جام جهانی 2022 قطر

تعداد دوربین های جام جهانی 2022 قطر ؛ تمام تماشاگران و مردم زیر نظر هستند!

مقامات قطر برای جلوگیری از تهدیدهای امنیتی جام جهانی 2022، با هزاران دوربین مجهز به فناوری تشخیص چهره، بر تماشاگران نظارت خواهند داشت.

ظاهرا تنها فوتبالیست‌ها نیستند که قرار است در جام جهانی 2022 قطر مورد تماشا قرار گیرند، بلکه تماشاگران نیز زیر نظر گرفته خواهند شد. نیاس عبدالرحیمان، مدیر ارشد فناوری، در ماه اوت به خبرگزاری فرانسه گفت که تمامی این رویداد، از جمله تماشاچیان، توسط 15 هزار دوربین مجهز به فناوری تشخیص چهره نظارت می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این نظارت بخشی از تلاش‌های قطر برای مراقبت‌ از تهدیدات بالقوه مانند تروریسم و هولیگانیستم در طول مسابقاتی است که انتظار می‌رود در مجموع بیش از یک میلیون بازدیدکننده داشته باشد. بر اساس برآورد بلومبرگ، از سال 2010، یعنی زمانی که قطر حق میزبانی جام جهانی فوتبال در سال 2022 را به دست آورد، این کشور بیش از 300 میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های جدید، از جمله ساخت هفت استادیوم، برای پذیرش حداکثری تماشاگران هزینه کرده است.

مرکز فرماندهی جام جهانی قطر

عبدالرحیمان به خبرگزاری فرانسه گفت که شبکه نظارتی، توسط مرکز فرماندهی و کنترل Aspire اداره خواهد شد. این مرکز فنی بر جریان هشت استادیوم که محل برگزاری مسابقات هستند، نظارت خواهد کرد. طبق تصاویر منتشر شده فوق، ردیف‌هایی از تکسنین‌های امنیتی، پشت مانیتورها و در اتاقی شبیه به مرکز کنترل ماموریت ناسا، مستقر هستند.

عبدالرحیمان در ادامه افزود:

ما اساسا می‌توانیم از طریق این مرکز، یک درب یا تمامی درب‌های استادیوم را باز کنیم.

او هم‌چنین اضافه کرد که مرکز کنترل، تمام قطارها و اتوبوس‌های مجاور با استادیوم‌ را بررسی خواهد کرد. کارشناسان دانشگاه قطر نیز پهپادی ساخته‌اند که می‌تواند آمار افراد حاضر در خیابان‌ها را به صورت حدودی اعلام کند. عبدالرحیمان گفت:

آنچه در اینجا می‌بینید، یک استاندارد و روند جدید در عملیات برگزاری مسابقات، به عنوان سهم ما از قطر به دنیای ورزش است. آنچه در اینجا می‌بینید آینده‌ای از عملکرد استادیوم‌ها خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ناظران امنیتی به مقامات این امکان را می‌دهند تا در مواقع اضطراری، به اتاق‌ها و تجهیزات دسترسی داشته باشند. حمد المهندی، مدیر مرکز فرماندهی، در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت:

هر اتفاقی که بیفتد، برای آن واکنشی وجود خواهد داشت. با این حال، تا زمانی‌که خسارت مالی ایجاد نشود و کسی مجروح، ما فقط نظاره‌گر خواهیم بود.

جام جهانی قطر

این اولین بار نیست که از فناوری بیومتریک برای نظارت بر هواداران در مسابقات فوتبال استفاده می‌شود. به گزارش بی‌بی‌سی، پیشتر در فینال لیگ قهرمانان 2017 در کاردیف انگلستان، تکنولوژی تشخیص چهره به اشتباه بیش از 2000 نفر از تماشاچیان را به عنوان مجرمان احتمالی برچسب‌گذاری کرده بود.

با این حال، استفاده از فناوری بیومتریک برای رصد تماشاگران، تنها نگرانی امنیتی مطرح شده در مورد رویداد جام جهانی 2022 قطر نیست. پیشتر شرکت نروژی NRK در ماه اکتبر گزارش داد که از بازدیدکنندگانی که وارد قطر می‌شوند، خواسته می‌شود تا دو برنامه را بر روی تلفن همراه خود را نصب کنند که به طور بالقوه می‌تواند خطراتی را برای حریم خصوصی و امنیت داده‌ها ایجاد کند.

ایویند واساسن، رئیس امنیت NRK پس از بررسی برنامه‌ها گفت:

وظیفه من ارائه توصیه‌ برای سفر نیست، اما شخصا هرگز تلفن همراهم را برای سفر به قطر نمی‌آورم.

جام جهانی 2022 قطر با حضور 32 تیم و در خلال 64 مسابقه برگزار می‌شود. این رویداد از 20 نوامبر (29 آبان) آغاز و در تاریخ 18 دسامبر (27 آذر) به پایان خواهد رسید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*