تراموا تهران

ساخت تراموا تهران آغاز شد

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک ایران از آغاز عملیات ساخت تراموا تهران خبر داد و گفت این پروژه طی 2 سال احداث خواهد شد.

وزارت دفاع و شهرداری تهران به‌تازگی طی مراسمی تفاهم‌نامه همکاری برای مشارکت در تأمین مالی، طراحی، ساخت و بهره‌برداری خطوط تراموا تهران امضا کردند. در ادامه با ویژگی‌های و جزئیات ساخت تراموا تهران آشنا خواهیم شد.

جزئیات ساخت تراموا تهران

دریادار امیر رستگاری، مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک (صاایران) وزارت دفاع در حاشیه این مراسم گفت طبق این تفاهم‌نامه طی همکاری سازمان صنایع الکترونیک ایران و شهرداری تهران قرار است خط یک تراموا تهران حد فاصل میدان آزادی تا سه راه تهرانپارس احداث شود. این خط تراموا حدود 34 کیلومتر طول خواهد داشت که با تردد 28 رام قطار در این خط می‌تواند در سال 55 تا 56 میلیون مسافر را حمل کند.

دریادار رستگاری در ادامه گفته‌های خود با اعلام این‌که خط برقی یکی از مزیت‌های اصلی این طرح است، گفت این مزیت در کاهش آلایندگی‌های سوخت‌های فسیلی و کاهش آلودگی‌های تهران نقش زیادی خواهد شد. ضمن این‌که در ظرفیت حمل و نقل خودرویی تهران نیز با توجه به عرض کم ترامواها و افزایش پهنای خیابان برای تردد در خیابان آزادی، انقلاب و دماوند آسان‌تر خواهد شد.

تراموا تهران

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع با اشاره به این‌که عمر اتوبوس‌های بی آر تی به 10 سال می‌رسد، گفت قطارهای تراموا دارای عمر حدود 30 سال هستند و به همین دلیل راندمان افزایش پیدا می‌کند. وی افزود این پروژه با سرمایه‌ای حدود 20 میلیون یورو طی 2 سال به سرانجام خواهد رسید و کار عملیاتی و اجرایی آن نیز به‌تازگی شروع شده است.

دریادار رستگاری در ادامه گفته‌های خود بیان کرد شرکت صنایع الکترونیک ایران علاوه بر توافقی که بین وزیر دفاع و شهردار تهران به امضا رسید، قصد دارد با نصب دوربین‌های هوشمند موضوع آسان‌تر کردن ترافیک و حمل و نقل تهران را دنبال کند که در این پروژه نصب حدود 4 هزار دوربین هوشمند ترافیکی در سطح تهران در دستور کار دارد. ضمن این‌که در فاز نخست این طرح نیز حدود 2 هزار دوربین نصب خواهد شد.

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع در ادامه افزود این دوربین‌ها از هوش مصنوعی بهره می‌برند و می‌توانند چراغ‌های سبز و قرمز را طبق حجم ترافیک کنترل کنند که نتیجه آن روان‌تر شدن ترافیک در سطح تهران خواهیم بود. همچنین این پروژه ظرف مدت 2 سال به اجرا خواهد رسید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*