فالنیک؛ برگزارکننده وبینارهای تخصصی شبکه

فالنیک؛ برگزارکننده وبینارهای تخصصی شبکه

فالنیک ایران اچ پی مرجع تخصصی سرور، شبکه، مایکروسافت CRM و خدمات IT در ایران است که قوی‎‌ترین زیرساخت IT را فراهم می‌کند. این شرکت در حال برگزاری مجموعه وبینارهایی با موضوع سرور و شبکه است تا علاقمندان به این حوزه با مباحث روز و کاربردی دنیای فناوری آشنا شوند. در ادامه ضمن معرفی فالنیک، وبینارهای تخصصی این شرکت در زمینه سرور و شبکه را بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

آشنایی با برگزارکننده وبینارهای تخصصی شبکه؛ فالنیک ایران اچ پی

فالنیک ایران اچ پی با سابقه‌ای نزدیک به سه دهه، شرکتی پیشرو در ارائه خدمات و تجهیزات شبکه است. این شرکت که کامل‌ترین سبد محصولات HP در کشور را داراست، به عنوان نماینده رسمی کیونپ، شریک تجاری کمپانی کسپراسکی و نمایندگی رسمی HP نیز شناخته می‌شود. وجود بیش از 1000 محصول و خدمت مختلف در سبد محصولات فالنیک، این شرکت را به یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان محصولات و خدمات IT تبدیل کرده‌ است.

مجموعه وبینارهای تخصصی شبکه، یکی دیگر از اقدامات فالنیک با هدف ارتقا دانش فعالان این حوزه است که از سال گذشته آغاز شده. در ادامه وبینارهای تخصصی فالنیک در زمینه شبکه را معرفی می‌کنیم.

وبینار رایگان همه چیز درباره مجازی سازی سرور و دیتاسنتر

  • تاریخ برگزاری: 20 خرداد 1403
  • زمان برگزاری: ساعت 19:30 تا 22‏
  • مدرس: مهندس مهدی شلاهی؛ متخصص و مدرس دوره‌های مهندسی شبکه‌های مایکروسافت (MCSA/MCSE) و دوره‌های مجازی سازی مراکز داده (VMware vSphere)
  • برگزار کننده: فالنیک ایران اچ پی

«وبینار مجازی سازی سرور و دیتاسنتر» جدیدترین وبینار تخصصی سرور و شبکه است که توسط شرکت فالنیک و به صورت رایگان برگزار می‌شود. مدرس این وبینار مهندس مهدی شلاهی است که سال‌هاست به عنوان متخصص و مدرس دوره‌های مهندسی شبکه‌های مایکروسافت (MCSA/MCSE) و دوره‌های مجازی سازی مراکز داده (VMware vSphere) فعالیت می‌کند. این وبینار در تاریخ یک‌شنبه 20 خرداد 1403 و از ساعت 19:30 تا 22 برگزار خواهد شد و سرفصل‌های آن به شرح زیر است:

  • آشنایی با مجازی سازی

ابتدای این وبینار به آشنایی و بررسی مفاهیم ابتدایی در زمینه مجازی سازی سرور و دیتاسنتر اختصاص یافته است تا مخاطبان آمادگی بهتری برای بحث‌های تخصصی این حوزه پیدا کنند.

  • نصب و پیکربندی ESXi

ESXi مخفف VMware ESXi است که یک هایپروایزر نوع ۱ محسوب می‌شود. هایپروایزر نرم‌افزاری است که به طور مستقیم روی سخت افزار نصب شده و به شما امکان می‌دهد چندین سیستم عامل مجازی را به طور همزمان روی یک سرور فیزیکی اجرا کنید. این بخش از وبینار به معرفی ESXi، نصب و پیکربندی آن می‌پردازد.

  • آشنایی با استوریج‌ها و اتصال استوریج به سرور

در بخش دوم وبینار مجازی سازی سرور و دیتاسنتر، با استوریج‌ها و نحوه اتصال استوریج به سرور آشنا می‌شوید. همچنین تکنولوژی‌های مختلف اتصال استوریج به سرور معرفی خواهد شد.

  • ایجاد ماشین مجازی

در این بخش، مهندس مهدی شلاهی شما را با روش‌های ایجاد ماشین مجازی آشنا می‌کند تا به صورت گام به گام با مراحل مجازی سازی سرور و دیتاسنتر آشنا شوید.

