۲۰۱۵ را باید سالی پر از فراز و نشیب برای گوشیها خواند. سالی که شاهد عرضهی محصولات قدرتمندی بودیم. حال زمان آن رسیده تا برترین گوشی سال را از نگاه شما، کاربران سایت گجت نیوز معرفی کنیم. در ادامه با گجت نیوز همراه باشید.
گوشیهای زیادی در سال ۲۰۱۵ معرفی شدند اما معیار ما برای انتخاب بهترین گوشی، مشخصات سخت افزاری و بالارده بودن موبایل است تا یک لیست از برترینهای سال ۲۰۱۵ را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. انتخاب برترین موبایل سال را نیز به شما عزیزان واگذار کرده ایم تا با شرکت در نظرسنجی تلفن هوشمند مورد علاقه خود را انتخاب کنید. تقریبا پرچمداران اکثر کمپانیهای محبوب در لیست ما قرار دارد. با این حال اگر گوشی مورد نظر شما در لیست نبود میتوانید در قسمت نظرات، گوشی مورد علاقهی خود را اعلام کنید.
اپل آیفون ۶ اس ( Apple iPhone 6S )
آیفون ۶S در حقیقت نسخهی ارتقا یافتهی آیفون ۶ (iPhone 6)است که با پردازندهی جدید A9 و همچنین قابلیت لمس سه بعدی در تابستان معرفی و روانهی بازار شد. در کنار بهبود سخت افزار گوشی و استفاده از سنسور جدید برای دوربین، نرم افزار و سیستم عامل نیز طعم تغییراتی را چشید. در حقیقت میتوان IOS 9 را یکی از نکات برجسته و قابل تحسین در سیاستهای فروش هرچه بهتر آیفون ۶S دانست. البته این موبایل نکات ضعفی نیز داشت مانند ظرفیت کم باتری و نبود درگاه حافظهی کارت میکرو اس دی، اما با این وجود اپل توانست محصول خوبی را به بازار عرضه کند.
از مشخصات آیفون ۶S میتوان به صفحهی ۴.۷ اینچی، ۲ گیگابایت رم ، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، و باتری با ظرفیت ۱,۷۱۵ میلیآمپر بر ساعت اشاره کرد.
تذکر: در سال ۲۰۱۵ چهار مدل آیفون ۶، ۶ پلاس، ۶S، و ۶S Plus عرضه شدند اما ما تنها در مورد مدل آیفون ۶S توضیح دادیم. در صورتی که میخواهید مدل دیگری را انتخاب کنید در نظرسنجی به آیفون ۶S رای داده و در نظرات اعلام کنید که گوشی مد نظر شما مدل دیگری بوده است.
سامسونگ گلکسی اس ۶ اج ( Samsung Galaxy S6 Edge )
بیشک باید گلکسی S6 Edge را زیباترین گوشی سال ۲۰۱۵ خواند. سامسونگ در طراحی این گوشی بسیار خلاقانه عمل کرده و توانسته از فلز و شیشه یک شاهکار هنری خلق کند. پردازندهی قوی این گوشی باعث شده تا کار با این موبایل سریع و روان باشد. دوربین نیز توانسته در بنچمارکها به خوبی ظاهر شود. از لحاظ نرم افزاری نیز مشکلی با گوشی نخواهید داشت. جالب است بدانید که با اینکه این گوشی از نظر سخت افزاری چندان تفاوتی با گلکسی S6 ندارد اما طراحی زیبای گوشی باعث شده تا در جایگاه بهتری قرار گیرد. با این حال ایرادی که میتوان گرفت این است که برای استفاده از لبههای گوشی باید صفحهی نمایشگر نیز روشن شود.
سامسونگ در گوشی خود از یک صفحهی ۵.۱ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۶ مگاپیکسلی، و باتری با ظرفیت ۲,۶۰۰ میلیآمپر استفاده کرده است.
