مجلس آمریکا قصد دارد با تصویب یک لایحه جدید، تیر خلاص را به پیکر نیمه جان هواوی شلیک کرده و تجارت جهانی این شرکت را نابود کند.
هواوی، بزرگترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی در جهان، در حال حاضر تحت چندین تحریم فلجکننده قرار گرفته است. اگرچه این تحریمها تقریبا برای به زیر کشیدن هر شرکتی کافی است، اما غول فناوری چینی همچنان در تلاش بوده تا از باتلاق کنونی نجات پیدا کند. بااینحال، بهنظر میرسد که کار آمریکا هنوز با هواوی تمام نشده و باید منتظر ضربه سختتری به تجارت این شرکت باشیم.
تصویب قانون جدید در مجلس آمریکا برای نابودی هواوی
ایالات متحده در آستانه تصویب قانون جدیدی با عنوان «مقابله با شرکتهای مخابراتی غیرقابل اعتماد در خارج از کشور» است. سوزان وایلد، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا این لایحه را به مجلس نمایندگان آمریکا ارائه کرد. وی پیشتر نیز در اقدامی مشابه، لایحهای دیگر را طی ماه جولای سال گذشته برای افزایش محدودیت بر هواوی ارسال کرده بود. این اقدام جدید به دولت آمریکا اجازه میدهد تا فشار را بر روی آن دسته از کشورهای متحد که همچنان به تجارت خود با هواوی و ZTE پایبند هستند، افزایش دهند.
سوزان وایلد در گزارش خود اظهار داشت که طبق اطلاعات بهدست آمده، هواوی و زد تی ای بهعنوان دو بازوی اصلی حزب کمونیست چین در نقض حقوق بشر علیه مردم اویغور عمل میکنند. وی عنوان کرد که آمریکا در مواجهه با این تهدید برای حفظ امنیت و منافع ملی خود در تلاش است تا اقدامات حیاتی را انجام داده و بههمراه متحدان خود، قاطعانه در دفاع از حقوق اساسی خود بایستد.
این لایحه تاکید دارد که اعمال محدودیتهای تازه بر شرکتهای مخابراتی چینی نظیر هواوی در راستای منافع اقتصادی و امنیت ملی آمریکا بوده و برای اطمینان از اینکه سایر کشورها نیز از تجهیزات مخابراتی و خدمات قابل اعتماد استفاده میکنند، وضع شده است.
پر واضح است که همه چیز از جنگ تجاری میان آمریکا و چین نشات گرفته است. ایالات متحده که به تحت فشار قرار دادن متحدان خود برای آنچه میخواهد شهرت دارد، اقدامات جدیدی را برای نابودی هواوی و ZTE در دستور کار قرار داده است.
باید منتظر ماند و دید که تصویب این لایحه برای نابودی این دو شرکت چینی کافی خواهد بود یا خیر. شما چه فکر میکنید؟ آیا با افزایش تنش میان این دو ابرقدرت، سایر کشورها از ایالت متحده فاصله خواهند گرفت یا به لایحه جدید تن خواهند داد؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
آمریکا یه نگاهی به گوشی های جی ال ایکس و در کل ایرانی هم بنداز ببین وضعیتشان چه جوره، فقط گیر دادی رو هواوی…
آمریکا عددی نیست …حتی حریف ایران هم نمیشه
بهتر گوشی چینی بدرد نمی خوره
امیدوارم شیائومی هم این بلا سرش بیاد نابود بشه حالم از هرچی جنس بی کیفیت چینی بهم میخوره 🤮🤮
سایر کشورها بی شک با این عمل آمریکا همراهی خواهند کرد .شاید آمریکا از بسیاری جنبه ها مشکل داشته باشه و سایر کشورها پل خوشی از او نداشته باشند اما بی شک آمریکا را همچنان به کمونیست ها ترجیح خواهند داد و توی دنیا فقط چندتا کشور وابسته و رو به زوال مثل کشور ما یا ونزوئلا و کره شمالی در کنار چین خواهند ایستاد و هیچ کشور درست حسابی که دولت و سیستم درست حسابی داشته باشه امریکا را بخاطر کمونیست ها رها نخواهد کرد
آمریکا کارش درسته این چین کثیف جنایتکار باید ادب بشه جز ساندیس خورای حکومتی اکثر مردم ایران آمریکا رو دوست دارند 👌🙏🙏💗💓💗
روسیه کارش درسته این آمریکای کثیف جنایتکار باید ادب بشه جز آبجو خور های صهیونیستی اکثر مردم ایران از آمریکا متنفر هستند 💪
آمریکا = ☠️
این کارهای امریکا از سر در ماندگی از پیشرفت های چشمگیر هوآوی است، در یک ماه گذشته هوآوی هم فن آوری دستگاه های ریخته گری لیزری پردازنده را از انحصار هلند خارج کرد و اولین تراشه های چهارده نانومتری خود را تولید کرد و هم اولین گوشی باتری کربنی را برای اولین بار در جهان را روانه بازار کرد، همین هفته خبرش منتشر شد که هوآوی و اپل با سرمایه گذاری بیست میلیارد دلاری در سال جاری بر حوضه فن آوری های دیجیتال هر دو در جایگاه چهارم جهان از نظر میزان سرمایه گذاری در این حوضه قرار دارند، بالاتر از سامسونگ حتی! در سه سال گذشته سیستم عامل هارمونی هواوی هفت درصد بازار سیستم عامل ها را تصاحب کرده و در جایگاه سوم است. خلاصه هوآوی بدجور موی دماغ انحصار امریکا در حوضه تراشه و سیستم عامل شده است و همین باعث این واکنش شده است. خارج شدن دنیا از تک قطبی در هر حوضه ای به نفع مشتری است و انحصار به ضرر مشتری و مصرف کننده است، با از بین رفتن انحصار تولید تراشه و سیستم عامل از دست امریکا، شاهد ارزان تر شدن محصولات دیجیتال خواهیم بود.
