مکث موتور کلوت در برابر فوتون تونلند جدید

مکث موتور کلوت در برابر فوتون تونلند جدید؛ مقایسه پیکاپ های چینی بازار ایران

قرار گرفتن مکث موتور کلوت در برابر فوتون تونلند نیوفیس می‌تواند برای دوستداران خودروهای آفرودی جذاب باشد. در ادامه همراه ما باشید.

طی سال‌های اخیر بازار خودروی ایران با پیشرفت‌های خوبی همراه شده است. عمده این پیشرفت‌ها در مونتاژ یا واردات خودروهای کلاس جدید مانند کراس اوورها، شاسی بلندها و وانت پیکاپ‌ها است. طی ماه‌های اخیر دو وانت پیکاپ جدید دو دیفرانسیل وارد بازار کشورمان شده‌اند و این امر نشان دهنده محبوبیت پیکاپ‌ها در ایران است.

در این مطلب قصد داریم به مقایسه دو پیکاپ تازه وارد یعنی فوتون تونلند و مکث موتور کلوت بپردازیم. بیایید ببینیم کدام یک از این وانت‌های جذاب توانایی آفرودی بهتری دارند.

مکث موتور کلوت در برابر فوتون تونلند جدید

یکی از پیکاپ‌های کارآزموده بازار ایران، فوتون تونلند است که سال‌ها پیش وارد بازار شد و توانست محبوبیت خوبی کسب کند. ایران خودرو قصد دارد با عرضه مدل 2019 این خودرو چهره متفاوتی از فوتون تونلند را برای مشتریان پر و پا قرص این پیکاپ را به تصویر بکشد. در آن سوی میدان مقایسه، پیکاپ مکث موتور کلوت هم متولد سال 2015 و نام اصلی آن در چین، فودای لیون اف 22 است.

مقایسه فوتون Tunland با مکث موتور Kalut از لحاظ طراحی ظاهری

فوتون تونلند نیوفیس

از جمله تغییراتی که فوتون تونلند نیوفیس در مدل 2019 خود داشته، طرح چراغ‌های جلو، جلوپنجره، سپر جلو و آینه‌های جانبی بوده است. خوشبختانه نسبت به مدل‌های قبلی این خودرو، نیوفیس ظاهر بهتر و منطقی‌تری به خود گرفته است.

در آن سوی میدان اگر نمای جلوی مکث موتور کلوت را نادیده بگیریم، مابقی بدنه این پیکاپ شباهت زیادی به وانت‌های مشهور و محبوب جهانی نظیر فورد و… دارد. البته این بدان معنا نیست که چینی‌ها عینا به تقلید پرداخته‌اند و اگر خوب دقت کنیم متوجه خواهیم شد که طراحی پیکاپ کلوت اختصاصی‌سازی شده چین است.

مکث موتور کلوت

هر دو خودرو طراحی معقول و رو به راهی دارند و نمی‌توان از هیچ‌کدام ایراد جدی گرفت. بنابراین آن‌طور که از ظواهر امر پیداست، فوتون تونلند فیس لیفت به خاطر حضور مداومی که در بازار ایران داشته ممکن است با اقبال بیشتری مواجه شود. در نمای پشتی هر دو پیکاپ با طراحی ساده و عادی مواجه هستیم، ولی در هر حال نمای پشتی کلوت کمی جزئی‌تر و دلنشین‌تر به نظر می‌رسد.

مهم‌تر از طراحی ظاهری خودرو، طراحی فضای درون خودرو یا همان کابین است، چرا که راننده و سرنشینان خودرو قرار است مسافت‌های طولانی را با آن طی کنند. آن طور که از شواهد پیداست محصولی که ایران خودرو وارد کرده، کابین راحت‌تر و دلچسب‌تری خواهد داشت.

فوتون تونلند نیوفیس

فوتون تونلند هم طراحی مدرن‌تر و زیباتری دارد و هم جنس مواد به کار رفته در آن باکیفیت‌تر از محصول مکث موتور است. یکی از همین طراحی‌های دلنشین، داشبورد فوتون تونلند است که با رویه‌های چرمی تزئین شده و در برابر داشبورد کلوت بیشتر نظر مشتریان را جلب خواهد کرد.

در مجموع کابین داخلی تونلند نیوفیس، بهتر ارزیابی می‌شود و کیفیت و حس بهتری را به خریداران انتقال می‌دهد. از نظر ظرفیت و جادار بودن هر دو وانت پیکاپ گنجایش سه نفر را دارند و سرنشینان ردیف عقب دچار سختی و دشواری نخواهند شد. قسمت حمل بار فوتون تونلند دارای ابعادی معادل 1520-1580-440 میلی‌متر است و قسمت بار مکث موتور کلوت 1575-1610-530 میلی‌متر خواهد بود. در نتیجه در قسمت حمل بار پیکاپ کلوت می‌توان وسایل بیشتری را جای داد.

مکث موتور کلوت

مقایسه مکث موتور کلوت با فوتون تونلند از لحاظ مشخصات فنی

محصول ایران خودرو، فوتون تونلند نیوفیس مجهز به یک موتور 2 لیتری توربوشارژ است که می‌تواند حداکثر 200 اسب بخار قدرت و 300 نیوتن متر گشتاور تولید کند. انتقال قدرت در این وانت پیکاپ توسط گیربکس 5 سرعته دستی به چرخ‌ها منتقل می‌شود. سیستم انتقال قدرت در این خودرو سه حالته است. راننده می‌تواند بنابر انتخاب خود سه وضعیت دو دیفرانسیل سبک عقب، چهار چرخ محرک سبک یا چهار چرخ محرک سنگین را برگزیند.

