ابرماه توت فرنگی

تصاویری از ابرماه توت فرنگی در 24 خرداد 1401

اگر فرصت رصد ابرماه توت فرنگی را در غروب روز سه شنبه 24 خرداد 1401 از دست دادید، در ادامه می‌توانید تصاویر این پدیده نجومی جذاب را مشاهده کنید.

علاقه‌مندان به پدیده‌های نجومی می‌توانستند در غروب روز سه شنبه 24 خرداد 1401 از آسمان ایران پدیده نجومی ابرماه توت فرنگی را مشاهده کنند. بومیان آمریکا به دلیل این که آخرین ماه کامل بهار و همچنین بزرگ‌ترین و درخشان‌ ترین ماه کامل در زمان برداشت توت فرنگی رخ می‌داد، برای آن نام ابر ماه توت فرنگی را در نظر گرفتند و این نامگذاری به رنگ یا شکل کره ماه ارتباطی ندارد.

طبق اعلام محققان، ابرماه هنگامی اتفاق می‌افتد که ماه در مدار بیضی‌شکل خود به نزدیک‌ترین فاصله با زمین برسد. از این رو ماه کامل در این فاصله نسبت به سایر ماه‌های کامل حدود 6 تا 14 درصد بزرگتر و حدود 16 تا 30 درصد نیز درخشان‌تر دیده می‌شود.

در زمان طلوع ابر ماه توت فرنگی فرصت مناسبی برای عکاسان فراهم می‌شود تا تصاویر جذابی را از این پدیده به ثبت برسانند؛ چرا که در این زمان، طلوع ماه پشت درختان و ساختمان‌ها باعث یک توهم نوری شده و به همین دلیل ماه بسیار بزرگتر به نظر می‌رسد.

ابر ماه بعدی در تاریخ 22 تیر 1401 با نام باک مون رخ می‌دهد که البته به اندازه ابر ماه توت فرنگی بزرگ نخواهد بود. اگر به هر دلیلی فرصت رصد ابر ماه توت فرنگی را در غروب روز سه شنبه 24 خرداد 1401 از دست دادید، در ادامه می‌توانید تصاویر این پدیده نجومی جذاب را مشاهده کنید:

تصاویر ابرماه توت فرنگی – 24 خرداد 1401

ابرماه توت فرنگی ابرماه توت فرنگی ابرماه توت فرنگی ابرماه توت فرنگی ابرماه توت فرنگی ابر ماه ابر ماه ابر ماه ابر ماه ابر ماه

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*