجهز این خودرو توان تولید 258 اسب بخار قدرت و 400 نیوتنمتر گشتاور را دارد و شتاب صفر تا صد آن 6.3 ثانیه است. قیمت این خودرو در بازار از 8 تا 10 میلیارد متغیر است و فاکتورهای بسیاری مانند سال ساخت و تیپ خودرو در این قیمت دخالت دارند.
کمیاب ترین ماشین های ایرانی
لیستی که در بالا آورده شد، شامل بخشی از خودروهای لوکس و گران قیمتی بودند که اکثر آنها قیمتشان بالای 7 میلیارد تومان بود. البته باز هم لازم است بگوییم قیمتهایی که در این مطلب آورده شده به صورت تقریبی است. با این حال میتوان به این فهرست چندین خودروی دیگر نیز افزود: مازراتی گرن توریسمو اس، مرسدس بنز اس 600 میباخ، پورشه کیمن، پورشه باکستر و پورشه کاین.
گران ترین خودروی داخلی کدام است؟
تا اینجای مطلب به خودروهای لوکس و گران قیمتی پرداختیم که وارداتی بودند و نمونههای صفر کیلومتر آن یا هم اکنون در کشور وجود ندارد یا خرید آنها بسیار دشوار است، زیرا تیراژ آنها بسیار محدود بوده است. در این بخش از مطلب قصد داریم به گران ترین خودروی داخلی بپردازیم. طبیعی است که قیمتها به طرز شگفتانگیزی پایین میآید، ولی باز هم برای خیلیها گران محسوب میشوند.
در این قسمت تنها یک خودرو را میتوانیم به عنوان خودروی لوکس و گران قیمت داخلی معرفی کنیم و آن دنا پلاس توربوشارژ است. این خودرو در مقایسه با سایر تولیدات ملی لوکس و گران محسوب میشود و آپشنهای بیشتر و امکانات رفاهی بیشتری دارد. البته آپشنال بودن این خودروها در قیاس با فهرست بالا آپشن محسوب نمیشوند.
خودروهای دست دوم گران قیمت بازار ایران
برای این که بخواهیم لیست خودروهای لوکس و گران قیمت بازار داخلی را معرفی کنیم باید آنها را به دو دسته خودروهای گران قیمت دست دوم و خودروهای گران قیمت نو تقسیم کرد. در این لیست تلاش بر این بوده معیار گران قیمت بودن را بالای 3 میلیارد تومان در نظر بگیریم و از نام بردن خودروهایی که کمتر از این مقدار قیمت گذاری شدهاند اجتناب کردهایم.
نام خودرو | مدل | قیمت (تومان) |
فولکس واگن تیگوان | 2018 | 3.150.000.000 |
لوتوس الیزه | 2016 | 3.300.000.000 |
بی ام و ایکس 3 | 2016 | 3.380.000.000 |
لکسوس ان ایکس | 2017 | 3.600.000.000 |
مرسدس بنز کلاس ای | 2015 | 3.800.000.000 |
پرادو دو در | 2013 | 3.800.000.000 |
مرسدس بنز کلاس سی ال اس | 2012 | 3.950.000.000 |
تویوتا لندکروزر | 2010 | 4.150.000.000 |
پورشه کاین | 2012 | 4.200.000.000 |
کیا سورنتو | 2018 | 4.300.000.000 |
مرسدس بنز کلاس ای | 2016 | 4.580.000.000 |
بی ام و ایکس 4 | 2017 | 4.600.000.000 |
لکسوس ان ایکس هیبرید | 2017 | 4.650.000.000 |
ولوو ایکس سی 90 | 2017 | 4.800.000.000 |
پورشه پانامرا | 2012 | 4.800.000.000 |
بی ام و سری 5 | 2017 | 5.475.000.000 |
تویوتا لندکروزر | 2013 | 6.600.000.000 |
پورشه ماکان | 2017 | 6.800.000.000 |
ولوو ایکس سی 90 | 2017 | 6.900.000.000 |
پرادو چهار در | 2013 | 6.900.000.000 |
پورشه باکستر | 2017 | 7.000.000.000 |
بی ام و سری 7 | 2017 | 7.000.000.000 |
ولوو ایکس سی 90 | 2017 | 9.300.000.000 |
خودروهای نو گران قیمت بازار ایران
در این قسمت قصد بررسی خودروهایی را داریم که بالای یک میلیارد تومان قیمت دارند و توسط خودروسازان داخلی مونتاژ شده یا وارد شدهاند. قیمت ها مربوط به دی و بهمن 1400 است و ممکن است در حال حاضر متفاوت باشد. نظر شما درباره گران قیمت ترین ماشین های پلاک ملی چیست؟
نام خودرو | تیپ | مدل | قیمت (تومان) |
مرسدس بنز کلاس ای | فول ۲۰۰ | 2017 | 6.720.000.000 |
بورگوارد BX7 | آلتیمیت | 2018 | 1.740.000.000 |
بی ام و X4 | 28 فول | 2017 | 5.800.000.000 |
بی ام و سری ۱ | Executive 1201 | 2018 | 2.450.000.000 |
بی ام و سری ۱ | 125i | 2018 | 2.950.000.000 |
بی ام و سری ۳ | 330i پرفورمنس | 2018 | 3.900.000.000 |
بی ام و سری ۵ | 530i پرفکشن | 2018 | 6.400.000.000 |
بی ام و سری ۵ | 530i ویژن اسپرت | 2018 | 5.700.000.000 |