در آن سوی میدان رقابت شاهد حضور پیکاپ کلوت هستیم. این خودرو مجهز به یک پیشرانه 2.4 لیتری توربوشارژ است و می‌تواند حداکثر 215 اسب بخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور تولید کند. بنابراین چنین مشخصاتی نشان می‌دهد که فوتون تونلند در زمینه قدرت موتور کمی عقب‌تر از وانت کلوت است. وظیفه انتقال قدرت از موتور به چرخ‌ها توسط گیربکس 6 سرعته دستی انجام می‌شود.

مکث موتور کلوت

گفتنی است که وانت پیکاپ همچون رقیب خود قادر است سیستم انتقال قدرت سه حالته دو دیفرانسیل سبک، چهار چرخ محرک سبک و چهار چرخ محرک سنگین را در اختیار راننده قرار دهد. لازم به ذکر است که هر دو خودرو در مسیرهای آفرودی عملکرد خوبی دارند اما آنچه پیکاپ کلوت را متمایز می‌کند، قفل دیفرانسیل آن است. این خودرو به لطف قفل دیفرانسیل عقب مکانیکی در مسیرهای آفرودی و صعب‌العبور بهتر عمل می‌کند و کنترل بیشتری به راننده خواهد داد. کیفیت سواری هر دو وانت پیکاپ قابل قبول است و سیستم تعلیق آنها سعی دارد جلوی کوبش‌های شدید را بگیرد.

در کل نمی‌توان گفت اختلاف فاحشی میان مشخصات فنی این دو محصول وجود دارد، اما با نگاهی دقیق می‌توان دریافت که مکث موتور کلوت مجهز به پیشرانه‌ای قوی‌تر است و مزیت مهم آن برخورداری از قفل دیفرانسیل عقب مکانیکی است. البته بد نیست بدانید پیشرانه 2.4 لیتری کلوت مصرف سوخت بیشتری نیز خواهد داشت.

فوتون تونلند نیوفیس

مقایسه فوتون تونلند با مکث موتور کلوت از نظر امکانات رفاهی

امکانات رفاهی و آپشن‌ها جایی است که برتری نهایی و ضربه آخر را به پیکره هر دو خودرو وارد می‌آورد. محصول مکث موتور امکاناتی افزون بر رقیب خود مانند صندلی راننده با تنظیمات برقی و تهویه مطبوع اتوماتیک دارد. همین دو آپشن اوضاع را به نفع کلوت می‌کند.

البته یکی از امکاناتی که فوتون تونلند نیوفیس دارد که کلوت از آن بی‌بهره است، سیستم کنترل کشش یا هرزگردی آن است. در ادامه امکانات و آپشن‌های هر دو وانت پیکاپ را به طور مجزا می‌شماریم.

مکث موتور کلوت

امکانات مکث موتور کلوت: رول بار با روکش PVC، مه شکن، فرمان با روکش چرمی و کلیدهای کنترل، کروز کنترل، دو عدد کیسه هوا، کنترل پایداری، ترمز ضد قفل ABS ، توزیع نیروی ترمز EBD و ترمز کمکی BAS، آینه‌های جانبی تاشونده به همراه گرمکن، دوربین عقب، GPS، سیستم صوتی با 8 اسپیکر، تنظیم برقی شش حالته صندلی راننده، نمایشگر لمسی 9 اینچی، روکش صندلی چرمی، رینگ‌های آلومینیومی 17 اینچی، تهویه مطبوع اتوماتیک، کلید انتخاب وضعیت سامانه انتقال قدرت و ورود بدون کلید.

امکانات فوتون تونلند نیوفیس: نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی، بلوتوث، پورت usb، چهار بلندگو، رهیاب، اتولایت، دی لایت، روکش صندلی‌های چرمی، رول بار، ترمزهای دیسکی با سیستم ضد قفل abs و ebd، کروز کنترل، سیستم کنترل پایداری ، سیستم کنترل سرعت در سرپایینی، تهویه مطبوع، دو عدد کیسه هوا، مه شکن عقب، حسگر و دوربین عقب، تنظیم برقی آینه‌های جانبی و برق ۱۲ ولت.

سخن پایانی

در نهایت به نقطه پایانی مقایسه مکث موتور کلوت در برابر فوتون تونلند می‌رسیم. از دو خودروی فوتون تونلند نیوفیس و مکث موتور کلوت می‌توان نتیجه گرفت که هر دو وانت‌هایی آفرودر و جذاب هستند. اگر قابلیت‌های فنی و آفرودی بیشتری مد نظرتان است، بد نیست تمرکز خود را روی وانت پیکاپ کلوت بگذارید. از طرف دیگر قیمت کارخانه‌ای خودرو می‌تواند جذابیت بیشتری برای خریداران داشته باشد.

از طرف دیگر بهتر آن است که آگاهانه تصمیم بگیرید و بدانید که اگر خدمات پس از فروش بهتر، کیفیت متریال کابین مقاوم‌تر و طراحی بیرونی و درونی زیباتر می‌خواهید، فوتون تونلند را باید انتخاب کنید. در این میان مهم‌ترین مانع برای انتخاب قطعی این پیکاپ، توان فنی پایین‌تر در مقایسه با کلوت است.

در نهایت به نظر می‌رسد که خریدارانی که مشکل مالی زیادی ندارند به سمت محصول ایران خودرو خواهند رفت چرا که شیک‌تر و مدرن‌تر است، ولی برای کاربران عادی هر دو خودرو سواری خوبی خواهند داشت.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*