دنیای رمزارز

مردانِ مشتاق به دنیای رمزارز

رفتار کاربران در تمام بازارهای مالی یکسان نیست. بازارهایی که برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌شوند، بسته به ریسک، سود و دیگر شرایط رفتار متفاوتی را می‌طلبد. همین گوناگونی هم باعث می‌شود تا تحلیل‌های کلی و جزیی از رفتار کاربران ارائه شود و مورد بررسی قرار گیرد.

با محبوب شدن بازار رمزارز، سرمایه‌گذاران این بازار نیز در یکسال میلادی گذشته، رفتارهای متفاوتی داشتند. رفتارهایی که نوبیتکس به عنوان مهم‌ترین شرکت فعال در این حوزه، آن را در گزارش سال خود ارائه و تحلیل کرده است. یکی از موضوعات مهمی که در این گزارش سال به چشم می‌خورد نقش جنسیت در تحلیل‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و در نهایت حضور موثر در این بازار است. موضوع جذابی که قرار است در این گزارش به آن بپردازیم و با ابعاد مختلف آن آشنا شویم.

مردان دوج‌کوینی، زنان اتریومی

بر اساس گزارش سال نوبیتکس 16 درصد کاربران این شرکت را خانم‌ها و 84 درصد مابقی را آقایان تشکیل داده‌اند. همین آمار کوتاه نشان می‌دهد که در قدم اول، بازار رمزارز برای خانم‌ها چندان برای سرمایه‌گذاری محبوب نیست. آقایان اما با 84 درصد بیشترین کاربران نوبیتکس را تشکیل می‌دهند و به این بازار علاقه بیشتری نشان داده‌اند.

دنیای رمزارز

بعد از بررسی تعداد کاربران بر اساس جنسیت، بخش دیگری از این گزارش سال به بررسی سبد کاربران خانم و آقا در نوبیتکس می‌پردازد. موضوعی مهم که می‌تواند تحلیلی جالب درباره رمزارزهای محبوب بین خانم‌ها و آقایان به ما ارائه کند. سبد دارایی رمزارزی خانم‌ها و آقایان با یکدیگر تفاوت اساسی دارد. به نظر می‌رسد آقایان ریسک‌پذیرتر هستند و بخش بزرگی از سبد رمزارز خود را به دوج کوین اختصاص داده‌اند. بیتکوین و اتریوم در اولویت‌های بعدی آقایان قرار گرفته‌اند. در حالی که خانم‌ها بیشترین سهم دارایی رمزارزی خود را به اتریوم اختصاص داده‌اند و بعد از آن بیت‌کوین را بهترین سرمایه‌گذاری می‌دانند. همانطور که می‌دانید بیتکوین و اتریوم دو رمزارز مهم در این بازار هستند و خریداری و نگهداری آنها می‌تواند ریسک کمتری نسبت به دیگر کوین‌ها داشته باشد. به همین دلیل هم زنان حوزه رمزارز محتاطانه سراغ اتریوم و بیت‌کوین رفته‌اند و بخش اصلی سبد دارایی خود را به آن اختصاص داده‌اند. مردان اما احتمالا تحت تاثیر تبلیغات و البته توییت‌های ایلان ماسک ریسک بیشتری به خرج داده‌اند و دوج‌کوین را در سبد خود نگه‌داری کرده‌اند.

معاملات ریالی و تتری در چه وضعیتی است؟

این اما تمام ماجرا نیست. نوبیتکس رفتار خرید و فروش کاربران خود را کمی جزیی‌تر بررسی کرده است. یکی دیگر از موضوعاتی که در گزارش سال نوبیتکس به آن اشاره شده است مربوط به معاملات ریالی و تتری و تفاوت آن بر اساس جنسیت است. در بخش بالا ما درباره رمزارزی که در سبد کاربران نگه‌داری می‌شود حرف زدیم و حالا قرار است رفتار معاملاتی آن‌ها را بررسی کنیم.  نوبیتکس می‌گوید از بین معاملات انجام شده در این صرافی ارز دیجیتال، ۸۱ درصد توسط آقایان بوده و سهم خانم‌ها از خرید و فروش رمزارز معادل 19درصد است. با توجه به این که خانم‌ها ۱۶ درصد کل کاربران را تشکیل داده‌اند، می‌توان گفت خانم‌ها بیشتر اهل خرید و فروش رمزارز هستند. از نظر میزان تمایل به معامله در بازارهای تتری، تفاوت چندانی بین خانم‌ها و آقایان وجود ندارد.

همچنین دوج‌کوین چه برای آقایان و چه برای خانم‌های سرمایه گذار جذابیت بیشتری نسبت به سایر رمزارزها دارد و بیشترین سهم معاملات  را چه در بازارهای تتری و چه در بازارهای ریالی به خود اختصاص داده است. اما این میم‌کوین سهم کمتری در معاملات خانم‌ها دارد؛ به طوری که آقایان ۲۰ درصد معاملات ریالی و ۱۴ درصد معاملات تتری خود را به دوج‌‌کوین اختصاص داده‌اند اما برای خانم‌ها این نسبت به ترتیب ۱۸ و ۱۳ درصد است.

سهم دارایی‌های رمزارزی زنان و مردان چقدر است؟

زنان دارایی کمتری وارد بازار ارزهای دیجیتال کرده‌اند. در واقع 85 درصد دارایی‌های کاربران نوبیتکس در اختیار آقایان است و خانم‌ها سهم ۱۵ درصدی از دارایی‌های رمزارزی دارند. این که ۸۴ درصد کاربران نوبیتکس از آقایان هستند در این مورد بی‌تاثیر نیست. از نظر شاخص ثروت یا میانگین دارایی، زنان و مردان فاصله کمی ‌با هم دارند اما با این وجود میانگین دارایی رمزارزی آقایان تقریبا چهار درصد بالاتر از میانگین دارایی رمزارزی خانم‌هاست. میانگین سنی کاربران نوبیتکس، بر اساس تفکیک جنسیت، فاصله کمی ‌با یکدیگر دارند. بر اساس اطلاعات موجود در گزارش سال این شرکت، میانگین سنی زنان 35/9 و میانگین سنی مردان 34/6 است. در این گزارش همچنین آمده که دهه شصتی‌ها بیشترین کاربران این شرکت را تشکیل دادند و به همین دلیل هم میانگین سنی مردان و زنان در این رده قرار می‌گیرد.

متن کامل گزارش سال نوبیتکس در این لینک قابل مشاهده است.

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*