تلویزیون

رده بندی بهترین تلویزیون های دنیا

تلویزیون یکی لوازم الکتریکی قدیمی و مشترک در سراسر جهان است که با هدف سرگرمی طراحی شد. البته کارکرد تلویزیون در حال حاضر تنها به سرگرمی محدود نیست، بلکه به لطف تحولات و تکنولوژی‌های مدرن، تلویزیون کارکردهای متنوع دیگری همچون گیمینگ نیز پیدا کرده است.

یکی از عواملی که باعث تغییر کارکرد تلویزیون‌ها شده است، رقابت جدی برخی از غول‌های تولیدکننده تلویزیون برای کسب رتبه اول جهانی در نوآوری و کیفیت است. این موضوع علاوه بر نوآوری، باعث تولید تلویزیون‌های متعددی با ویژگی‌های شگفت‌انگیز شده است. تا جایی که می‌توان گفت در حال حاضر تلویزیون‌های زیادی از نظر رده‌بندی جهانی در سطح بهترین‌ها هستند.

فاکتورهای تعیین کننده در رده‌بندی بهترین تلویزیون‌ها

وقتی صحبت از رده‌بندی بهترین تلویزیون‌های جهان می‌شود، باید به عوامل مختلفی توجه کرد. این عوامل شامل ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلفی مانند فناوری نمایش، کیفیت تصویر، ویژگی‌های هوشمند، طراحی و عملکرد کلی است. بر اساس این معیارها می‌توان بهترین تلویزیون‌های جهان را بر اساس قابلیت‌های جدید آن در چند گروه کلی قرار داد:

تلویزیون‌های OLED

تلویزیون‌های اولد که بخش عمده آن متعلق به برند ال جی است به تلویزیون‌هایی اطلاق می‌شود که به دلیل کیفیت تصویر استثنایی معروف هستند. این تلویزیون‌ها زاویه دید وسیع، نسبت کنتراست بالا و قابلیت‌های HDR (محدوده دینامیکی بالا) را ارائه می‌دهند.

تلویزیون‌های QLED

تلویزیون‌های QLED نیز در واقع به نوعی فناوری کیفیت در تصاویر مربوط است. در واقع QLED نام اختصاری برخی از بهترین تلویزیون‌های سامسونگ است که در رقابت با ال جی و OLED به کار رفت. البته در حال حاضر سامسونگ و سایر برندها تلویزیون‌هایی از نوع اولد و QLED را تولید می‌کنند. تلویزیون‌های QLED از فناوری نقطه کوانتومی برای افزایش بازتولید رنگ و سطوح روشنایی استفاده می‌کنند. بنابراین می‌توان حدس زد که تلویزیون‌های QLED نیز از نظر دقت رنگ، روشنایی و عملکرد در بالاترین سطح قرار دارند.

تلویزیون‌های 4K Ultra HD

تلویزیون‌های 4K Ultra HD تلویزیون‌هایی با رزولوشن بسیار بالا (2160*3840 پیکسل) هستند. این تلویزیون‌ها نیز از وضوح بسیار بالایی برخوردار هستند و نسبت به تلویزیون‌هایFull HD پیکسل‌های بیشتری را ارائه می‌دهند. این به معنای دیدن تصاویر با جزئیات و وضوح بیشتر است.

تلویزیون‌های هوشمند

تلویزیون‌های هوشمند یا اسمارت نیز تلویزیون‌هایی هستند که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند. بنابراین می‌توان با این تلویزیون‌ها برخی از امور اینترنتی مانند بازی‌ها یا فیلم‌های آنلاین را انجام داد و حتی وب گردی کرد.

تلویزیون‌های گیمینگ

تلویزیون‌هایی که بر قابلیت‌های گیمینگ متمرکز هستند نیز از قابلیت‌هایی خاص مانند وضوح تصاویر بالا، نمایشگرهای تقریبا بزرگ و… برخوردار هستند. علاوه بر این اکثر این تلویزیون‌ها قابلیت اتصال به اینترنت را نیز دارند. البته تلویزیون‌هایی که از ویژگی‌های فوق برخوردار هستند معمولا جزء تلویزیون‌های گران‌قیمت نیز محسوب می‌شوند.

به خصوص تلویزیون‌هایی که از تمام قابلیت‌های اشاره شده (مانند هوشمند بودن، قابلیت گیمینگ، 4K Ultra HD و…) برخوردار هستند. نمونه این نوع تلویزیون‌ها در ایران نیز در انواع مختلف با قیمت‌های وجود دارد. با این حال خوشبختانه در ایران می‌توان با گزینه خرید اقساطی تلویزیون به راحتی نسبت به خرید تلویزیون دلخواه خود یا هر تلویزیون دیگری اقدام کرد.

معرفی چند نمونه از بهترین تلویزیون‌های دنیا

تلویزیون‌هایی که آن‌ها را برای معرفی در نظر گرفته‌ایم از چهار برند تی سی ال، سامسونگ، ال جی و سونی هستند. این چهار تلویزیون در سطح جهانی به عنوان تلویزیون‌های برتر شناخته شده‌اند و به نوعی رقیب یکدیگر نیز هستند.