تذکر: مانند سری آیفون، سامسونگ نیز مدلهای مختلفی از گلکسی ۶S عرضه کرده است که میتوان به گلکسی S6 Edge ،S6 Plus ،S6 و S6 Edge Plus اشاره کرد در مقاله ما فقط در مورد مدل گلکسی S6 Edge توضیح داده ایم. در صورتی که میخواهید مدل دیگری را انتخاب کنید در نظرسنجی به گلکسی S6 Edge رای داده و در نظرات اعلام کنید که گوشی مد نظر شما مدل دیگری بوده است.
سامسونگ گلکسی نوت ۵ ( Samsung Galaxy Note 5 )
اگر نوت ۵ به عنوان بهترین گوشی سال انتخاب شود جای تعجبی ندارد. این فبلت با ظاهر دلربایی که دارد یکی از بهترین موبایلهای بالارده موجود در بازار است. طراحی زیبا، بدنهی آلومینیومی، دوربین با کیفیت، پردازندهی سریع و قدرتمند، همگی دست به هم داده اند تا نوت ۵ به عنوان یکی از برترین محصولاتی که سامسونگ تاکنون عرضه کرده تبدیل شود. البته ایراداتی نیز دارد مانند نبود قابلیتی مانند لمس سه بعدی که میتوانست نوت ۵ را بیرقیب سازد.
کمپانی کره ای در این گوشی از یک صفحهی ۵.۷ اینچی، ۴ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۶ مگاپیکسلی، و باتری با ظرفیت ۳,۰۰۰ میلیآمپر استفاده کرده است.
گوگل/هواوی نکسوس ۶ پی ( Google Nexus 6P )
گوشی نکسوس ۶P ساخت کمپانی چینی هواویست و بخاطر قابلیتهایی مانند داشتن سیستم عامل اندروید ۶.۰ نسبت به رقبای خود مزیتها و برتریهای بیشتری دارد. البته فقط سیستم عامل تنها مزیت این گوشی نیست. قاب فلزی و طراحی زیبای نکسوس جدید در کنار پردازندهی قدرتمندی که زیر قاب این گوشی قرار دارد در نهایت تبدیل شده به بهترین انتخاب برای خرید یک گوشی جدید. وقتی دوربین این گوشی را نیز در نظر بگیریم توانایی ضبط ویدیو آن هم با رزولوشن ۴K میتواند یک دلیل دیگر برای انتخاب این نکسوس ۶P باشد.
هواوی در این گوشی از یک صفحهی ۵.۷ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۲.۳ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۴۵۰ میلیآمپر بر ساعت استفاده کرده است.
گوگل/ال جی نکسوس ۵ ایکس ( Google Nexus 5X )
گوشی دیگری از برند نکسوس، البته با این تفاوت که سازندهی این موبایل کمپانی کره ای الجی است. چیزی که این گوشی را خاص کرده داشتن قدرت بالا، سیستم عامل اندروید ۶.۰، کیفیت ساخت نسبتا مناسب و در آخر مقرون به صرفه بودن آن است. این موبایل از سرعت بالایی بهره میبرد، سنسور اثر انگشت دارد و صفحهی نمایشگر آن نیز چشم نواز است. جالب است بدانید که قیمت گوشی باعث شده تا کمتر ایرادات آن به چشم بیاید.
در این گوشی از یک صفحهی ۵.۲ اینچی، ۲ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۲.۳ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۲,۷۰۰ میلیآمپر استفاده شده است.
الجی جی ۴ ( LG G4 )
در برابر گوشیهای دیگر G4 موبایلیست که امتحان خود را به خوبی پس داده. طراحی شیک و جوان پسند، داشتن باتری قابل تعویض، استفاده از کارت حافظهی میکرو اس دی، در یک کلام، الجی میداند مشتریان اش چه چیزی از این کمپانی میخواهند و با در نظر گرفتن سلیقهی جوانان محصولات خود را میسازد.
کمپانی کره ای در G4 از یک صفحهی ۵.۵ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۶ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۰۰۰ میلیآمپر استفاده شده است.
