تویوتا هایلوکس در برابر یواز پیکاپ اتوماتیک

تویوتا هایلوکس در برابر یواز پیکاپ اتوماتیک ؛ برنده مقایسه کدام است؟

اگر قصد خرید پیکاپ چینی یا غیرچینی را دارید، مقایسه تویوتا هایلوکس در برابر یواز پیکاپ اتوماتیک را از دست ندهید. در ادامه به جزئیات می‌پردازیم.

بازار پیکاپ‌های جذاب و کاربردی این روزها داغ داغ است و گروهی از مشتریان ترجیح می‌دهند به‌جای خرید یک شاسی بلند پردردسر سوار یک خودروی آفرودی شوند که در مسیرهای ناهموار و پرپیچ‌وخم هم آنها را یاری کند. خوشبختانه خودروسازان ایرانی از بازار پیکاپ‌ها عقب نیفتاده و سعی می‌کنند روز به روز در این کلاس خودرویی پیشرفت کنند.

تویوتا هایلوکس در برابر یواز پیکاپ اتوماتیک

مدتی پیش نسخه اتوماتیک پیکاپ یواز وارد بازار شد و قیمت آن برای خرید و فروش در بازار مشخص گردید. با نگاهی گذرا به قیمت این خودرو می‌توان فهمید رقبایی نظیر فوتون تونلند، جک تی 8 و تویوتا هایلوکس دارد و باید با آنها به سختی رقابت کند. در این مطلب قصد داریم به بررسی و مقایسه اجمالی یواز و هایلوکس بپردازیم.

مشخصات فنی یواز و هایلوکس

زیر کاپوت یواز پیکاپ اتوماتیک یک پیشرانه 2.7 لیتری 4 سیلندر و 16 سوپاپ تعبیه شده که می‌تواند حداکثر قدرت 149 اسب بخار و گشتاور 235 نیوتن‌متر را تولید کند. نیروی محرکه در این پیکاپ جذاب از طریق یک گیربکس اتوماتیک 6 سرعته به محورها منتقل می‌شود. گیربکس پانچ یواز پیکاپ قادر است تا 650 نیوتن‌متر گشتاور را تحمل کند و خوشبختانه مبدل گشتاوری آن دقیق و قدرتمند است. علاوه بر این با یواز می‌توان تا 5 هزار و 600 کیلوگرم بار جابه‌جا کرد.

به هر حال رقیب یواز اتوماتیک، تویوتا هایلوکسی است که زیر کاپوت خود یک پیشرانه 2.7 لیتری تنفس طبیعی دارد. این موتور قدرتمند و حجیم قادر است حداکثر قدرت 160 اسب بخار و گشتاور 241 نیوتن‌متر را تولید کند. نیروی محرکه این پیکاپ از طریق یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک یا 5 سرعته دستی به هر دو محور منتقل می‌شود.

با این اوصاف می‌توان فهمید که برتری در قوای فنی با تویوتا هایلوکس است؛ زیرا هم قدرت بیشتری تولید می‌کند و هم گشتاور بیشتری دارد. نکته قابل توجه درباره تویوتا هایلوکس و پیشرانه آن، عمر 12 ساله‌ای است که دارد. بازدهی زیادی این پیکاپ در کشورمان باعث شده دیگر مثل سابق نباشد.

امکانات رفاهی و ایمنی یواز پیکاپ و تویوتا هایلوکس

از جمله امکاناتی که در یواز پیکاپ اتوماتیک وجود دارد می‌توان به شیشه‌های جلو و عقب برقی، دو کیسه هوا، ترمزهای ABS، EBD و BA، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه مدیریت تعادل، شبیه‌ساز مصنوعی قفل دیفرانسیل، سامانه کنترل حرکت در سراشیبی و سربالایی، کروز کنترل، محدودکننده سرعت، کامپیوتر سفری، دوربین عقب، سنسور پارک جلو، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی با قابلیت نمایش صفحه تلفن همراه، بلوتوث، ره‌یاب ماهواره‌ای، سامانه اضطراری و ارتباطی SOS، هشت بلندگو، تنظیم الکتریکی وضعیت انتقال قدرت به چرخ‌ها، یخ‌زدای شیشه جلو، رینگ آلومینیومی، کول باکس، گرم‌کن صندلی‌های جلو و عقب، گرم‌کن فرمان و ژیروسکوپ دیجیتال اشاره کرد.

در مقابل امکانات رفاهی و ایمنی مدل 2008 تویوتا هایلوکس شامل دو کیسه هوا، ترمزهای جلو دیسکی، رینگ آلومینیومی، ترمز ABS، تریم داخلی چرمی، تنظیم مکانیکی وضعیت انتقال قدرت به چرخ‌ها و کامپیوتر سفری می‌شود. با توجه به این مقایسه می‌توان نتیجه گرفت دست برتر این قسمت با یواز پیکاپ اتومات خواهد بود.

سخن پایانی

به بررسی مشخصات فنی و سطح امکانات رفاهی و ایمنی این دو پیکاپ جذاب بازار داخل پرداختیم و حالا نوبت به نتیجه‌گیری و سخن پایانی خواهد بود. هدف از تولید یواز پیکاپ اتومات، انجام وظایف سنگین است. به همین خاطر طول، عرض و ارتفاع آن به ترتیب برابر با 5125، 1915 و 1915 میلی‌متر است؛ در حالی که هایلوکس دارای طول، عرض و ارتفاع 5260، 1834 و 1849 میلی‌متر است.

از آنجایی که هایلوکس محصولی باکیفیت و مطمئن از برند تویوتا است، می‌توان دریافت که اطمینان بیشتری باید به آن کرد. این پیکاپ توانایی‌ها و پتانسیل‌های زیادی برای آفرود دارد و خودرویی غیرچینی محسوب می‌شود؛ ولی اگر قصد خرید یک پیکاپ صفر کیلومتر دارید می‌توانید به فکر خرید یواز پیکاپ هم باشید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*