نتایج بنچمارک شیائومی 12 پرو

نتایج بنچمارک شیائومی ۱۲ پرو با چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ پلاس مدیاتک منتشر شد

نتایج بنچمارک شیائومی ۱۲ پرو – Xiaomi 12 Pro با دو چیپست مدیاتک و کوالکام منتشر شده که نشان دهنده عملکرد نزدیک به هم این دو نسخه است.

کوالکام و مدیاتک، دو بازیگر بزرگ بازار پردازنده‌های موبایل هستند. در حالی که کوالکام دنیای پرچمداران را به نام خودش زده، مدیاتک عملکرد بهتری در گوشی‌های میان‌رده و رده پایین دارد. از آنجا که گوشی‌های میان‌رده و ارزان قیمت به مراتب بیشتر از پرچمداران هستند، مدیاتک فروش بیشتری دارد. با این حال پردازنده‌های پرچمدار گران قیمت‌تر هستند و کوالکام درآمد بیشتری دارد.

اما مدیاتک با عرضه تراشه‌های دایمنسیتی به قلمرو کوالکام در بخش پرچمداران نفوذ کرد. در واقع تراشه دایمنسیتی ۹۰۰۰ مدیاتک فقط کمی رده پایین‌تر از چیپست محبوب اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است. حالا نمرات کسب شده بنچمارک گوشی شیائومی ۱۲ پرو با دو تراشه پرچمدار مدیاتک و کوالکام منتشر شده که عملکرد مشابه آن‌ها جالب توجه است.

نتایج بنچمارک شیائومی 12 پرو

نتایج بنچمارک آنتوتو

بنچمارک شیائومی ۱۲ پرو با چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ پلاس

شیائومی در کنفرانس رونمایی از گوشی‌های سری شیائومی 12S، از نسخه جدید گوشی شیائومی ۱۲ پرو با چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ پلاس مدیاتک نیز رونمایی کرد. نمراتی که این نسخه کسب کرده بسیار نزدیک به نسخه مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است. یکی از کاربران چینی در شبکه اجتماعی ویبو نتایج بنچمارک گیک‌بنچ ۵ را منتشر کرده که نشان می‌دهد پرچمدار شیائومی موفق به کسب ۱۳۳۲ امتیاز در آزمون تک هسته‌ای و ۴۲۹۹ امتیاز در آزمون چند هسته‌ای شده است.

نتایج بنچمارک شیائومی 12 پرو

نتایج بنچمارک گیک‌بنچ ۵

شیائومی این نسخه ویژه را در دو رنگ عرضه می‌کند و خبری از همکاری با لایکا روی آن نیست. یک باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعتی انرژی آن را تأمین می‌کند که با توان ۶۷ واتی شارژ می‌شود. علاوه بر این، دوربین اصلی پشتی گوشی سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Sony IMX707 است که دو دوربین ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی آن را همراهی می‌کنند. به جز آن، سایر مشخصات این گوشی با شیائومی 12S مشابه است.

چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ پلاس کمپانی مدیاتک از فناوری پردازش ۴ نانومتری TSMC و معماری Armv9 استفاده می‌کند. پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای آن شامل یک سوپر هسته Arm Cortex-X2 با فرکانس حداکثری ۳.۲ گیگاهرتزی، سه هسته بزرگ Arm Cortex-A710 و چهار هسته انرژی کارآمد Arm Cortex-A510 است.

معماری پردازشگر گرافیکی این تراشه پیشرفته بوده و از پردازشگر ۱۰ هسته‌ای پرچمدار Arm Mali-G710 استفاده می‌کند. عملکرد پردازنده مرکزی آن ۵ درصد و عملکرد پردازنده گرافیکی آن هم ۱۰ درصد بهبودیافته‌تر از نسل گذشته است. این تراشه نویدبخش خارج شدن بازار تراشه‌های پرچمدار از تک قطبی بودن است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*