بی ام و سری ۷ | 730li Sensation | 2018 | 9.500.000.000 |
بی ام و سری ۷ | 730li Master Class | 2017 | 7.600.000.000 |
بی ام و سری i | I8 | 2016 | 11.200.000.000 |
پورشه ماکان | – | 2018 | 7.850.000.000 |
تویوتا CHR | بنزینی دو دیفرانسیل استایل | 2018 | 2.500.000.000 |
تویوتا CHR | بنزینی تک دیفرانسیل لانژ | 2018 | 2.090.000.000 |
تویوتا CHR | بنزینی دو دیفرانسیل لانژ | 2018 | 2.230.000.000 |
تویوتا CHR | بنزینی تک دیفرانسیل استایل | 2018 | 2.280.000.000 |
تویوتا CHR | هیبرید لانژ | 2018 | 2.230.000.000 |
تویوتا CHR هیبریدی | استایل | 2018 | 2.400.000.000 |
تویوتا راو ۴ | فول عمان | 2018 | 3.100.000.000 |
تویوتا راو ۴ | فول امارات | 2018 | 2.950.000.000 |
تویوتا هایلوکس | دو کابین دندهای شاسی بلند | 2020 | 3.800.000.000 |
دامای ایکس ۷ | اتوماتیک | 2018 | 1.280.000.000 |
دیگنیتی | اتوماتیک | 1400 | 1.195.000.000 |
رنو تلیسمان | E3 | 2018 | 2.030.000.000 |
رنو داستر | SE دو دیفرانسیل | 2018 | 997.000.000 |
رنو کولیوس | فول | 2018 | 2.450.000.000 |
سانگ یانگ تیوولی | آرمور | 2018 | 1.170.000.000 |
سانگ یانگ تیوولی | مونتاژ فایتر | 1400 | 1.280.000.000 |
سانگ یانگ تیوولی | مونتاژ اسپشیال | 1400 | 1.380.000.000 |
سانگ یانگ تیوولی | مونتاژ سولار | 1400 | 1.080.000.000 |
سانگ یانگ تیوولی | مونتاژ سولار | 1399 | 1.000.000.000 |
سانگ یانگ تیوولی | مونتاژ آرمور | 1399 | 975.000.000 |
سانگ یانگ رکستون | G4 | 2018 | 2.650.000.000 |
سانگ یانگ رکستون | مونتاژ آرمور | 1400 | 3.520.000.000 |
سانگ یانگ نیو کوراندو | پرمیوم پلاس | 2018 | 1.610.000.000 |
سراتو سایپا | 2000 اتوماتیک آپشنال | 1398 | 1.040.000.000 |
سیتروئن C3 | فول | 1398 | 1.060.000.000 |
فوتون ساوانا اتوماتیک | – | 1399 | 1.040.000.000 |
فولکس واگن پاسات | فول | 2018 | 2.550.000.000 |
فولکس واگن تیگوان | فول | 2018 | 3.150.000.000 |
فولکس واگن گلف GTI | فول | 2018 | 2.200.000.000 |
K7 | اتوماتیک کرمان موتور | 1400 | 1.440.000.000 |
کوپا T210 | فلگشیپ فیس جدید | 1399 | 1.110.000.000 |
کیا اپتیما هیبرید | JF | 2018 | 2.240.000.000 |
کیا اسپورتیج | فول | 2018 | 2.450.000.000 |
کیا سراتو | فول اتوماتیک میدفیس | 2018 | 1.520.000.000 |
کیا سورنتو | فول میدفیس | 2018 | 4.100.000.000 |
فیدلیتی پرایم | 5 نفره | 1400 | 1.070.000.000 |
فیدلیتی پرایم | 7 نفره | 1400 | 1.95.000.000 |
لکسوس RX 200 | توربو لاکچری نیمه فول | 2018 | 7.050.000.000 |
لکسوس RX 200 | توربو اف اسپرت فول | 2018 | 7.650.000.000 |
لکسوس RX 200 | توربو لاکچری فول | 2018 | 7.350.000.000 |
چری تیگو ۷ | IE جدید | 1400 | 1.065.000.000 |
چری تیگو ۷ | IE جدید | 1399 | 995.000.000 |
مزدا ۳ جدید | تیپ 4 | 1398 | 1.270.000.000 |
میتسوبیشی ASX | تیپ 4 فول | 2018 | 1.680.000.000 |
میتسوبیشی اوتلندر | تیپ 5 هفت نفره فیس لیفت | 2018 | 2.280.000.000 |
میتسوبیشی اوتلندر | تیپ 5 هفت نفره فیس لیفت | 2018 | 2.300.000.000 |
میتسوبیشی اوتلندر | هیبرید PHEV | 2018 | 2.840.000.000 |
میتسوبیشی لنسر | تیپ 4 فول | 2018 | 1.150.000.000 |
مینی کوپر | 5 در | 2018 | 2.300.000.000 |
نیسان ایکس تریل | فول شرکتی | 2018 | 2.800.000.000 |
نیسان جوک | پلاتینیوم شرکتی | 2017 | 1.435.000.000 |
هن تنگ X7 مونتاژ | – | 1399 | 1.070.000.000 |
هیوندای آزرا | فول شرکتی | 2019 | 3.040.000.000 |
هیوندای النترا | فول وارداتی AD | 2018 | 1.540.000.000 |
هیوندای توسان | فول دو دیفرانسیل | 2018 | 2.200.000.000 |
هیوندای سانتافه | فول دو دیفرانسیل | 2018 | 3.020.000.000 |
هیوندای سانتافه | شرکتی کرمان موتور | 2017 | 2.420.000.000 |
هیوندای سوناتا هیبرید | جی ال اس پلاس پاکرو | 2018 | 2.120.000.000 |
هیوندای سوناتا هیبرید | جی ال اس پاکرو | 2018 | 2.020.000.000 |