گوشی های هوشمند مدرن، در رده دستگاه های پیچیده قرار میگیرند و سخت است باور کنید که برخی از اجزای داخلی آن هیچ وقت مورد استفاده قرار نمیگیرند. به عنوان مثال، تراشه رادیو FM تقریبا در دو سوم گوشی های هوشمند بلا استفاده باقی میماند. در ادامه با گجت نیوز همراه باشید.
با توجه به اظهاراتی که از سوی Jeff Smulyan ( مدیر عامل شرکت Emmis Comms ) منعکس شده، کمپانی هایی از قبیل سامسونگ، اپل و الجی به طور صریح تراشه رادیو FM خود را غیر فعال میکنند. در حالی که اچتیسی و موتورولا ایندر این مورد تغییری ایجاد نمیکنند. علاوه بر این، دستگاه هایی که از طریق اپراتور ها عرضه میشوند، رادیو FM در آنها فعال است. این در صورتی رخ داده که اپراتور هایی نظیر T-Mobile و AT&T برای کارکرد تراشه رادیو FM در گوشی های هوشمند، رسما حمایت خود را ابراز کرده اند.
در حال حاضر نیز لابی گری هایی از سوی انجمن پخش، همراه با رادیوی ملی آمریکا، صورت میگیرد تا بتوانند رادیو FM را به یک مقولهی اجباری در گوشی های هوشمند تبدیل کنند. آنها همچنین یک اپلیکیشن رایگان تهیه کرده اند ( لینک دانلود ) که به این وسیله میتوان محدودیت تراشه رادیو FM را در ۵۸ دستگاهی که تحت پشتیبانی است، از بین برد. اما برای اینکار، به کابل هدفون جهت دریافت سیگنال نیاز است. از طرفی، تولید کنندگان این صنعت ادعا میکنند با وجود اینکه سرویس های استریمینگ و برنامه های گوناگونی که برای موسیقی وجود دارد، ممکن است تقاضا بالایی برای رادیو سنتی از سوی کاربران وجود نداشته باشد.
با این حال، تراشه رادیو FM فنآوری سودمند تری از سرویس های پخش صوتی است. به طوری که طبق گفتهی Smulyan، گوش سپردن به محتوا از طریق استریمینگ، سه تا پنچ برابر باتری را سریع از گوش دادن به همان محتوا از طریق رادیو FM تخلیه میکند. جدا از همهی اینها، Craig Fugate استدلال میکند که دسترسی به یک شبکه رادیو FM در صورت وقوع بحران ها یک امر حیاتی به شمار میرود. چرا که شبکه داده ها آسیب پذیر است و نمونه بارز آن طوفان شن سال ۲۰۱۲ آمریکا بود. با این اوصاف، بعید نیست که در آیندهای نچندان دور، تولید کنندگان مجاب به استفاده از تراشه رادیو FM در محصولاتشان شوند.
منبع: phonearena