ال جی جی ۵ : قیمت ، زمان عرضه و مشخصات فنی پرچم دار بعدی LG

شاید خیلی زود باشد که بخواهیم در مورد قیمت ، زمان عرضه و مشخصات فنی پرچم دار بعدی LG یعنی گوشی ال جی جی ۵ صحبت کنیم ، اما جالب است بدانید که شایعات و اخبار مربوط به این گوشی ، از همین حالا شروع شده است.در این مطلب به شایعات منتشر شده در مورد این گوشی خواهیم پرداخت ، با گجت نیوز همراه باشید.

طراحی

ال‌جی از زبان طراحی جدیدی در جی ۲ استفاده کرد و آن را در دیگر محصولاتش نیز ادامه داد. از آنجایی که این کمپانی، خیلی خوب خودش نیاز مردم را می‌داند، انتظار داریم تا در جی ۵ برخی نواقص طراحی را بهبود ببخشد.

lg-g5-1

اول از همه این کمپانی می‌بایست دست از سر پلاستیک بردارد! این روزها تقریبا تمامی پرچمداران کمپانی‌های مختلف در طراحی محصولاتشان از ماده‌های دیگری استفاده می‌کنند و اکثرا فلزی شده‌اند اما ال‌جی همچنان در دنیای پلاستیک زندگی می‌کند. با اینکه جی ۴ در نسخه چرمی نیز عرضه شد اما چرم در عین متفاوت بودن مشکلات خودش را دارد. به عنوان مثال همانطور که پیش‌تر نیز گفتیم، قاب چرمی دستگاه خیلی زود پوسته پوسته شده و طراوت و شادابی‌اش را از دست می‌دهد.

البته شایعه شده که ال‌جی جی ۵ با نمایشگر کاملا خمیده عرضه شود. تصویری از یک طرح مفهومی در رابطه با جی ۵ را در زیر مشاهده می‌کنید.

مشخصات

اطلاعات زیادی در رابطه با مشخصات فنی ال‌جی جی ۵ در دسترس نیست اما اکثر آنها به این موضوع اشاره دارند که جی ۵ نیز همچون سایر محصولات ال‌جی از باتری قابل تعویض برخوردار است. همانطور که می‌دانید در حال حاضر اکثر پرچمداران بازار از باتری غیر قابل تعویض سود می‌برند اما باتری جی ۴ به راحتی قابل تعویض است که امیدواریم این روند در جی ۵ نیز ادامه یابد. البته با این وجود شارژدهی باتری جی ۴ چندان رضایت بخش نیست و آن تجربه استفاده از جی ۲ را القا نمی‌کند، بنابراین ال‌جی می‌بایست فکری نیز برای این بخش کرده و کاری کند تا جی ۵ علاوه بر باتری قابل تعویض، شارژدهی قابل قبولی را نیز داشته باشد.

همانطور که می‌دانید، ال‌جی دکمه‌های سخت افزاری مهم نظیر دکمه پاور و کلیدهای یکپارچه صدا را در پشت دستگاه قرار داده و از آنجایی که مردم از این دکمه و نحوه جایگیری‌شان در جی ۴ راضی هستند، انتظار می‌رود که در جی ۵ نیز این دکمه‌ها بدون تغییر باقی بمانند.

قابلیت‌ها

ال‌جی جی ۴ برخلاف انتظارات، برخی قابلیت‌های مهم را با خود به همراه نداشت! به عنوان مثال می‌توان به نبود سنسور اثر انگشت و پورت USB نوع C اشاره کرد. اکنون انتظار داریم که این قابلیت‌ها را در جی ۵ ببینیم.

البته شایعاتی نیز مبنی بر استفاده جی ۵ از اسکنر عنبیه چشم به گوش‌مان رسیده! گفته می‌شود که ال‌جی در حال همکاری با یک کمپانی بیومتریک جهت بهره گیری از اسکنر عنبیه چشم است که اگر این شایعات حقیقت داشته باشد، پرچمدار آینده کره‌ای‌ها از قابلیت متفاوتی سود خواهد برد، چرا که اکنون اکثر رقبایش همگی به سنسور اثر انگشت مجهز شده‌اند.

دوربین

از حق نگذریم دوربین جی ۴ یکی از بهترین نمونه‌های موجود در میان اسمارت فون هاست. جایی که یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با لرزش‌گیر اپتیکال و فوکوس لیزری همراه شده و می‌تواند تصاویر فوق العاده‌ای را به ثبت برساند. پس چندان دور از انتظار نیست که ال‌جی در جی ۵ از چنین دوربینی استفاده کند و یا شاید حتی آن را با بهبودهایی همراه کند و در گل سرسبدش بگنجاند.

قیمت و زمان عرضه

انتظار می‌رود که ال‌جی جی ۵ در بهار ۲۰۱۶ به صورت رسمی رونمایی شود. در رابطه با قیمت این محصول اطلاعات زیادی در دسترس نیست، اما می‌دانیم که این غول کره‌ای جی ۴ را با اندکی اختلاف قیمت نسبت به جی ۳ روانه بازار کرده پس اگر ال‌جی بخواهد این روند را ادامه دهد، می‌بایست انتظار داشته باشیم تا جی ۵ نیز با اختلاف اندکی به جی ۴ عرضه شود حتی اگر اینطور نیز نباشد، مطمئن باشید که این محصول از لحاظ قیمت اختلاف چندانی با رقبای اصلی خود نخواهد داشت.

