هونگچی E-QM5

هونگچی E-QM5 سدان برقی جدید بهمن موتور در ایران + مشخصات فنی و آپشن ها

هونگچی E-QM5 به‌عنوان سدان برقی جدید بهمن موتور به‌زودی وارد ایران می‌شود. در ادامه با مشخصات و امکانات خودرو وارداتی Hongqi E-QM5 آشنا می‌شویم.

خبرها حاکی از آن است که شرکت بهمن موتور برای واردات سدان برقی هونگچی E-QM5 فرایند ثبت سفارش را انجام داده و حتی مدل اولیه آن نیز برای انجام تست‌ها وارد ایران شده است. در ادامه با مشخصات و امکانات هونگچی E-QM5 به‌عنوان سدان برقی جدید بهمن موتور آشنا می‌شویم.

معرفی سدان برقی هونگچی E-QM5

بخش طراحی

هونگچی E-QM5

شرکت هونگچی که نسبت به سایر خودروسازان چینی محصولات باکیفیت‌تری را تولید و به بازار عرضه می‌کند، در سال 2021 از سدان لوکس هونگچی E-QM5 پرده برداشت. هونگچی در سال 2019 گیلز تیلور، عضو سابق تیم طراحی رولزرویس را استخدام کرد تا سطح طراحی محصولات خود را بهبود بخشد و به همین دلیل هونگچی E-QM5 از طراحی مدرنی بهره می‌برد.

هونگچی E-QM5

طول این سدان برقی به 5040 میلی‌متر، عرض آن 1910 میلی‌متر، ارتفاع آن 1569 میلی‌متر و فاصله محوری آن نیز به 2990 میلی‌متر می‌رسد. از آنجایی که مجموعه باتری در کف خودرو قرار گرفته است، این خودرو با چنین ابعادی می‌تواند فضای بسیار مناسبی را ارائه دهد.

مشخصات فنی هونگچی E-QM5

سدان برقی بهمن موتور

این سدان بر پایه پلتفرم هونگچی H5 توسعه پیدا کرده و از یک موتور برقی در محور جلو بهره می‌برد. این پیشرانه می‌تواند قدرتی برابر با 136 اسب بخار و گشتاور 180 نیوتن‌متر را به تولید برساند. برای این سدان برقی لوکس نیز باتری 54 کیلووات ساعتی در نظر گرفته شده است که با هر بار شارژ کامل می‌تواند مسافتی برابر با 431 کیلومتر را طی کند.

امکانات رفاهی و ایمنی

هونگچی E-QM5

هونگچی E-QM5 از لحاظ امکانات رفاهی و ایمنی به عنوان یک محصول پرآپشن محسوب می‌شود. از امکانات نسخه فول آپشن این سدان برقی چینی می‌توان به ترمز پارک برقی، کنترل حرکت در سربالایی، تهویه اتوماتیک دو کاناله برای ردیف عقب، سنسور نور و باران، ترمز هوشمند اتوماتیک، دوربین 360 درجه، رادار پارک جلو و عقب، استارت و ورود بدون کلید و سیستم تهویه اتوماتیک دو کاناله برای ردیف جلو اشاره کرد.

سدان برقی بهمن موتور

گفتنی است از آنجایی که برای خودروهای تمام الکتریکی تعرفه کمتر از 14 درصد در نظر گرفته شده، قیمت این خودروها نیز نسبت به سایر خودروهای وارداتی منطقی‌تر خواهد بود. البته خودروهای برقی در ایران با چالش‌هایی نظیر عدم وجود زیرساخت‌های لازم از جمله ایستگاه‌های شارژ مواجه هستند و به همین دلیل ممکن است مشتریان کمتری به خرید این خودروها ترغیب شوند. البته دولت برای تامین زیرساخت‌ها برنامه‌هایی را نظر گرفته است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*