الجی وی ۱۰ ( LG V10 )
یکی از جالبترین محصولاتی که تاکنون دیده ام V10 است. البته بهتر است بگوییم فرانکشتاین الجی. گوشی که دارای یک نمایشگر ثانویه بوده و دارای طراحی در سطح نظامیست. با این حساب احتمال اینکه گوشی بر اثر افتادن یا ضربه دیدن آسیب زیادی ببیند کم است. استفادهی دوربین دوگانه در جلوی گوشی نیز یکی دیگر از طراحیهای خاص این گوشیست. در هر صورت V10 یک گوشی باکیفیت و جالب است که میتواند بازار خوبی نیز در ایران داشته باشد.
V10 دارای یک صفحهی ۵.۷ اینچی، ۴ گیگابایت رم، دو دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۶ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۰۰۰ میلیآمپر بر ساعت است.
موتورولا موتو ایکس استایل ( Motorola Moto X Style )
موتو X Style یک گوشی نسبتا بالارده است که از تراشهی اسنپدراگون ۸۰۸ استفاده میکند. موتورولا سعی کرده تا با عرضهی محصولات باکیفیت بتواند در بازار جهانی به خوبی ظاهر شود. از نقاط قوت این گوشی میتوان به حافظهی قابل افزایش، طراحی زیبا و کیفیت ساخت مناسب اشاره کرد.
این گوشی دارای یک صفحهی نمایشگر ۵.۷ انچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۲۱ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۰۰۰ میلیآمپر بر ساعت است.
بلک بری پریو ( BlackBerry Priv )
فکر میکنم بلک بری را باید مانند یک شاه در شطرنج دانست که هر چه قدر هم رقبای این کمپانی تلاش کنند شاید شکست بخورد اما از صحنه حذف نخواهد شد. گوشی Priv نیز چنین حکمی را دارد. جالب است بدانید که میتوان حافظهی ذخیره سازی این گوشی را به لطف درگاه کارت میکرو اس دی تا ۲ ترابایت افزایش داد. البته دوربین جلوی گوشی تنها ۲ مگاپیکسل است که در برابر رقبای خود میزان کمی به نظر میرسد.
بلک بری در گوشی خود از یک صفحهی نمایشگر ۵.۴ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۲ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۸ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۴۱۰ میلیآمپر بر ساعت استفاده کرده است.
سونی اکسپریا اکسپریا زد ۵ پریمیوم ( Sony Xperia Z5 Permium )
باید قبول کرد که اکسپریا Z5 Permium یک گوشی فوق العاده است اما ضعفی که تراشهی اسنپدراگون ۸۱۰ در کنترل دما دارد باعث شده تا خوبیهای این گوشی به حاشیه رفته و تنها ایجاد حرارت آن به چشم آید. این موبایل دارای یک دوربین فوق العاده قویست که میتواند ویدیوی ۴K ضبط کرده و تصاویری با کیفیت مثال زدنی ثبت کند. به لطف درگاه کارت حافظهی میکرو اس دی نیز میتوان حافظهی دستگاه را تا ۲۰۰ گیگابایت افزایش داد.
سونی در گوشی خود از یک صفحهی نمایشگر ۵.۵ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۲۳ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۴۳۰ میلیآمپر استفاده کرده است.
اچ تی سی وان ام ۹ ( HTC One M9 )
مارس سال ۲۰۱۵ بود که کمپانی HTC گوشی جدید خود One M9 را عرضه کرد. چیزی که مشخص است اچ تی سی زمان زیادی برای طراحی این گوشی صرف نکرده و ایرادی که میتوان به One M9 گرفت ظاهر آن است. با این حال، پشتیبانی از درگاه کارت میکرو اس دی و داشتن یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی میتواند نکات مثبت این موبایل باشد.
اچ تی سی در گوشی خود از یک صفحهی نمایشگر ۵ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۴ مگاپیکسلی (اولترا پیکسل)، دوربین عقب ۲۰ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۲,۸۴۰ میلیآمپر بر ساعت استفاده کرده است.