1. تلویزیون تی سی ال مدل 5 Series/S555 2022 QLED

تی سی ال یکی از برندهای بسیار خوب و محبوب در تولید لوازم الکتریکی مختلف از جمله تلویزیون است. تلویزیون هوشمند 5 Series/S555 2022 QLED یکی از بهترین محصولات این برند است که رزولوشن آن فول اچ دی است و از قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای همچون درگاه‌های ارتباطی متعدد برخوردار است و از ARC یا کانال برگشت صدا نیز پشتیبانی می‌کند. تلویزیون 5 Series/S555 2022 QLED کنتراست فوق‌العاده‌ای دارد و با برخورداری از پنل پیشرفته، نمایش شگفت‌انگیزی را در محیط‌ها یا فضاهای تاریک ارائه می‌دهد. 5 Series/S555 2022 QLED برای گیمینگ نیز عالی است، زیرا دارای تاخیر ورودی فوق‌العاده کم است و از طرفی از نرخ نوسازی متغیر پشتیبانی می‌کند. این ویژگی برای تجربه بازی لذت‌بخش بسیار اهمیت دارد.

2. تلویزیون سامسونگ مدل S90C OLED

S90C OLED یکی از بهترین تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ است که از نظر رده‌بندی جهانی نیز جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده است. این تلویزیون از کیفیت تصویر 4K، سیستم عامل Tizen 7، توان صوتی 40 وات و فناوری کوانتوم دات برخوردار است. وجود درگاه‌های ارتباطی متعدد نیز از دیگر ویژگی‌های خوب این تلویزیون است که امکان اتصال دستگاه‌های متعدد را فراهم آورده است.

سامسونگ S90C OLED دارای یک پنل QD-OLED است که نویدبخش برخی از روشن‌ترین و زنده‌ترین رنگ‌های موجود در تلویزیون است. در نهایت آن‌که سیستم صوتی Dolby Atmos، پشتیبانی کامل از پهنای باند HDMI 2.1 در هر چهار پورت HDMI را نیز می‌توان جزء قابلیت‌های خوب و منحصربه‌فرد تلویزیون سامسونگ مدل S90C OLED دانست.

3. تلویزیون ال جی مدل C3

از تلویزیون ال جی مدل C3 به‌عنوان رقیب سامسونگ مدل S90C OLED یاد می‌شود. با توجه به این موضوع می‌توان حدس زد که ال جی C3 نیز به قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای مجهز است. ال جی C3 یکی از جدیدترین محصولات کمپانی ال جی است. این تلویزیون نیز از قابلیت‌های متعددی همچون توان صوتی 40 وات، پورت پهنای باند کامل HDMI 2.1 و پردازنده بسیار قوی α9 AI Processor Gen6 پشتیبانی می‌کند. رزولوشن بالا (3840×2160) و کیفیت تصاویر 4K، پشتیبانی از Dolby Vision، نسبت کنتراست تصویر ثابت و پویا با سطح بی‌نهایت نیز از دیگر قابلیت‌های خاص این تلویزیون است.

البته بد نیست این نکته را نیز بدانید که برخی از کارشناسان فنی، تلویزیون ال جی G3 را از نظر فنی در رده بالاتر از C3 می‌دانند. اما C3 از محبوبیت بسیار بیشتری برخوردار است. زیرا علی‌‌رغم برخورداری از ویژگی‌های فنی بسیار عالی، قیمت مناسب‌تری از G3 دارد. همین ویژگی باعث شده است تا C3 از نظر جایگاه و رده بالاتر از G3 قرار بگیرد.

4. تلویزیون سونی مدل X93L

انتخاب سونی X93L به دلیل آن است که این تلویزیون نیز رقیب جدی تلویزیون سامسونگ S90C است. این تلویزیون محصول 2023 سونی است و از نظر کارکرد فنی بالاتر از تلویزیون Sony A90K OLED و Sony A80K OLED قرار دارد. X93L در طراحی خود از یک پنل جدید بهره برده است. این پنل، پنل VA است که به‌دلیل سطوح سیاه عمیق، نسبت کنتراست بالا و دقت رنگ خوب شناخته شده است. این پنل در محیط‌های تاریک عملکرد خوبی دارد و از این رو برای تماشای فیلم یا بازی مناسب است. این فناوری به پخش تصاویر با کیفیت بالای رنگ‌ها و وضوح عالی نیز کمک می‌کند.

تلویزیون سونی مدل X93L همچنین دارای ویژگی‌هایی مانند پهنای باند HDMI 2.1 و رفریش ریت متغیر یا (VRR) است. ویژگی‌هایی که گیمرها اهمیت آن را به خوبی درک می‌کنند. پردازنده تصویر XR، رزولوشن 2160×3840، توان صوتی 60 وات، رابط کاربری Google TV و سازگاری با کنسول PS5 از دیگر قابلیت‌های خوب تلویزیون سونی مدل X93L است.

رتبه بندی بهترین تلویزیون‌های جهان تا حدودی به ترجیحات و نیازهای فردی مربوط است. شاید بهترین تلویزیون جهان از نظر افراد و با توجه به نیازهای آن‌ها چندان کاربردی نباشد. با این حال با توجه به ویژگی‌های کلی که در ابتدا از بهترین تلویزیون‌های جهان توضیح دادیم، می‌توانید از آن‌ها در انتخاب و خرید تلویزیون مورد نظر خود استفاده کنید.

بنابراین توجه به تمام معیارهای موردنظر شما می‌تواند در انتخاب درست و آگاهانه تاثیرگذار باشد. البته پیشنهاد ما مانند همیشه این است که موضوع قیمت را چندان جدی نگیرید و کارکرد و کیفیت را فدای قیمت نکنید. زیرا بر خرید کالای قسطی خرید هر نوعی کالایی از جمله تلویزیون بسیار آسان و مقرون به صرفه است.

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.