  • اهمیت IOPS در مجازی سازی

IOPS مخفف Input/Output Operations Per Second به معنای تعداد عملیات ورودی و خروجی در ثانیه است. این معیار برای اندازه گیری عملکرد ذخیره سازی، به خصوص در محیط های مجازی سازی، بسیار حائز اهمیت است به طوری که می‌تواند بر کاهش عملکرد، تاخیر و عدم ثبات ماشین‌های مجازی تاثیر به‌سزایی بگذارد. در بخش چهارم وبینار مهندس مهدی شلاهی اهمیت IOPS در مجازی‌سازی را به صورت کامل بررسی می‌کند.

  • پیکربندی vCenter

آخرین بخش از وبینار، اقدامات نهایی در زمینه مجازی سازی سرور و دیتاسنتر را بررسی خواهد کرد. این اقدامات عبارتند از:

  • ایجاد کلاستر
  • پیکربندی High Availability
  • پیکربندی Distribute Resource Manager (DRS)

با شرکت در این وبینار، می‌‌توانید با آخرین متدهای مجازی‌سازی سرور آشنا شوید.

وبینار رایگان همه چیز درباره مجازی سازی سرور و دیتاسنتر

وبینار رایگان مهاجرت از IPv4 به IPv6

این وبینار در تاریخ 30 اردیبهشت 1403 از ساعت 20 تا 22 برگزار می‌شود. مدرس این وبینار مهندس عباس ولی‌زاده، متخصص و مدرس حوزه امنیت و شبکه است. این وبینار در پنل ایسمنار فالنیک ایران اچ پی شرکت باسابقه در زمینه تجهیزات سرور و شبکه برگزار می‌شود. همین حالا می‌توانید روی لینک کلیک کرده و در این ثبت نام کنید .در ادامه سرفصل‌های این وبینار رایگان را معرفی می‌کنیم:

  • آشنایی با IPv4

نسخه 4 پروتکل IP است از اعداد 32 بیتی (4 بایت) برای آدرس دهی استفاده می‌کند. این اعداد به صورت اعشاری بین 0 تا 255 نوشته می‌شوند و با نقطه از هم جدا می‌شوند. به عنوان مثال: 192.168.1.100.

در این سرفصل از وبینار فناوری IPv4 و مزایا و معایب آن بررسی خواهد شد.

  • آشنایی با Ipv6

IPv6 (Internet Protocol Version 6) نسل جدید پروتکل اینترنت است که برای رفع محدودیت‌های IPv4 (نسخه فعلی) طراحی شده است. این فناوری از آدرس‌های 128 بیتی استفاده می‌کند که فضای آدرس‌دهی بسیار وسیع‌تری را فراهم کرده و از مشکل کمبود آدرس IP که از معایب Ipv4 بود، جلوگیری می‌کند.

در این سرفصل، مهندسی علیزاده به بررسی مزایای این فناوری خواهد پرداخت.

  • همزیستی IPv4 و Ipv6

تا زمانی که به طور کامل به IPv6 مهاجرت نکنیم، همزیستی این دو نسخه از پروتکل اینترنت ضروری است. راهکارهای مختلفی برای تسهیل این همزیستی وجود دارد؛ مانند تونل‌زنی یا ترجمه آدرس شبکه. در این سرفصل از وبینار، انواع روش‌های مهاجرت از Ipv4 به Ipv6 بررسی خواهد شد.

  • مهاجرت به IPv6

سرفصل بعدی وبینار، مهاجرت به IPv6 است. این اصطلاح به معنای گذار از نسل فعلی پروتکل اینترنت (IPv4) به نسل جدید آن (IPv6) است. با توجه به افزایش روزافزون تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت، آدرس‌های IPv4 به سرعت رو به اتمام هستند. IPv6 با ارائه فضای آدرس‌دهی بسیار وسیع‌تر، این مشکل را حل می‌کند. البته تنها مزیت این فناوری، تعداد زیاد آدرس‌های آن نیست. در این فصل مزایای دیگر مهاجرت از Ipv4 به Ipv6 بررسی خواهد شد.

وبینار رایگان مهاجرت از IPv4 به IPv6

  • سناریو پیاده سازی IPv6

در این سرفصل که سرفصل پایانی وبینار است، با یک سناریو به پیاده‌سازی IPv6 پرداخته می‌شود تا به صورت دقیق با نحوه مهاجرت از Ipv4 به HPv6 آشنا شوید.