هواوی میت ۸ ( Huawei Mate 8 )
در میان گوشیهایی که در لیست قرار داده ایم Mate 8 دارای بزرگترین صفحهی نمایش است. البته باید بگویم که این صفحهی ۶ اینچی دارای رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل بوده و چندان انتظاری نباید داشت. جالب است بدانید که این موبایل دارای درگاه کارت میکرو اس دی هست اما فقط تا ۶۴ گیگابایت میتوان حافظه را افزایش داد.
در این گوشی از یک صفحه نمایشگر ۶ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۶ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۴,۰۰۰ میلیآمپر استفاده شده است.
مایکروسافت لومیا ۹۵۰ایکس ال ( Microsoft Lumia 950XL )
در مورد لومیا ۹۵۰ و ۹۵۰XL نکتهی جالبی که وجود دارد این است که از نظر سخت افزاری با هم کاملا تفاوت دارند. در لومیا ۹۵۰ از تراشهی اسنپدراگون ۸۰۸ استفاده شده اما لومیا ۹۵۰XL دارای چیپست اسنپدراگون ۸۱۰ است. این گوشی پرچمدار اصلی کمپانی مایکروسافت بوده و مبتنی بر سیستم عامل ویندوز ۱۰ است. جالب است بدانید که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد.
مایکروسافت در گوشی خود از صفحهی نمایشگر ۵.۷ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۲۰ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۳۴۰ میلیآمپر استفاده کرده است.
وان پلاس ۲ ( OnePlus 2 )
وان پلاس ۲ یک گوشی جالب و رده بالاست که توانسته از منتقدین نمرات متوسطی را دریافت کند. در این گوشی از یک تراشهی اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده شده و دارای بدنهی فلزیست. از امکانات جالب این گوشی میتوان به قابلیت ضبط تصاویر با کیفیت ۴K و داشتن درگاه USB-C اشاره کرد.
OnePlus 2 دارای یک صفحهی ۵.۵ اینچی، ۴ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۳ مگاپیکسلی، و باتری با ظرفیت ۳,۳۰۰ میلیآمپر بر ساعت است.
شیائومی ردمی نوت ۲ ( Xiaomi Redmi Note 2 )
شیائومی در این موبایل از چیپست ساخت مدیاتک به نام Helio X10 MT6795 استفاده کرده است. در نهایت باید گفت که محصولات شیائومی در رده و کلاس خود گوشیهای خوبی هستند اما برای رقابت با پرچمداران کمپانیهای بزرگ نیاز به یک تحول بزرگ دارند.
کمپانی چینی در گوشی خود از یک صفحهی ۵.۵ اینچی، ۲ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۱۳ مگاپیکسلی، و باتری با ظرفیت ۳,۰۶۰ میلیآمپر بر ساعت استفاده کرده است.
لنوو وایب ایکس ۳ ( Lenovo Vibe X 3 )
Vibe X 3 یکی دیگر از گوشیهاییست که در سال ۲۰۱۵ عرضه شد و دارای تراشهی اسنپدراگون ۸۰۸ بود. البته باید قبول کرد که این تراشه عملکرد فوق العاده ای دارد. دوربین قدرتمند با قابلیت ضبط ویدیوی ۴K، نمایشگر IPS LCD، و درگاه کارت حافظهی میکرو اس دی از نکات مثبت این گوشیست.
لنوو در گوشی خود از یک صفحهی ۵.۵ اینچی، ۳ گیگابایت رم، دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلی، دوربین عقب ۲۱ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۳,۵۰۰ میلیآمپر بر ساعت استفاده کرده است.
در ادامه میتوانید در نظرسنجی ما شرکت کرده و بهترین موبایل سال ۲۰۱۵ را انتخاب کنید. لطفا دلیل انتخاب گوشی مورد نظر خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
نکته : در رای گیری زیر ، گوشی ها به ترتیب بیشترین رای گرفته به صورت خودکار دسته بندی می شوند
تهیه شده در گجت نیوز