گوشی ردمجیک 8S پرو بهتازگی مجهز به تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 در تست انتوتو ظاهر شده و امتیازی باورنکردنی را کسب کرده است.
اگر پیگیر اخبار گوشی های اندرویدی باشید، در جریان هستید که کوالکام علاوه بر نسخه معمولی تراشه پرچمدار اسنپدراگون 8 نسل 2، مدل قدرتمندتری از آن را نیز بهطور اختصاصی برای گوشیهای پرچمدار گلکسی اس 23 سامسونگ تولید کرده است.
با در نظر گرفتن این نکته، کمتر کسی تصور میکرد که همانند سال گذشته قرار بر معرفی تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 از سوی کوالکام باشد.
با این وجود به نظر میرسد واقعیت، چیزی جز این است!
کوالکام طبق روال هر سال، رویداد مخصوص خود تحت عنوان Snapdragon Summit را برنامهریزی کرده است و در آن قاعدتا قرار است از محصولی جدید رونمایی کند.
بر طبق شایعات قبلی، پیشبینی میشد که این تراشه جدید در حقیقت اسنپدراگون 8 نسل 3 باشد و نه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2.
با این وجود، حضور گوشی ردمجیک 8S پرو در تست بنچمارک AnTuTu حاکی از تجهیز این گوشی به تراشه میاننسلی Snapdragon 8+ Gen. 2 است و نسل جدید از این پردازنده موبایل!
البته با توجه به این که چیزی حدود پنج ماه به زمان همیشگی معرفی نسل جدید این پردازندهها باقی مانده، کمی عجیب به نظر میرسد که کوالکام قصد معرفی مدل «پلاس» را داشته باشد!
در ادامه به بررسی جزئیات بیشتر بنچمارک انتوتو گوشی ردمجیک 8S پرو خواهیم پرداخت و تراشه به کار رفته در آن را با مدل معمولی اسنپدراگون 8 نسل 2 مقایسه خواهیم کرد.
تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 در برابر اسنپدراگون 8 نسل 2 مخصوص گلکسی!
همانطور که اشاره شد، مدل قدرتمندتر تراشه Snapdragon 8 Gen. 2 تنها در اختیار سامسونگ قرار گرفته و در گوشیهای پرچمدار سری Galaxy S23 به کار رفته است.
امتیاز گوشی گلکسی اس 23 در تست انتوتو برابر با 1226959 بوده است.
از سوی دیگر، بر اساس امتیازاتی که از بنچمارک گوشی ردمجیک 8S پرو به دست آمده، این گوشی امتیاز 1704113 را در این تست به دست آورده که حدود 38.88 درصد بالاتر از امتیاز گلکسی اس 23 است.
در خصوص جزئیات تکنیکی این تراشه هم باید به این نکته اشاره کرد که فرکانس عملکرد این تراشه جدید بالاتر از مدل قدیمی است. به طور دقیقتر، هسته کورتکس X3 به کار رفته در اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 سرعتی 3.36 گیگاهرتزی دارد؛ در حالی که سرعت هسته مدل پایه 3.20 گیگاهرتز است.
از سوی دیگر، فرکانس واحد پردازش گرافیکی اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 نیز برابر با 719 مگاهرتز است؛ در حالی که سرعت هسته اسنپدراگون 8 نسل 2 برابر با 680 مگاهرتز بوده است.
به جز این موارد، تفاوت چندانی در مشخصات فنی این دو پردازنده مشاهده نمیشود.
هر دو چیپست مورد بررسی توسط فرآیند ساخت چهار نانومتری TSMC تولید شدهاند و کوالکام به دلیل تمرکز بیشتر بر روی نسل بعدی تراشههای پرچمدار خود، مدل پلاس را در حجم کمتری روانه بازار خواهد کرد.
به جز این اطلاعات، هیچ جزئیات دیگری در خصوص چیپست Snapdragon 8+ Gen. 2 در دست نیست. با این حال، با در نظر گرفتن این نکته که حدود پنج ماه تا رونمایی از چیپستهای اسنپدراگون 8 نسل 3 باقی مانده، میتوان انتظار داشت که معرفی ردمجیک 8S پرو مجهز به چیپست Snap. 8+ Gen. 2 ظرف روزها و هفتههای آتی صورت پذیرد.
جزئیات بیشتر از گوشی ردمجیک 8S پرو
زمانی که تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 رونمایی شد، گوشی رد مجیک 8 پرو نخستین محصولی بود که بهطور رسمی از این تراشهها بهره برد. به نظر میرسد این روند این بار هم ادامه خواهد یافت و گوشی Red Magic 8S Pro اولین گوشی اندرویدی مجهز به تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 خواهد بود.
همانند قبل، این گوشی احتمالا صدرنشین لیست گوشیهای انتوتو خواهد شد و برای مدتی در همین جایگاه حضور خواهد داشت.
لازم به ذکر است که پیشتر، رد مجیک 8 پرو با کسب امتیاز 1.3 میلیون توانست در صدر لیست انتوتو بایستد. این در حالی است که این بار پرچمدار رد مجیک موفق به کسب امتیاز 1.7 میلیون شده و میتواند رکورد درخشانتری را به ثبت برساند.
از سوی دیگر، یکی از افشاگران معتبر حوزه گوشیهای اندرویدی در شبکه وایبو به نام Digital Chatter، مدتی پیش اعلام کرده بود که ردمجیک 8S پرو قرار است از سیستم خنککننده فعال بهرهمند باشد. این اتفاق قطعا باعث خواهد شد که تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 به کار رفته در این گوشی عملکرد فنی بهتری داشته باشد.
البته اشاره نشده که این خنککننده فعال قرار است ماژولی جداگانه باشد یا در داخل گوشی تعبیه شود!
به نظر میرسد زمان زیادی تا رونمایی رسمی این گوشی باقی نمانده است. بنابراین باید منتظر ماند و دید پرچمدار جدید Red Magic چطور محصولی خواهد بود!