چین دشمن بشریت
لعنت به دولت های کثیف چین، روسیه و کره شمالی کمونیستی 💩💩
حالا بحث دولت ها و حاکم های خاورمیانه جدا (چون همه میدونن دست نشانده چه کسانی هستن ) .ولی ..شماها از چه راهی اعتماد به امریکا و اروپا رو کسب کردید در هر حوزه ایی پیدا کردید ؟ ما بی سوادیم شما مارم اگاه کنید !
اخه چین و روسیه و کره شمالی و بعضی سیستم ها رد گم کنی هستن …ینی اسباب بازیه یه عده هستن …الان با چین در تضادین به خاطر علاقه به غرب یا امریکا یا مجموعا میدونید تمامی سیستم ها الودن و شیطانی هستن ؟
این دوگانگیتون کشته منووو
تو حرف نزنی نمیگن لالی برو ساندیست رو بخور اینقدر از چینی های کمونیستی طرفداری نکن.
با سلام،میخواستم خدمتتون عرض کنم ایجاد زیرساخت شبکه فایو جی در کشور ما بی معناست چون سرعت و حجم ارائه اینترنت در کشور ما هنوز حتی به سقف امکانات تری جی هم نرسیده ،یعنی سرعت اینترنت در شبکه موبایلی کشور هنوز حتی به سقف امکانات تری جی نرسیده چه به به فور حی،برای فهم بهتر مسئله ،سرعت شبکه اینترنت را به لوله آب تشبیه میکنم…به عنوان مثال اگر ما یک لوله سه اینچ(۳ جی) آب داشته باشیم و حجم آب داخل این لوله به اندازه یک اینچ باشد،اکر ما لوله خود را به لوله سه و یا چهاراینچ تبدیل کنیم, در سرعت خروج آب و حجم آب خروجی از لوله تغییر ایجاد نمیشود،اینتر نت کشور هم به همین گونه است،ححم و سرعت اینترنت کشور هنوز سقف امکانات تری جی رو هم پر نکرده(لوله سه اینچ) و با ایجاد شبکه فور و فایو جی (لوله چهار و پنج اینچ)تغییری در سرعت اینترنت ایجاد نمیشود چون حجم اینترنت ارائه شده حتی به سقف امکانات ۳ جی هم نرسیده ،البته در اینترنت ۴ جی امکان انتقال تصویر و صوت به وجود آمد که این مهم ایجاد شبکه فور جی را کمی منطقی و مطابق نیاز میکنپ. اما ایجاد شبکه ۵ جی تغییر در سرعت اینترنت ایجاد نمیکند چون حجم ارائه اینترنت موبایلی کشور در حد شبکه های ۳ جی میباشدو با ایجاد نسل جدید شبکه های دیتای سلولار در(لوله پنج اینچ در حالی آب داخل لوله به اندازه سه اینچ است و با افزایش قطر لوله تاثیری در مقدار آب خروجی ندارد و همچنان حجم آب خروجی کمتر از سه اینچ است) ،لذا شاید تنها بهره ایجاد شبکه ۴ و ۵ جی،پشتیبانی از پروتکلهای جدید تر است که هنوز سطح تکنولوژیهای کشور به آن اندازه سطح پروتکلهای ارائه شده توسط شبکه ۵ جی نرسیده.ضمن اینکه نسل پنجم شبکه های موبایلی به دلیل فرکانس بالا امکان عبور از موانع را ندارد و سطح پوشش بسیار پایین تری نسبت به نیل سوم و چهارم دارد به همین دلیل تجهیزات نسل پنجم را باید در نزدیک سطح زمین نصب کرد و نیاز به تعداد بسیار بیشتر از این تجهیزات در واحد سطح وجود دارد و انتظار اینکه شبکه نسل پنجم مانند شبکه های ۴ جی فراگیر باشد و امکان استفاده از آن در همه جا وجود داشته باشد ، بسیار بعید است و تجهیزات نسل پنجم را باید به صورت محلی نصب کرد، مانند نصب در فرودگاه ها یا رستورانها یا شرکتها و اینکه انتظار داشته باشیم مانند نسل چهارم در همه جا در دسترس باشد ،امکانی بعید و دور از انتظار است،در مجموع به نظر میرسد برای ایران همان نسل چهار کافی باشد و نسل پنجم بیشتر استفاده تجاری و حرفه ای دارد و بیشتر به درد تریدر ها و گیمرهای آنلاین که نیاز به پینگ(زمان رفت و برگشت یک پکت یا همان بسته اطلاعاتی) پایینتر را دارند میخورد در حالی که برای یوزرهای عادی تفاوت چندانی ندارد و شبکه ۴ جی به دلیل امکان تحت پوشش قرار. دادن سطحی بسبار بالاتر از ۵ جی برای استفاده عمومی مقرون به صرفه تر و بهتر است به خصوص در کشور ما که محدودیت پهنای باند داریم و حالا حالا ها حتی به اندازه نیمی از پهنای باند سطح نسل چهار هم نخواهیم رسید…
چه خبره
نظر نوشتی یا کتاب اینترنت رو کپی پیست زدی؟