ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی

ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. این تفاهم‌نامه در راستای هم‌افزایی در زمینه‌های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی خواهد بود.

اپراتور ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی در روز چهارشنبه 1 شهریور 1402 طی مراسمی یک تفاهم‌نامه همکاری در راستای هم‌افزایی در زمینه‌های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی امضا کردند.

در این مراسم، دکتر یعقوب فتح‌اللهی (نایب‌رئیس و معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی)، دکتر حبیب‌الله اصغری (رئیس جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی)، دکتر حمید ابریشمی‌مقدم (رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی)، دکتر بیژن عباسی‌آرند (مدیرعامل ایرانسل) و جمعی از مدرسان و اعضای هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی حضور داشتند.

تفاهم‌نامه همکاری ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی

ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی برای چهار موضوع استفاده از زیرساخت‌های پژوهشی و تحقیقاتی مشترک»، «تبادل و انتقال تجارب»، «انجام پروژه‌ها و برنامه‌های مشترک» و «توسعه دانش و فناوری از طریق به اشتراک‌گذاری منابع و دستاوردهای دانشی» با یکدیگر در زمینه‌های علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی تعامل، همکاری و هم‌افزایی خواهند داشت.

سازمان جهاد دانشگاهی

عباسی‌آرند، مدیرعامل ایرانسل در این مراسم از امضای چنین تفاهم‌نامه‌ای ابراز خرسندی کرد و گفت ایرانسل در پیشگامی در توسعه تکنولوژی و پیشرانی سایر حوزه‌ها، نقش ویژه‌ای را تعریف کرده و موفق شده از ابتدای فعالیت خود انحصار را رفع و یک رقابت ایجاد کند که نتیجه آن باعث شتاب در توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور شده است. همچنین هم‌اکنون بیش از 90 درصد جمعیت کشور تحت پوشش شبکه نسل چهار تلفن همراه این اپراتور قرار گرفتند.

سازمان جهاد دانشگاهی

مدیرعامل ایرانسل با اعلام این‌که این اپراتور به‌جای توسعه سرویس، امروزه توسعه انرژی را رسالت خود می‌داند، گفت توسعه تکنولوژی بدون همکاری مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان محقق نخواهد شد. امیدواریم با این تفاهم‌نامه و با تکیه بر توان داخلی و ظرفیت‌های بومی بتوانیم با سرعت بیشتری زیرساخت ایرانسل دیجیتال را توسعه دهیم.

عباسی‌آرند در ادامه به اهمیت همکاری‌های علمی و در سطح دانشگاهی اشاره کرد و گفت ایرانسل برای این‌که با کمک مجموعه جهاد دانشگاهی دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه تلکام برگزار کند، آمادگی کامل دارد. ضمن این‌که ایرانسل در گذشته نیز با کمک مجموعه ایرانسل لبز که بازوی ایرانسل در حوزه تحقیق و توسعه است، از پایان‌نامه‌های دانشگاهی حمایت کرده که حمایت از پژوهش‌های دانش‌آموختگان دانشگاه خواجه نصیر را نیز شامل می‌شود.

سازمان جهاد دانشگاهی

مدیرعامل ایرانسل در ادامه سازوکار جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در این اپراتور را تشریح کرد و گفت مرکز توسعه شغلی ایرانسل با هدف تقویت ارتباط متقابل با جامعه آکادمیک و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تا به امروز در سه دوره فرایند جذب و توسعه مسیر شغلی کارآموزان را انجام داده که همکاران بااستعداد و متخصص نیز از بین دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر به خانواده ایرانسل اضافه شدند. این فرایند ادامه‌دار خواهد بود؛ زیرا هم‌اکنون برای توسعه تحول دیجیتال به حضور متخصصان در کشور نیاز داریم.

عباسی‌آرند در ادامه بر نیاز کشور به جذب و نگه‌داشت ظرفیت‌های نخبگان تاکید کرد و گفت ما برای فراهم کردن شرایط جذب و استفاده از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در داخل کشور طی همکاری با دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی، آمادگی کامل داریم.

ایرانسل

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی نیز در این مراسم گزارشی در خصوص دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشکده برق خواجه نصیر در زمینه فناوری‌های مخابراتی و ارتباطات نظیر فرستنده‌ها، آنتن‌های ارتباطی و همچنین تولید بومی تجهیزات ارتباطی ارائه کرد و از آمادگی برای تولید آنتن‌های شبکه نسل پنج تلفن همراه توسط پژوهشگران این دانشگاه خبر داد. وی افزود همکاری با ایرانسل در افزایش انگیزه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه بسیار حائز اهمیت است.

بازدید حاضران از آزمایشگاه آنتن استاد دکتر حسن مرشد (بنیان‌گذار علم نوین موج در ایران) و آزمایشگاه سنجش کیفیت ترمینال‌های بدون سیم و همچنین آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشگران این دانشگاه از سایر بخش‌های این مراسم بود.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*