وبینار جایگاه زبیکس در مانیتورینگ شبکه

این وبینار در 13 اسفند سال گذشته، با حضور مهندس عباس نصیری، بنیانگذار انجمن فناوری اطلاعات ایران برگزار شد و بیش از 600 متخصص و علاقمند حوزه سرور و شبکه در آن ثبت نام کردند.

در مقاله 7 ابزار فوق العاده مانیتورینگ شبکه + وبینار رایگان به صورت کامل این وبینار را معرفی کرده‌ایم اما در این‌جا به سرفصل‌های اصلی آن می‌پردازیم.

  • زبیکس چیست؟

زبیکس (Zabbix) یک نرم‌افزار متن‌باز (Open Source) برای نظارت و مانیتورینگ شبکه‌ها، سرورها، برنامه‌ها و خدمات است. این ابزار قدرتمند به شما امکان می‌دهد تا عملکرد سیستم‌های خود را به طور دقیق رصد کنید، مشکلات را به سرعت شناسایی و حل کنید و از بروز آن‌ها در آینده پیشگیری نمایید. در این ابزار در بین متخصصین شبکه در ایران محبوبیت خاصی دارد.

  • مقایسه زبیکس با سایر محصولات مانیتورینگ

در این سرفصل به مقایهس نرم افزار Zabbix با سایر ابزارهای مانتیورینگ شبکه پرداخته شد. ابزارهایی نظیر PRTG، Solarwinds و…

در این مقایسه مزایا و معایب هر یک این ابزارها بررسی شد تا متخصصان هرچه بیشتر با مزایای زبیکس و سایر ابزارها در مانیتورینگ شبکه‌ آشنا شوند.

  • چرخه ارائه محصول در زبیکس

در سرفصل بعدی «وبینار رایگان جایگاه زبیکس در مانیتورینگ شبکه» به چرخه ارائه محصول در زبیکس پرداخته شد. مسائلی مانند:

برنامه‌ریزی، توسعه، تست، انتشار و پشتیبانی

  • معماری کاری زبیکس

این سرفصل به معماری و نحوه عملکرد زبیکس در شبکه‌ها پرداخته شد. معماری Zabbix به صورت کلی بر پایه مدل کلاینت-سرور بنا شده و سرور زبیکس، نرم‌افزار زبیکس، رابط وب و پایگاه داده را شامل می‌شود.

  • محدودیت‌های زبیکس

در این سرفصل مهندس نصیری به محدودیت‌های نرم افزار زبیکس پرداخت. محدودیت‌هایی نظیر:

  • محدودیت‌های فنی (مقیاس‌پذیری کم، پیچیدگی زیاد و اتکا به نرم‌افزار زبیکس)
  • محدودیت‌های کاربری (رابط کاربری غیرقابل انعطاف، مستندات غیرواضح، عدم پشتیبانی از زبان فارسی)
  • قیمت نسبتا بالا
  • ضعف در امنیت پیش‌فرض
  • محدودیت‌های به روز رسانی (طولانی بودن انتشار نسخه‌های جدید، عدم سازگاری نسخه‌های جدید با برخی پلاگین‌ها)
  • پیش نیازهای زبیکس

در انتهای وبینار مهندس نصیری به معرفی پیش نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری زبیکس پرداخت؛ مواردی که قبل از استفاده از این ابزار ماینتورینگ شبکه باید مد نظر قرار دهید.

چرا باید در وبینارهای تخصصی شبکه شرکت کنیم؟

برای این‌که یک کارشناس شبکه ماهر باشید، باید بتوانید با ابزارهای روز دنیای شبکه کار کرده و با مفاهیم روز آن آشنا باشید. حضور در وبینارهای تخصصی شبکه به شما کمک می‌کند در جریان فناوری‌های مدرن دنیای شبکه قرار بگیرید و علاوه بر آن، با شبکه‌سازی و همراهی با سایر کارشناسان شبکه، فرصت‌های کاری بهتری پیدا کنید.

در پایان توصیه می‌کنیم این وبینارهای رایگان را که با حضور برترین مدرسان سرور و شبکه ایران برگزار می‌شود، از دست ندهید.

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.