نظر شما در رابطه با ال‌جی جی ۵ چیست؟!

منبع : androidpit

19 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

سلام ببخشید G5بالاتره یا K8؟؟؟

درود بر شما
G5 قدرتمندتر هست. K8 یک گوشی میان رده هستش

خیلی عالیه. من جی 2 مینی دارم و نهایت رضایتو ازش دارم.

سلام
من چند سالی هست گوشی g2 دارم و به نظرم فوق العادست این گوشی تاحالا چندین بار هم زمین خرده هیچیش نشده یک بار از قسمت روی صفحه خرد زمین که من گفتم شکست ولی حتی ۱ خشم روش نیوفتاد و از نظر نرم افزارم تاحالا یک بارم به مشکل نخوردم.من که خیلی از g2 راضی هستم و میخام امسال g5 بخرم اگر زودی بیاد تو ایران.

سلام دوستان من G4 ندارم ولی در موردش تحقیقات زیادی کردم گوشی کامل وبا قیمت مناسب است ۱۳۲۰۰۰۰ تومان واقعا عالیه.دوربین فول -صفحه نمایش با کیفیت و اندازه عالی -قدرت پردازش متوسط رو به بالا-باتری قابل تعویض-بدنه زیبا و خاص -استحکام کافی -پشتیبانی از ۳G و ۴G -پشتیبانی از مموری کارد تا ۱۲۸ گیگ-حافظه داخلی خوب۳۲-سنسورهای کافی غیر از حسگر اثر انگشت یا عنبیه چشم -پشتیبانی از نسخه اندروید۶-رنگ ها و جنس های متعدد برای بدنه-خوش دستی …واقعا هیچ پولی بابت مارک پرداخته نمیشه

با سلام و عرض تبریک سال نو. می خواستم بگم که من چند وقتی است که روی مسئله گوشی جی۴ و اس۶ مونده ام. بالاخره صحبت یک و خورده ای پول هست دیگه. هر چه قدر هم که نظرات کاربران سایت ها را خوندم، به هیچ نتیجه ای نرسیدم. چون بعضی افراد نمی دانم راست میگن یا دروغ، حرفایی می زنن که من واقعا تعجب می کنم. ولی باز بعضی جاها یه جوری تعریف می کنن که من واقعا مجاب میشم. خاهشا طوری جواب بیدید که به دردم بخوره. من یه گوشی می خوام. دوربین خوبی داشته باشه سخت افزار قدرتمندی داشته باشه و بتونه چند سال برام کار کنه. لطفا از روی حق جواب بدهید…
با تشکر فراوان

برا چی هیش کی جواب نمیده؟! :

من جی 4 دارم خیلی خیلی راضی ام

به خدا من این2ساله که LGG2دارم بیشتر از 10بار از من افتاد هیچیش نشده دوربینش هم عالیه عالی13مگاپیکسل فولHDیه بار هم هنگ نشده و امتیازاتش بیشتر از LGG3وLGG4در زمن امتیازاتش هم بیشتر از اپل ایفون6و نوت5 بزن دیجی کالا :In-Love: :In-Love:

من میخوام g4بخرم ایا گوشی خوبی هست لطفا جواب بدین

منم می خوام بخرم. ولی نم دونم بخرم یا نخرم؟ آیا گوشیه خوبیست؟؟؟

v10بهتره :Worry: :Worry:

سلام من یک سالی هست G3 دارم که انصافا عالیه حتی یک بار هم هنگ نکرده فقط مشکلش نسبت به رقبا باطری ضعیف ترشه که تقریبا با استفاده ای که من میکنم ۲۶ ساعت نگه میداره که نسبت به S5 سامسونگ که قبلا داشتم ضعیف تره ، با هیچ نرم افزاری مشکل نداره و به راحتی لود میکنه ، دوربینش محشره و کیفیت نمایشگرش فوق العاده است .

سلام منم می خوام جی ۳ بگیرم ۳۲ گیگ ولی این d802 d800 یا d850 اینا چیه

سلام امیدوارم دیگه گوشی منحنی درست نکنن متنفرم ازش

توهین نکنید…

ساکت شو!!!

الجی اگه فقط سه مورد رو تو گوشیاش ردیف کنه کاملا می تونه خودشو به صدر جدول فروشندگان نزدیک کنه
۱- جنس بدنه که الان دیگه عقلا و انصافا نباید دیگه به سمت پلاستیک نظر داشته باشه.
۲-مصرف باتری و عمر باتریش کمی تو ذوق می زنه که اکه اینم بهینه تر کنه خیلی خوب میشه.
۳-به نظرم قابلیتهای جالب و معروفی که این روزا سر زبون مردم هست باید باشه رو محصولاتش. مثل همون پورت یو اس بی تیپ سی و حسگر اثر انگشت و فورس تاچ که خیلی به نظرم جالبه
در مورد مشخصات سخت افزاری شاید بازی با اعداد و ارقام برای تبلیغات حیاتی باشه اما شخصا کمبودی حس نکردم پس نظری ندارم

اتفاقا در V10 هر سه موردشو رعایت کرده

19
0
در بحث شرکت کنیدx